Landbrugsmaskinemekaniker til redskaber og smede arbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Montør/Smed til landbrugsredskaber

Har du lyst til at reparere og opbygge landbrugsredskaber, for en af de førende maskinforretninger på Sjælland? Kan du se dig selv som udekørende ”smed”, med en meget fri hverdag?

Montør/smed til landbrugsredskaber.

Som montør på landbrugsredskaber hos Maskincenter Roskilde og Ringsted, bliver du en del af et meget erfarent værksted, med gode og stabile kollegaer, som altid har lyst til at hjælpe. Du vil komme til hovedsageligt at reparerer og opbygge landbrugsredskaber og maskiner. Der vil også komme almindelige smedeopgaver, i form at svejsning og retning af diverse maskiner.

Du vil blive den første af to montører/smede som skal lave landbrugsredskaber, maskiner og smedeopgaver.

Du bliver tilknyttet værkstedet i Roskilde men arbejder med udgangspunkt fra din hjemmeadresse. Selvom du arbejder fra din hjemmeadresse og forventes at være ude hos kunderne hele dagen, vil der i løbet af dagen alligevel være god mulighed for faglig og personlig sparring med dine kollegaer i løbet af dagen.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en hverdag med meget frihed under ansvar,

Et alsidigt job, med indflydelse på hverdagen.

En del at et professionelt team.

Gode og erfarende kollegaer.

Gode muligheder for efteruddannelse.

Egen servicevogn.

Egen computer og telefon.

God løn og overenskomst.

Kvalifikationer:

Der er mange indgangsvinkler til stillingen, men vigtigst af alt er, at du har interesse og flair for landbrugsredskaber, maskiner og ikke mindst de elektriske og hydrauliske dele. Din baggrund kan fx være Landbrug- entreprenørmaskinmekaniker, smed eller blot erfaring inden fra en lignende stilling. Det er en fordel hvis du har prøvet at være udekørende montør/smed.

Personlige kompetencer:

Det er vigtigt, at du har kunden i fokus, yder et højt serviceniveau og altid er klar på at hjælpe dine kollegaer, hvor det er nødvendigt. Du er god til at udføre såvel som at instruere andre i opgaver, og du er god til at håndtere alle slags kunder. Du er en teamplayer, og du har en åben og imødekommende tilgang til dine kolleger og kunder. Du er desuden forandringsvillig, fleksibel, ansvarsbevidst og ikke mindst kan du bevare overblikket i en meget travl og hektisk hverdag.

Om virksomheden.

Maskincenter Roskilde og Ringsted er en moderne og visionær virksomhed, med en central placering på Sjælland og rødder tilbage til 1965.

I 2019 blev Ringsted afdelingen flyttet til Roskilde og er nu lagt sammen. Dette blev gjort for at effektivisere på service og reservedels siden.

Vi er forhenværende CLAAS full-line forhandlere og har derfor vores primære fokus på dette, men forhandler og servicerer derudover mange andre kvalitetsprodukter.

På værkstedet servicerer vi mange forskellige mærker, og mange forskellige typer af maskiner. Vi laver alt fra små traktorer til stort entreprenørmateriel.

Vi prøver altid på at imødekomme vores kunders ønsker til specielle maskiner. Dette har gjort at vi igennem tiden altid har været langt fremme på f.eks. frøudstyr til så- og høstmaskiner.

Hos os er der meget frihed under ansvar. Vi hjælper altid hinanden, og der er altid en kollega der kan og vil hjælpe.

Spørgsmål Kontakt:

Viktor Houlind på 51375820

Ansøgning sendes til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Roskilde
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Serviceminded og digital revisorassistent til virksomhed med fokus på trivsel Er du god til tal, regnskab og økonomi, og kan du din Ø90? Ønsker du en hverdag, hvor alle går på arbejde for at give k..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Haslev

    Vi søger en landmand, som godt kunne tænke sig at udvide sin viden omkring afvanding, dræn og jordarbejde i landbruget. EM-E er et professionelt drænfirma der til kommende sæson får leveret en..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Haslev
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Udviklingsorienteret kreditorbogholder til virksomhed med højt til loftetVil du være medansvarlig for alle led i kreditorstyringen samt spille en rolle i debitoropgaver, når tiden tillader det? Og .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Ringsted

    Hej Vi søger en medarbejder Fuld tid/deltid primært til transport af grise. Vi transporter selv vores grise til slagteri og søger derfor en chauffør 2 dage om ugen men mulighed for fuld tid..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1