Erfaren beskæftigelsesrådgiver til Forsvarets Veterancenter i Høvelte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du en engageret og erfaren rådgiver og har du lyst til at gøre en forskel for soldater, der skal videre i en civil karriere? Synes du, det er spændende at følge mennesker tæt og påtage dig rollen som den primære kontaktperson for soldaten? Og trives du med at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret sammen med mange forskellige faggrupper?

Så kan du være vores nye beskæftigelsesrådgiver i Veterancentret på Garderkasernen i Birkerød.

Om os

Veterancentret har det samlede ansvar for at forebygge, behandle, støtte og følge op på de soldater, der udsendes i internationale missioner. Vi står også for at koordinere de mange offentlige og frivillige initiativer på veteranområdet og understøtter Forsvarsministeriets arbejde med veteranpolitikken. Vi har hovedkontor i Ringsted, men de fleste af vores kollegaer er placeret på Forsvarets tjenestesteder rundt om i Danmark.

Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og hos os får du en arbejdsplads med højt kvalificerede, specialiserede og initiativrige medarbejdere, som engagerer sig i deres arbejde.

Stillingen er placeret i Veterancentrets Rådgivnings- & Rehabiliteringsafdeling, hvor samarbejdet er tæt med andre faggrupper, bl.a. socialrådgivere og psykologer.

Vores fokus er naturligvis på at løse opgaven, sikkert og til tiden. Vi har en gang imellem et højt tempo, men vi vægter et sundt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere har det godt.

Om stillingen

Du arbejder med beskæftigelsesrettet rehabilitering af soldater, der er kommet til skade i international tjeneste. Målet er at afklare, opkvalificere og styrke soldatens arbejdsevne og mulighed for at blive selvforsørgende.

Du bliver soldatens primære kontaktperson i hele rehabiliteringsforløbet og din opgave er at vejlede med udgangspunkt i udviklingsmål og fokus på progression.

Du får et tæt samarbejde med militære og civile myndigheder, institutioner, offentlige og private virksomheder.

Arbejdet med skadede soldater er kendetegnende ved et ofte komplekst forløb og stiller krav til tålmodighed, da tempoet i den enkelte sag hurtigt kan ændre sig.

Af andre beskæftigelsesrettede tiltag, vil du vejlede soldater der har optjent retten til uddannelse samt varetage generel beskæftigelses-, uddannelses- og karrierevejledning til nuværende og tidligere ansatte i Forsvaret.

Alt efter dine kompetencer og interesse, er der mulighed for at indgå i projekter, enten inden for beskæftigelsesområdet eller tværgående i Veterancentret. Vi understøtter gerne din udvikling, fx gennem kompetenceudvikling.

Du får supervision i stillingen.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en mellemlang eller lang uddannelse.

Derudover lægger vi stor vægt på betydelig erfaring indenfor uddannelses- og
beskæftigelsesområdet og at du har erfaring med at understøtte og drive afklarings- og forandringsprocesser.

Du har generel indsigt i kompetenceudvikling og indgående kendskab til uddannelses- og arbejdsmarkedsforhold, så du er i stand til at udarbejde en helhedsorienteret og realistisk plan for soldatens fremtidige tilknytning til det civile arbejdsmarked.

Du har gode formuleringsevner, både mundtligt og skriftligt og kan gennemføre orienteringer for større eller mindre grupper.

Arbejdet indeholder administrative opgaver, hvorfor vi forventer, at du har flair for anvendelse af IT-systemer og ikke ser det som en hindring for dit arbejde.

Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og indgår naturligt i tværfaglige teams. Du er robust og kan håndtere mennesker med komplekse problemstillinger. Du er lyttende, anerkendende og ressourceorienteret i din tilgang til afklaring og vejledning.

Endelig kan du lede dig selv i samspil med andre, da ledelsen er placeret i Veterancentrets hovedkontor i Ringsted og ikke er fysisk til stede i dagligdagen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, arbejdsopgaver og arbejdssteder.

Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende statslige overenskomst eller på individuel kontrakt. Ved ansættelse er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Til stillingen hører også en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en 37 timers stilling og til besættelse senest den 1. maj 2020. Ansøgningsfristen er onsdag den 18. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler primo uge 13 på Ringsted kaserne, Garnisonen 1 i Ringsted.

Dit faste tjenestested vil være på Garderkasernen, Høveltevej 111, 3460 Birkerød, men du skal være fleksibel i forhold til opgaver i primært det nordsjællandske område samt i København.

Der må tillige forventes et mindre antal rejsedage pr. måned, typisk af 1-2 dages varighed i forbindelse med stillingen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Line Jespersen på 7216 3263 eller leder af beskæftigelsesrådgiversektionen major Michael Lindholm på 7216 3350.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Rikke Vishart på 7281 9648 eller e-mail [email protected].

Send din ansøgning via linket og vedhæft venligst CV, ansøgning samt uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag kun kan tilføjes som pdf-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Udover de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Du kan læse mere om Veterancentret og vores opgaver på www.veteran.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Birkerød
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0