Teamleder til farestald søges til svinebedrift nær Fjerritslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fjerritslev

Den ene af Aagårds teamledere for soholdene har efter 16 år søgt nye udfordringer som driftsleder andet sted. Aagård søger derfor en ny teamleder for farestalden, der med afsæt i et velfunderet grundlag har fokus på fortsat løbende at forbedre, udvikle og skabe resultater.

Fakta om Aagård


Aagård er på mange måder et historisk sted beliggende ved Fjerritslev. Virksomheden Aagård drives og udvikles i dag som en moderne landbrugsvirksomhed med lokaliteter fordelt over et større geografisk område. Aagård består af en konventionel svineproduktion på 3.200 årssøer fordelt på 9 lokaliteter og en markdrift på 866 ha. jord. I det daglige drives virksomheden af ejer, 1 HR-ansvarlig/understøttende funktion og 2 driftsledere fordelt på ”markdrift/klimastald” og ”sohold”. Der er derudover 18 ansatte.

Aagård forventer af den kommende teamleder


Teamlederen er den ene af 3 teamledere, der referer til den samme driftsleder. De 4 ledere udgør i fællesskab den daglige ledelse for de to sohold, hvoraf den kommende teamleder har ansvaret for farestalden sammen med driftslederen, der har det overordnede ansvar. Udover det daglige ansvar for farestaldenindgår teamlederen dermed dels i lederteamet for soholdene og dels som ansvarlig leder af et team bestående af ca. 5 personer.

Aagård forventer, at den kommende teamleder med afsæt i grundlæggende og faglig dygtig pasning af grisene og dyrevelfærd har fokus på effektivisering, optimering og udvikling af arbejdsgange. Det er også en klar forventning, at teamlederen har fokus på ”holdånd” og faglig udvikling af medarbejderne i teamet. Det vil tillige være et plus, hvis den kommende teamleder har teknisk flair.

Endeligt forventer Aagård helt grundlæggende, at du på forhånd

· er landbrugsuddannet med interesse for svineproduktion

· kan dansk i skrift og tale

· er holdspiller – men også kan træffe beslutninger i relation til den daglige ledelse af farestalden

· indgår som en del af vagtplanen; herunder også dækning af weekender og ferier

Aagård tilbyder den kommende teamleder


Aagård venter gerne på den helt rigtige mand/kvinde til stillingen. Måske er du allerede leder med en god portion erfaring, måske har du stor erfaring med pasning af grise, men går med en leder-drøm i maven og nu er klar på at tage springet.

Aagård tilbyder dig at være en del af et godt lederteam, hvor vi supplerer og støtter hinanden. Din mening tæller og dine overvejelser og erfaringer er vigtige bidrag til, at Aagård fortsat har et godt og ordentligt opdræt. Du vil ved din ansættelse få en god introduktion til jobbet.

Endeligt tilbyder Aagård mulighed for videreuddannelse og deltagelse i erfagrupper, bolig efter aftale og løn efter konkret forhandling inkl. pensionsordning. Aagård har en medarbejderhåndbog, hvor du kan læse mere om Aagård og dine rettigheder og pligter som ansat i virksomheden.

Lidt mere om Aagård og lokalområdet


Aagård og de to sohold drives fra Haverslev Vestergaard, der ligger ved Bonderup nær Fjerritslev. Haverslev Vestergaard ligger i et lokalområde, der i sit DNA har et stærkt sammenhold og foreningsliv. Trekroner Landsbycenter med dagtilbud, skole med 0.-6. klasse, halfaciliteter m.v. ligger godt 1.5 km. væk. Området er kendt for sin meget skønne natur med store muligheder for friluftsaktivitet som f.eks. nogle af Danmarks bedste muligheder for mountainbike, cykling, vandring og ridning. Der er adgang til Limfjordens muligheder fra Haverslev havn blot 4 km. væk og købmand i Bonderup 3 km. væk. Fjerritslev med skole til 10. klasse og gymnasium, alsidigt handelsliv og yderligere foreningsliv, Brovst og Løgstør ligger alle godt 12 km. væk, mens der er 45 km. til henholdsvis Aalborg og Thisted. Skive, Brønderslev og Viborg ligger godt 1 times kørsel væk, så der er store muligheder for et familie- og arbejdsliv med udgangspunkt i lokalområdet, hvor der bor børnefamilier med en del pendlende forældre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fjerritslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Fjerritslev

Lignende jobs

  • Elevplads

    Elev til kvægejendom søges. Lilholt er et moderne landbrug beliggende ved Astrup. Vi søger elev til hovedsageligt stalden, men også lidt markarbejde i sæsonerne. Arbejdet består af fod..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Medarbejder til mark og afløser til slagtegrise i ...

    Vi søger en erfaren og engageret medarbejder til mark og vedligehold, samt afløsning ved slagtesvin i weekends og ferier. Vores mangeårig medarbejder har valgt at søge nyt job, så derfor søger..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hobro
    Få mere info
  • Malkeleder/fodermester

    Malkeleder/fodermester Vi søger en ansvarsbevidst og faglig dygtig malkeleder til, at varetage den daglige malkning i samarbejde med andre medarbejdere. Vi er et team på 14 mand omkring pas..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hjørring
    Få mere info
  • Opformeringsbesætning med 700 søer søger medarbejd...

    Vi søger en kollega til at indgå i et dansk team på tre folk til at passe 700 Yorkshire søer til 7 kg på Mors, da vores nuværende kollega skal på pension. Dine arbejdsopgaver vil bestå i at pa..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Erslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Fjerritslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Fjerritslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Fjerritslev over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0