Lager- og logistikoperatørelever til Forsvarets Depot i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Hvis du er god til at holde orden på ”godset” og har styr på ”stumperne”, og har du lyst til at arbejde på et moderne lager med engagerede kolleger? Så er det dig, vi står og mangler.
Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution leder nemlig efter en elev til det udleverende depot på Dragonkasernen i Holstebro.

Om os

Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution, som er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, er Forsvarets landsdækkende logistikvirksomhed, der indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 750 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet.

På det udleverende depot i Holstebro vil du indgå i et team på 20 personer. Vi leverer og opbevarer alle former for forsyninger til enhederne på Dragonkasernen. Vi arbejder med LEAN og optimering af vores processer. Samarbejde og medbestemmelse er en naturlig del af hverdagen. Vi har desuden en uformel omgangstone og et højt serviceniveau.

Om stillingen

Stillingen er en uddannelsesstilling, og strækker sig over ca. 2½ år. Uddannelsen vil primært foregå på tjenestestedet, afbrudt af flere ophold på en erhvervsskole.
Som en af depotets elever vil du få stor kundekontakt. Dine primære arbejdsopgaver bliver varemodtagelse og oplægning af materiel, plukning og pakning af materiel til udlevering og forsendelse. Desuden vil du skulle stå for at udlevere og bytte soldaternes mundering og udrustning. Der vil også forekomme perioder, hvor du skal hjælpe med andre opgaver, som løses ved og af depotet.

Om dig

Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og har bestået grundforløbet inden for lager og logistik. Du har kørekort til kategori B og gerne gaffeltruck (certifikat B).

Er du fyldt 25 år, eller bliver det inden start på elevuddannelsen, skal du have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole. Denne skal vedlægges din ansøgning.

Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, at du er engageret og initiativrig, og at du kan lide at arbejde sammen med andre. Det er vigtigt, at du også evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Du kan med dit gode humør skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger og kunder og du har en fleksibel tilgang til opgaveløsning og planlægning af din arbejdstid. Du har desuden et højt fagligt niveau og sætter en ære i, at dine arbejdsopgaver udføres korrekt og til tiden.

Du må gerne have erfaring fra tidligere job indenfor lagerbranchen eller Forsvaret.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejder og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F) Aflønning sker med en start løn på 9.420,37 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.262,79 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og kunne opretholde denne igennem hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Seniorsergent Lars Julius på 25 55 29 66.
Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lars Holte på telefon 72 81 91 58.

Ansøgningsfrist 11. august 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende
Stillingen ønskes besat 1. oktober 2019.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket ”søg den ledige stilling” og vedhæfte ansøgningen, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad), evt. udskrift fra møde ved Forsvarets Dag, samt anden dokumentation.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution er en moderne logistik virksomhed, som støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger. Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Hoveddepot er placeret i Skrydstrup, hvor vi råder over et lager på over 20.000 kvadratmeter og har mere end 70.000 varer og bestyrer over 350.000 materialer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 11. august 2019

Lignende jobs

  • Brewery Worker - Albani Lager & logistik, nat

    Albani søger medarbejder til lager & logistik – Nat Er du uddannet inden for lager og logistik, eller har du erfaring med området? Så er du måske vores nye lagermedarbejder. Arbejdsopgaver:.
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lager- og Logistikelev hos Kramp

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistic Project Operator (Maternity Cover)

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Lager/logistik elev

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7673 Harboøre
    • Logistikmedarbejder
    • Harboøre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1