BYPLANLÆGGER med vidde og indsigt - til Plan, Byg og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Bliv en del af vores spændende arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for planlægning og byudvikling. Du får masser af ansvar og handlerum fra start, samtidig med, at vi har fokus på, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Kalundborg kommune er et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed. Vi har en spændende historie, interessante og særlige bymiljøer, og et blomstrende erhvervsliv. Vi har lange kyster med mange sommerhusområder. Vi har flotte landskaber og sjælden natur. Vi har et rigt foreningsliv og uundværlige, lokale kræfter med stort engagement. Vi har det hele - søg job hos os og bliv en del af det!

Vi er med hvor det sker

Kalundborg Kommune er præget af spændende udvikling på flere fronter. Virksomheder udvider, nye uddannelsesinstitutioner slår sig ned og investorer og boligselskaber bygger boliger, der er attraktive for familier, ældre og studerende. Kommunen opfører nye institutioner, udstykker byggegrunde, og arbejder med mange projekter, der skaber rammer for udvikling og nye aktiviteter. Derfor løber vi stærkt - og derfor har vi brug for en ny kollega.

På planområdet er vi helt tæt på og en vigtig del af den positive udvikling. Vi agerer både som drivkraft, myndighed og central samarbejdspartner. Vi arbejder inddragende og dialogbaseret med et helhedsorienteret blik og en nysgerrig tilgang til at finde løsninger i fællesskab. Det tværfaglige samarbejde er vigtigt for os, når vi sætter opgaven i midten sammen med vores byggesagskolleger og kolleger i organisationen i øvrigt.

Vi søger en byplanlægger, der dels brænder for at arbejde med de klassiske planlæggerdiscipliner inden for kommune- og lokalplanlægning, dels elsker at arbejde projektorienteret og agere i komplekse processer. Vi ser, at du synes det er spændende at arbejde i snitfladerne mellem forskellige fagområder. Du bliver drevet af visionen, men har også blik for detaljen. Du har et ståsted i givne rammer, men finder det motiverende at afsøge nye metoder og måder at gøre tingene på - og synes det er sjovt at skubbe lidt til "plejer".

Og så er du er drevet af lysten til at føre tingene ud i livet!

Vi har en bred vifte af emner på tallerkenen inden for bæredygtig by- og bymidteudvikling, nytænkende erhvervsplanlægning, større solcelleanlæg, det åbne land, lokalsamfund og detailhandel. Aktuelt er vi i gang med at revidere vores kommuneplan, der tager afsæt i Kalundborg kommunes Udviklingsstrategi frem mod 2030 - mangfoldige ressourcer og samarbejde i fællesskaber.

Vores opgaver er mangfoldige fra de store linjer til den konkrete ejendom i myndigheds­behandlingen. Vi forventer, at du har mod på begge aspekter alt efter de aktuelle arbejdsopgaver og dine kompetencer. Men vi vil være meget nysgerrige på, hvad du kan byde ind med, hvor du ser dine styrker og hvor du har dine interesser.

Med andre ord tilbyder vi et alsidigt og udfordrende job, der bygger på et fundament af faglig tyngde, men samtidig kalder på stærke personlige kompetencer og med en særlig mulighed for at være med til at præge og udvikle planområdet.

Vi, Team Plan og Byg, er en del af den faglige enhed Plan, Byg og Miljø på det tekniske område. Vi varetager myndighedsopgaver og bidrager ind i projekter og tværgående opgaver. I teamet får du 19 gode kolleger, der er bredt funderet inden for plan- og byggesagsområdet.

Din profil

Du er en holdspiller med blik for helheder, så du er bevidst om, hvornår andre skal på banen, fx andre fagområder og samarbejdspartnere. Du kan navigere i en foranderlig hverdag og med en dynamisk opgaveportefølje. Du kan skabe overblik og har indblik.

Vi forventer, at du har en relevant, videregående uddannelse, fx som arkitekt, civilingeniør el. lign. Men vi lægger også særlig vægt på dine personlige kompetencer og evner.

Du tager gerne tage ansvar og finder det naturligt at arbejde med og dyrke de gode relationer.

Du har sans for formidling og er stærk i skriftlig kommunikation. Vi forventer, at du er åben og imødekommende og har fokus på den gode professionelle dialog med borgere, virksomheder og politikere.

Du er en person, der bidrager konstruktivt til et godt arbejdsmiljø, en fælles kultur og et stærkt fagligt miljø.

Derfor skal du vælge os

Vi er et engageret team med godt humør og stærk faglig viden, og omgangsformen på arbejdspladsen er uformel og rummelig.

Vi lægger vægt på, at der er plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og gældende overenskomst.

Der er tale om en fastansættelse, der er normeret til 37 timer pr. uge. Vi har flextid, og vi er åbne over for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og senest 1. juni 2021.

Arbejdssted er Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.
Kalundborg Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Hvis du vil vide mere

Du kan få yderligere oplysninger hos:

Teamleder Laila L. Christensen, tlf. 21 49 37 46
Chef for Plan, Byg og Miljø, Christian Sabber, tlf. 30 57 87 40

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via kommunens jobportal, se link nederst i dette stillingsopslag. Ansøgningsfrist er torsdag den 8. april 2021.

Vi forventer at afholde første samtale den 15.-16. april 2021 og anden samtale den 21. eller 26. april 2021.

Imellem første og anden samtale skal du gennemføre en test (Garuda FokusProfil).

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med

nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotekproduktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde

med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt

sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Kalundborg
  • Torsdag den 08. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0