HR-partner med hang til blå blink søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Medarbejdertrivsel, fastholdelse, rekruttering, sparring med ledere – og masser af blå blink. Er det arbejdsområder, der har en særlig betydning for dig? Region Hovedstadens Akutberedskab søger netop nu en ny HR-partner, der vil være med til at gøre en mærkbar forskel for både medarbejdere og ledere hos Akutberedskabet og for borgerne i Region Hovedstaden.

Skal du med på holdet?

Vi søger en HR-partner, der med godt humør og høj faglighed, kan hjælpe med at udvikle og fastholde en velfungerende organisation og en attraktiv arbejdsplads.

Vi tilbyder en stilling, hvor vi giver plads til selv at tage ansvar og initiativ, og hvor der stilles krav til både dine faglige og personlige kompetencer. Det er derfor en fordel, at du har lyst til at tænke ud af boksen og samtidig gribe de bolde, der kastes op i luften.

Dine primære opgaver bliver at bistå og understøtte lederne og driftsorganisationen. Du bliver introduceret til en opgaveportefølje, som bl.a. omfatter:

  • Ledelsesunderstøttelse, sparring og rådgivning i HR- og personalejuridiske spørgsmål generelt og med særligt fokus på at yde råd, sparring og vejledning om rekruttering, sygefravær og ansættelsesforhold mm.
  • Indkalde, deltage og yde ledelsessparring i personalesager og tjenstlige samtaler
  • Fortolkning af og vejledning i offentlige overenskomster, arbejdstidsaftaler m.v.
  • Forhandlingsopgaver, herunder varetagelse af forhandlinger i forbindelse med indgåelse af lokalaftaler, konkrete personalesager, årlige lokallønsforhandlinger m.v.
  • Udarbejde sagsfremstillinger til direktions- og ledelsesudvalg.
  • Arbejdsmiljømæssige opgaver, som du naturligt vil indgå i efter behov og interesse
  • Udarbejde og formidle analyser og ledelsesinformation på HR-området, til samarbejdspartnere, til brug ved indsatser om fx sygefravær og rekruttering
  • Løse diverse administrative opgaver, herunder besvare mails til HR-postkasse, udarbejde løntilbud forud for ansættelsesforholdet m.v.

Du får mulighed for at præge dit arbejdsindhold og opgaver på baggrund af dine kompetencer lyst og erfaring.

Du kommer til at referere til Tina Louise Olsen, der er HR-chef i Akutberedskabet.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du har relevant erfaring med en eller flere af teamets opgaver, og at du motiveres af at skabe gode resultater sammen med ledere og medarbejdere i Akutberedskabet. Du må gerne have erfaring med personalejuridiske forhold samt personaleadministration inden for det offentlige arbejdsområde. Du kan enten være nyuddannet eller have flere års erfaring.

Vi sætter stor pris på, at:

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med offentlig HR, sagsbehandling og personalejura
  • Du har erfaring inden for ét eller flere af hovedområderne: Rekruttering, onboarding, sygefravær, dataudarbejdelse, offentlige overenskomster og personalejura, eller anden HR-faglig dybde
  • Du har lyst til – og gerne erfaring med – at arbejde i en politisk styret organisation
  • Du er en teamspiller, der løber med bolden og følger opgaverne helt til dørs
  • Du kommunikerer klart og kan lide at være i dialog med ledere, kolleger og andre samarbejdspartnere som faglige organisationer, centrale HR-funktioner i Region Hovedstaden m.v.

Hvem er vi?

Akutberedskabet er ansvarlig for den præhospitale indsats i Region Hovedstaden og har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for regionens 1,8 millioner borgere.

Vores opgaver består i at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, at disponere og køre ambulancer i hele regionen samt at koordinere regionens præhospitale indsats – både ved dagligdags opgaver og ved store komplekse hændelser.

Du bliver en central del af et fællesskab med dygtige, engagerede kollegaer, som alle brænder for at udvikle og nytænke sundhedsområdet. Med andre ord kommer du ikke til at kede dig – og du får samtidig en unik mulighed for at være med til at gøre en konkret forskel for borgerne i regionen.

Vi er desuden en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv skal balancere. Og vi lægger i høj grad vægt på en positiv, humoristisk og uformel omgangstone – for det er vigtigt at grine med sine kollegaer hver dag.

Sidst, men ikke mindst, har vi i det daglige selv ansvaret for at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver – både dem, der er tæt på administrationen og dem i driftsorganisationen som du skal understøtte. Der vil eksempelvis være mulighed for at komme på medlyt i Vagtcentralen (1-1-2 og 1813), og du har mulighed for at komme med på observatørvagt i en af vores Akutlægebiler eller ambulancer, hvilket kan give dig et unikt indblik i dagligdagen for vores medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst og ud fra dine kvalifikationer.

Akutberedskabet har primært til huse på Telegrafvej 5 i Ballerup, hvor du også får arbejdsplads.

Har vi vækket din interesse? Send din ansøgning allerede nu

Send din ansøgning, så vi har den senest den 15. januar 2022. Vi ønsker at besætte stillingen pr. den 1. marts 2023.

Vi afholder 1. samtale mandag den 23. januar 2023 og eventuelt 2. samtale onsdag den 25. januar 2023. Hvis du inviteres til en samtale hos os, vil du blive kontaktet senest onsdag den 18. januar 2023. Der kan indgå test/opgaver i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-chef Tina Louise Olsen, på telefon 2495 9519. Du er også velkomment til at kontakte din måske kommende kollega, HR-partner Mads Baden på telefon 9117 2879

Fik vi sagt, at vi glæder os til at modtage din ansøgning?

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1