Lager- og logistiklærling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Vi søger en lager- og logistiklærling til opstart 1. september, som har afsluttet sit grundforløb og gerne vil afslutte uddannelsen med to års praktik kombineret med skoleophold. Som lager- og logistiklærling i HOFOR vil du både blive tilknyttet Lager & Logistikcenteret og vores lager på Amagerværket, hvor du vil bidrage til at håndtere og udlevere materialer.

I Lager- & Logistikcenteret udleverer vi varer til HOFORs lokationer i København og omegnskommunerne. På Amagerværket har lageret ansvaret for reservedele m.m. til kraftværket. Begge steder gælder det, at vi dagligt betjener vores kunder.

Som elev i vores logistikcenter vil du, gennem en struktureret uddannelsesplan, opbygge en solid erfaring inden for driftsopgaver som varemodtagelse, vareudlevering, lageroptælling og kundeservice. Herudover vil du få mulighed for at løse opgaver inden for affaldssortering, truckkørsel og vedligeholdelse af lager. Arbejdet sker i samarbejde med engagerede og gode kolleger i et tværfagligt miljø.

Du vil få indsigt i processerne i en større virksomhed og indgå i et arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på faglig sparring og en uformel omgangstone.

Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold. Ud over det fællesskab, du får i din afdeling, vil du derfor også blive en del af et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. HOFOR har vundet DI Hovedstadens Praktikpladspris 2019 for det fællesskab, vi har skabt for vores elever og lærlinge. Begrundelsen for prisen er bl.a., at selvom vores elever og lærlinge arbejder inden for mange forskellige fagområder bliver der skabt et godt, socialt fællesskab på tværs af fagområder.

Engageret, ansvarsbevidst og positiv

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført grundforløbet inden opstart.

Vi forventer, at du er fagligt stærk og har lyst til at lære nyt inden for dit fagområde. Du har lyst til at blive en del af en stor arbejdsplads og bliver motiveret af at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Som person er du mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt med at løse dem. Det er helt naturligt for dig at udvise engagement, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Det er desuden et krav, at du har truckcertifikat samt kørekort, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi. Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Shekeib Khaja på telefon 2795 2728.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2020.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse pr. 1. september 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • København S
  • Onsdag den 02. juni 2021

Lignende jobs

  • Clinical Drug Supply Manager

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vil du supplere din indkomst med et ekstra job i o...

    Vår kunde er en international designvirksomhed indenfor møbler og interiør. De skal afholde et stort outlet-salg i oktober og søger derfor personale til at hjælpe med at afvikle det.Outlet-salg..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Imødekommende toldmedarbejder til ekspedition og v...

    Vil du bidrage til smidig handel på tværs af grænser? Går du grundigt til dine opgaver, og trives du med administration? Kan du levere god service og samtidig optræde myndigt, og kan du holde hoved..
    • Logistikmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Funktionschef til Virksomhedsanalyse

    Brænder du for ledelse og at arbejde med mennesker i et dynamisk miljø? Interesserer du dig for regnskabsanalyse og vurdering af virksomheders finansielle risiko? Formår du at sætte retning og sikr..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1