Logistikelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hedensted

Kom og bliv en del af Daka ReFood A/S, hvor vi arbejder med indsamling og afhentning af madaffald hos fødevareindustrien og servicebranchen for derefter at omdanne det til biogas og biodiesel. Hos os får du spændende og udviklende opgaver i en veletableret virksomhed, hvor udtryk som genanvendelighed, grøn energi og bæredygtighed er en naturlig del af vores hverdag

Til vores hovedkontor i Hedensted søger vi lige nu en nysgerrig og ansvarsbevidst logistikelev med masser af gåpåmod og interesse for logistikfaget til Daka ReFood A/S, som er et af Daka Denmarks fire forretningsområder.

Vi tilbyder en skræddersyet elevuddannelse, der matcher dine ønsker og mål – ligesom vi garanterer dig en masse spændende og udviklende opgaver i en af Danmarks mest bæredygtige produktionsvirksomheder.

Kickstart din karriere hos os

Hos os får du en 2-årig elevuddannelse, hvor du både er på skoleophold og får praktisk erfaring fra vores Logistikafdeling i Daka ReFood A/S. Du bliver dermed en del af en virksomhed, der er markedsledende inden for bæredygtighed i genanvendelse af animalske biprodukter og organiske restprodukter. Logstikafdelingen hos Daka ReFood A/S består af en Kundeservice- og Transportfunktion.

Du vil blive tilknyttet Transportfunktionen, hvis primære arbejdsområder er planlægning og optimering af vores indsamlingsruter til afhentning af madaffald rundt om i Danmark. Transportafdelingen har en stor berøringsflade og et tæt samarbejde med Daka ReFoods øvrige funktionsområder, som er Kundeservice, Produktion, Salg og Marketing.

Brænder du for at få praktisk erfaring koblet på din uddannelse, og har du lyst til en hverdag, hvor du får ansvar for egne opgaver, et godt fællesskab med kolleger og mulighed for at få en masse spændende udfordringer? – Så kan Daka ReFood A/S være stedet for dig.

Vi tager godt imod dig

Som logistikelev bliver du en del af et team på syv, og du kommer til at referere til Logistic Manager. I din elevtid får du tilknyttet en kontaktperson i afdelingen, som vil hjælpe dig under hele uddannelsesforløbet.

I din oplæringsperiode vil du også komme rundt til de øvrige funktionsområder i Daka ReFood A/S samt udvalgte tværgående funktioner i Daka Denmark A/S. Den færdige plan laves i samråd med dig i forhold til ønsker og mål med din elevtid.

Opgaver

Som elev får du hurtigt dine egne opgaver, og du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Planlægning og optimering af daglige indsamlingsruter
  • Planlægning af indgående logistik
  • Udføre kundeservice iht. Daka ReFoods service- og logistikkoncepter
  • Daglig kontakt med chauffører og fragtleverandører
  • Kapacitets- og fragtomkostningsberegning samt KPI-rapportering
  • ERP-anvendelse til understøttelse af logistik- og produktionsproces
  • Afvikling af færdigvarer


  • Hvem er du?

    For at komme i betragtning til elevstillingen har du enten gennemført HHX, EUX, HG2, EUD eller EUD student og opfylder overgangskravene til handelsuddannelsen med specialer.

    Har du en baggrund fra STX, HF eller HTX, forventer vi, at du har gennemført et 5-ugers grundforløb under uddannelsesretningen ’Handel’ før ansættelsen. Hvis du er over 25 år, skal du have foretaget en realkompetencevurdering før uddannelsesstart. Kontakt din nærmeste erhvervsskole og hør nærmere herom.

    Derudover har du interesse for logistik og transportoptimering samt god systemforståelse og flair for Excel. Du kan lide at tale med mange forskellige mennesker i løbet af en dag, og du har gode sproglige færdigheder i dansk.

    Er du interesseret

    Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da ansøgningsfristen er 22. august 2021 med forventet opstart efter aftale eller senest 1. oktober.

    I din ansøgning må du godt beskrive, hvorfor du er interesseret, og hvorfor du skal være vores næste elev. Vedlæg også et CV med navn, kontaktoplysninger og billede, hvor du oplister din skolebaggrund, uddannelse og evt. erhvervserfaring.

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Logistic Manager Bo Skøttrup Christensen på mail [email protected] eller tlf. 5156 4666. Du kan også læse mere om os på hjemmesiden www.refood.dk

    Vi forventer at indkalde til samtaler uge 34 og afholder de første samtaler i uge 35. Vi glæder os til at høre fra dig!

    Hvem er vi

    Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

    Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

    I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

    Vi tilbyder

    Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generationsbiodiesel, biogas og biobrændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi bruger og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

    Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

    Ansøgningsfrist: 22. august 2021


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Logistikmedarbejder
    • Hedensted
    • Søndag den 22. august 2021

    Lignende jobs

    • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

      Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
      • Logistikmedarbejder
      • Århus
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

      Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
      • Logistikmedarbejder
      • Viby J
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i Hammel

      Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
      • Logistikmedarbejder
      • Hammel
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i Århus

      Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
      • Logistikmedarbejder
      • Århus
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hedensted

    Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hedensted over tid

    Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
    2. juli 2024 0
    1. juli 2024 0
    30. juni 2024 0
    29. juni 2024 0
    28. juni 2024 0
    27. juni 2024 0
    26. juni 2024 0
    25. juni 2024 0
    24. juni 2024 0
    23. juni 2024 0
    22. juni 2024 0
    21. juni 2024 0
    20. juni 2024 0
    19. juni 2024 0
    18. juni 2024 0
    17. juni 2024 0
    16. juni 2024 0
    15. juni 2024 0
    14. juni 2024 0
    13. juni 2024 0
    12. juni 2024 0
    11. juni 2024 0
    10. juni 2024 0
    9. juni 2024 0
    8. juni 2024 0
    7. juni 2024 0
    6. juni 2024 0
    5. juni 2024 0
    4. juni 2024 0
    3. juni 2024 0
    2. juni 2024 0