Logistikassistent søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Grindsted

Er du vores nye lager logistikassistent elev?

Drømmer du om et job hvor du bliver en del af at hold hvor alle er lige, og med mulighed for direkte indflydelse på alle facetter i virksomhedsdrift? 🔝

Astina.dk A/S søger en person med primært medansvar for vort lager - med ordenssans uden sammenligning til at organisere, udvikle og optimere. Du vil blive medansvarlig for daglig afsendelse af ordrer, modtagelse af varer, samt vigtigst af alt være en hold spiller på vores verdensklasse team. 🤝

Drømme scenariet er, at du har erfaring eller vigtigst af alt, viljen og lysten til at hjælpe os med at organisere og planlægge på et nyt niveau – hvorfor nøglen til jobbet består i at være; organiseret, struktureret og målrettet. 💯

Bliv del af en iværksætter-drevet virksomhed i vækst! 📈

Jeg startede Astina.dk for 16 år siden som 23 årig og i dag er Danmarks største virksomhed indenfor styling og specialudstyr på biler, virksomhedens nye domicil på Thorsvej i Grindsted og med de 12 engagerede medarbejdere - arbejder vi motiveret og målrettet mod at være en fantastisk arbejdsplads med højt til loftet og en vilje til at gøre tingene bedre end alle andre. 🔹 Dine arbejdsopgaver vil være: - Håndtering for ind- og udgående varer og ordrer samt returvarer. - Optimere på arbejdsgange og strukturer til optimering af lageret. - Mulighed for at komme omkring andre arbejdsområder som har din interesse. - Stor indflydelse på din egen arbejdsgang og hverdag.

🔹 Vi forventer følgende af dig: - Viljen til at lære og blive bedre – vi investerer i dig, fordi vi tror på dig - Struktur og orden er i dit DNA - Interesse for biler. - Engelsk skriftligt og mundtligt. - Du skal kunne formulere dig skriftligt på dansk. - Tysk er en fordel, men ikke et krav.

🔹 Ansøgningsfrist 18 februar 2022. Vi besætter stillingen når vi har fundet den rette medarbejder, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgningen sendes til salg@ Astina.dk og meget gerne skriv ”Ansøgning” i emnefeltet, så sikrer vi os det havner det rigtige sted.

Spørgsmål til jobbet kan stilles til Mike på telefon 70 900 800 eller mail salg@ Astina.dk Vi glæder os til, at høre fra dig! 👆

René Høvinghof // Astina.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Grindsted
  • Torsdag den 24. marts 2022

Lignende jobs

  • Speditørelev 2024

    Begynd din karriere med en elevplads hos [xxxxx] Som speditørelev hos os får du mulighed for at udvikle dig i den retning, du vil, og du får ansvar – og hjælp med på vejen.Er du kl..
    • Logistikmedarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • CE-chauffør søges til Textilia i Kolding

    På vegne af Textilias afdeling i Kolding søger vi lige nu en dygtig chauffør med CE bevis til at køre med håndklæder, sengelinned, bademåtter mv. til Textilias forskellige kunder i bl.a. Esbjerg, Å..
    • Logistikmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • International Logistic Assistant to Maersk

    As Logistic Assistant you will be a part of an Order Fulfilment Team which consists of 8 colleagues in Denmark.The headquarters are in Tinglev, close to the German/Danish border, however there are .
    • Logistikmedarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Aftensjob i Taulov som deltidspakkemedarbejder

    Som pakkemedarbejder vil dine opgaver bestå af enkel pakkesortering på et samlebånd. Det er let at lære, og du får hurtigt rutinen! Med typisk 2-4 vagter om ugen fra kl. 16.00 til 24.00, er det nem..
    • Logistikmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1