Erfaren byplanlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at gøre nogle af Vestegnens mest attraktive bydele endnu bedre? Så er du vores nye byplanlægger.

Der er gang i byudviklingen i Brøndby. Derfor har vi mange spændende opgaver, som b.la. kræver ny kommune- og lokalplanlægning og bygge- og anlægsprojekter, der kræver, at vi følger op på og varetager arbejdet med eksisterende planer og bebyggelser.

Dine opgaver

I vores byplanteam skal du først og fremmest være med til at arbejde med kommune- og lokalplanlægning, plan- og landzoneadministration og konkrete byggeprojekter. Herudover vil du også skulle tage dig af henvendelser fra borgere og virksomheder. I den kommende tid skal vi bl.a. udarbejde den næste kommuneplan, realisere Klimaplan for Brøndby ved at indarbejde den i nye byggeprojekter og lokalplaner for nyt erhvervs- og boligbyggeri.

Du vil få en bred samarbejdsflade både internt i huset og eksternt, hvor du vil skulle arbejde sammen med fx rådgivere, projektudviklere og bygherrer.

Som byplanlægger bidrager du med faglig sparring til dine kollegaer i byplanteamet samtidigt med, at du indgår i arbejdet med konkrete planer og projekter. Du skal arbejde selvstændigt med lokalplanlægning og administration af lokal- og kommuneplaner, og du vil løbende få ansvar for både større og mindre sager. Du skal sørge for en professionel behandling af henvendelser fra borgere og virksomheder og samtidig sikre, at vi overholder lovgivningen og sagsbehandlingsfrister.

Vi forventer, at du:

  • har en faglig baggrund som byplanlægger
  • har erfaring med fysisk planlægning – gerne fra en kommune eller en anden politisk styret organisation
  • har blik for, hvordan god arkitektur og planlægning påvirker det fysiske miljø
  • har særlig interesse for, hvordan vi varetager og udvikler vores fysiske omgivelser i en tid, hvor vi har fokus på natur, miljø og klima
  • er god til at formulere dig i skrift og tale og til at kommunikere visuelt
  • er god til at samarbejde, også med andre faggrupper
  • trives med både udviklings- og driftsopgaver.


Ligesom alle andre ønsker vi os også, at du er nysgerrig, energisk, produktiv, engagerende, inspirerende, udadvendt, initiativrig, ansvarlig, motiveret, har gåpåmod, kan arbejde selvstændigt og i teams og en hel masse andet… Men allerhelst vil vi gerne bare have, at du beskriver, hvem du er.

Om os

Brøndby er en kommune med spændende kontraster. Vi har store bolig- og erhvervsområder, to gamle landsbyer, skove, Den Grønne Kile, Vestvolden og Strandparken. Vi oplever en rivende udvikling af vores forskellige bydele i disse år. Kommunen får hvert år mange nye borgere, og vi arbejder på højtryk med at skabe plads til de nye borgere og virksomheder samtidig med, at vi skal fremtidssikre de bebyggelser og bydele, vi allerede har.

Blandt vores større opgaver er omdannelsen af det ældre erhvervsområde Kirkebjerg til nyt boligområde, udviklingen af det regionale udviklingsområde Sportsbyen ved Brøndby Stadion og ikke mindst udviklingen af Fremtidens Brøndby Strand. Derudover er Ragnesminde og Priorparken også under udvikling. Du kan læse mere om vores byudviklingsprojekter her: https://www.brondby.dk/borger/bolig-byggeri-og-planer/byudvikling/

I Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder vi med at finde løsninger i samarbejde med vores borgere, virksomheder og samfundet som helhed. Vi har kort vej til beslutningstagere og politikere, og samarbejdet mellem os og den politiske ledelse er præget af stor tillid og en åben omgangstone. Vi har fokus på at være ambitiøse og innovative og tænke og handle helhedsorienteret.

I Plan, som Byplanteamet er en del af, får du 18 gode kollegaer med forskellig faglig baggrund. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for byudvikling, trafikplanlægning, byggesagsbehandling, bæredygtighed, biodiversitet og udvikling af vores grønne områder. Du kommer derfor til at være med til at gøre vores kommune mere bæredygtig og CO2-venlig.

Ansættelse og løn

Lyder det som et job for dig? Send din ansøgning senest den 4. januar 2023 kl. 12. Samtaler afholdes i uge 3.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker på baggrund af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Kristian Elleby Sundquist på 23 49 23 38 eller [email protected].

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Brøndby
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Do you need extra hours next to your studies or ot...

    Our client is an international design company specializing in furniture and interior design. They will be holding a large outlet sale in October and are therefore seeking personnel to help manage i..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vil du tjene ekstra til studiebøgerne eller efterå...

    Vores kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-sa..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Join our Fast-Paced Warehouse Team in Brøndby

    We are looking for flexible and hard-working employees that can start from now on and work at least until the end of December. You will be working in a global logistics company taking care of multi..
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Teamleder til Logistik

    Vi er en af Danmarks største og mest professionelle nødhjælpsorganisationer, der årligt når ud til omkring 5 millioner mennesker med vores globale katastrofe- og udviklingsarbejde. Vi beskæftiger m..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3