Lager- og logistikmedarbejder til Målerteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Som vores nye logistikmedarbejder bliver du en del af sektionen Målerteknik under afdelingen for Kunder, Rådgivning & Teknisk Service, som blandt andet varetager behandling af målerdata fra forbrugerne i HOFORs forsyningsområde.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Bestille og lagerstyre forskellige målertyper og målertilbehør
  • Modtage varer og målere, herunder kørsel med palleløfter
  • Styre pluklager for vvs- og el-komponenter mm.
  • Køre ud til interne og eksterne samarbejdspartnere

Der er tale om et selvstændigt og udfordrende job i en organisation, hvor samarbejde med interne og eksterne kolleger samt kunder står øverst på dagsordenen.

Du bliver en del af et team med engagerede og dygtige kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt med faglig sparring og en uformel omgangstone.

Initiativrig, serviceminded og samarbejdsvillig

Vi forventer, at du har en Lager- og logistikuddannelse, har bestået gaffelstableruddannelsen ”Gaffeltruck A” og har kørekort, kategori B. Du behøver ikke at have teknisk viden om fjernvarme og vandmålere, men du skal være interesseret i at tilegne dig grundlæggende viden om målere.

Som person udviser du initiativ, er proaktiv samt serviceminded og anser dig selv for at være en, der får tingene til at ske og følger dine opgaver helt til dørs. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et godt resultat. Derudover har du ordenssans og kan håndtere mange opgaver sideløbende - fra de største til de mindste.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Du bliver en vigtig medarbejder i en større strategi, hvor HOFOR har kunderne i fokus. I Målerteknik afdelingen har vi ansvaret for den praktiske del af digitalisering af alle vand- og fjernvarmemålere hos kunder i HOFORs forsyningsområde. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Flemming Jørn Jensen, på telefon 2795 4147.

Ansøgningsfristen er den 20. december 2021.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 20. december 2021

Lignende jobs

  • Clinical Drug Supply Manager

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vil du supplere din indkomst med et ekstra job i o...

    Vår kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-salg..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Imødekommende toldmedarbejder til ekspedition og v...

    Vil du bidrage til smidig handel på tværs af grænser? Går du grundigt til dine opgaver, og trives du med administration? Kan du levere god service og samtidig optræde myndigt, og kan du holde hoved..
    • Logistikmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Funktionschef til Virksomhedsanalyse

    Brænder du for ledelse og at arbejde med mennesker i et dynamisk miljø? Interesserer du dig for regnskabsanalyse og vurdering af virksomheders finansielle risiko? Formår du at sætte retning og sikr..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1