Lager- og Logistikoperatør til Udleverende Depot Høvelte ved Forsvarets Forsyning, Depo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så søger vi lige nu en Lager- og logistikoperatør vil vores depot i Høvelte.

Om os

Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, som er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 650 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet. Forsyningsafdelingen varetager den direkte genforsyning af forsvarets operative enheder og myndigheder – indsat enten nationalt eller internationalt. Afdelingen modtager, behandler og ekspederer alle rekvisitioner på varer og tjenesteydelser, herunder også reservedele.

Udleverende Depot Høvelte består af varemodtagelse, vareudlevering, lager samt to munderingsafsnit. Herudover driver vi også et filialdepot på Svanemøllens Kaserne i København og fire lokale autoserviceelementer (delebil). På nuværende tidspunkt er vi i alt 32 medarbejdere til at løse opgaven.

Om stillingen

Til Udleverende Depot Høvelte søger vi en lager- og logistikoperatør med erfaring inden for logistik- og forsyningstjeneste - gerne en tidligere militært ansat med erfaring fra Hærens enheder på underafdelings-, afdelings- eller brigadeniveau. Meget gerne også med INTOPS-erfaring inden for de sidste 4 år.

Som lager- og logistikoperatør på depotet skal du blandt andet forestå:
Planlægning af teamarbejdet, modtagelse, oplægning og udlevering af materiel fra hoveddepot, ombytning af materiel, oplægning og soignering af materiel, udlevering, omklædning og tilbagelevering af mundering.

Derudover registrering af materielbevægelser i Demars, klargøring/optælling/oplægning af materiel til kassation, ud- og indlevering af ammunition, håndtering af materiel til forsendelse eller vedligeholdelse, kontrol af forskellige materialer.

Om dig

Du bidrager aktivt til opgaveløsningen i samspil med andre. Du holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, og du evner at sætte retning og koordinere indsatsen, så resultater nås i rette tid.
Opgaverne er mangfoldige, og derfor kræves det, at du er omstillingsparat – ikke to dage er ens. Du vil skulle indgå i et team bestående af både civile og militære medarbejdere.

Du har erfaring med logistik - enten fra tilsvarende virksomhed eller med erhvervet indenfor forsvaret.
Det vil være ønskeligt, hvis du er uddannet inden for Farligt Gods (ADR), truckcertifikat, lagerstyring og lagerbeholdning.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for rengøringsassistenter og specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen udgør pr. måned kr. 24.614,83 med svendebrev (oktober 2019 niveau). Er du ufaglært udgør lønnen pr. måned kr. 22.308,63(oktober 2019 niveau). Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefsergent Michael Bang Larsen på tlf. +45 4174 0622 eller e-mail: [email protected]. Stillingen skal besættes hurtigst muligt og ansøgningsfrist er den 18. marts 2020.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9113.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig om at fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS FORSYNING, DEPOT OG DISTRIBUTION
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.

Ca. 700 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution. Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus.
Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Forsvaret og uddannelsen vil give dig en masse opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag. Vi er en blanding af civil og militær medarbejdere på depotet. Vi har en uformel tone, men samtidig sætter vi vores faglighed højt, og yder en god og stabil service for vores kunder.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og kampfly til støvler og lommeknive. Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Birkerød
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0