Udviklingsorienteret fagspecialist til landbrugsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Udviklingsorienteret fagspecialist til landbrugsteam

Vil du udvikle dig til at blive teknisk specialist i spændet mellem landbrug og forsikringer?


Har du nogle års erfaring fra landbrug og/eller forsikring, og kunne du tænke dig et job, hvor du lærer en masse og får super spændende udfordringer som betroet rådgiver for dine salgsorienterede kolleger? Du kan også se frem til at møde kunderne/landmændene ude hos dem, så det er ikke bare et standard kontorjob. Du kan samtidig glæde dig til kæmpe frihed og fleksibilitet og at blive mødt med stor tillid i et team med gode og hjælpsomme kolleger, hvor du har en sund work/life balance. Sagt helt kort, så er dette ganske enkelt et job, hvor du har alle muligheder for at trives og udvikles.

Forretningsideer og rådgivning


Du bliver del af vores team af fagspecialister inden for landbrug. Grundlæggende handler dit job op at skabe mere og sundere forretning med fokus på de ca. 50.000 landbrugskunder, der udgør vores landbrugsforretning. Det gør du via to hovedopgaver:

På den ene side skal du være med til at spotte og kvalificere nye forretningsmuligheder. Det kan være forsikring af ting, der ikke har kunnet forsikres tidligere. Det kan være via udvikling af nye services, der understøtter forsikringerne. Det kan være – ja, reelt er det kun din egen kreativitet og innovationsevne, der sætter grænser.

På den anden side er du back office rådgiver for assurandørerne. Den del handler særligt om hjælp til fortolkning af regler, udarbejdelse af specifikke formuleringer/forbehold i aftaler og prissætning baseret på tekniske forhold. Så skåret helt ind til kernen kommer dit nye arbejdsliv til at handle om:

  • Ideudvikling af nye og lønsomme produkter og services
  • Teknisk rådgivning og hjælp til dine salgsvendte kolleger
  • Være med assurandørerne på kundebesøg – typisk et par gange om måneden på tværs af hele landet

Vi forventer ikke, at du er ekspert og super fagspecialist på ingen tid. Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig ordentligt på til jobbet – bare du er klar til en stejl læringskurve og har lyst til at lære en masse nyt.

Erfaring fra landbrug og/eller forsikring


Skal du have succes i denne rolle, skal du først og fremmest have kæmpe lyst til at hjælpe andre mennesker. Vi er en servicefunktion, og vi er reelt kun en succes, hvis både vores kunder internt og de eksterne kunder er tilfredse med det, vi leverer. Du skal også være god til at kommunikere, både på skrift og tale. Du skal fx kunne skrive en forståelig begrundelse for et eventuelt forbehold til en forsikring, og så skal du kunne stå på mål for den med saglige argumenter – også hvis du står på gårdpladsen hos den pågældende landmand, der ikke nødvendigvis er enig med dig, og i du øvrigt har en assurandør, der gerne vil have lukket salget. Vi ser to mulige veje ind i dette job:

  • Nogle års erfaring fra et job i landbruget, hvorfor du forstår erhvervet – og så derudover stor lyst til at udvikle dine evner inden for forsikring

eller

  • Nogle års erfaring med forsikring – og så derudover stor lyst til at udvikle din viden om dansk landbrug

Dit nye team


Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup. Her får du 8 gode kolleger, der er klar til at hjælpe dig godt på vej. De fleste af os er startet ligesom dig med viden om enten landbrug eller forsikring, og så har vi ellers bygget på derfra. Stemningen i teamet er rigtig god. Hos os er der plads til at have det sjovt sammen uden, at det øvrigt går ud over vores evne til at levere kvalitet.

Kontakt og ansøgning


Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 15. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte landbrugschef, Preben Rasmussen på [email protected] (ferie i uge 29-30-31) eller fagspecialist Camilla Sehested [email protected] Giver det mening, sætter vi efterfølgende et hurtigt kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Ballerup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Er du i gang med en uddannelsen indenfor landbrug, og er du interesseret i at søge elevplads i et erhverv under konstant udvikling, så har du her muligheden for at uploade din ansøgning med CV. V..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Er du på udkig efter nyt job i landbruget? – Så bør du læse videre i dette opslag. Vi har løbende Landmænd, i hele landet, som søger efter gode og engagerede dansktalende medarbejdere. Vi v..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Greve

    Mekaniker søges til opgaver inden for køretøjsvedligeholdelse! LUBI Job søger på vegne af kunde en mekaniker, der er specialiseret i vedligeholdelse og reparation af anlæg og køretøjer inden fo..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Vi søger en medarbejder, der har lyst til at være en del af gårdmandsteamet. Du skal kunne tåle, at der er børn, der gerne vil snakke, og kunne tage en god dialog med pædagogisk personale og ledere..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0