Senioranalytiker til Virksomhedsanalyse - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Brænder du for at analysere virksomheders regnskaber? Og kunne du tænke dig en central rolle i kvalitetssikringen af Nykredits kreditindstillinger?

Dit kommende job
Du får en dagligdag med spændende og krævende arbejdsopgaver, som alle tager udgangspunkt i udarbejdelsen af virksomhedsanalyser på Nykredits erhvervskunder som en vigtig del af kreditvurderingen af de største kunder. Du udarbejder analyser af kundernes regnskaber og er en vigtig sparringspartner for dine kolleger i afdelingen og for kunderådgiverne.

Kommunikation af vores arbejde er en vigtig del af opgaveløsningen, og derfor er det vigtigt, at du formår at formidle din viden klart og præcist. Du kan via dit overblik over kunden udarbejde en kort og præcis kundevurdering, hvor du kommer godt rundt om årsagsforklaringerne og udtrykker en klar holdning til kundens risikoprofil. Du formår at favne bredt, samtidig med, at du kan gå ned i detaljen og tager ansvar for diverse afklaringer relateret til regnskab og kreditvurdering. Du får en bred kontaktflade og evner at danne gode samarbejdsrelationer.

Din erfaring
Du brænder for regnskabsanalyse, og du har et højt fagligt niveau inden for regnskabsforståelse fra dine arbejdserfaringer understøttet af en relevant økonomisk uddannelse på HD- eller kandidatniveau. Du har flere års erfaringer med analyse af virksomhedsregnskaber, er analytisk og formår at kombinere din teoretiske viden med en praktisk "hands-on"-indstilling.

Vi sætter en ære i vidensdeling, og faglig, kollegial sparring bliver en vigtig del af din hverdag hos os. Som senioranalytiker spiller du en stor rolle i at lære fra dig og sætte dit præg på afdelingens faglige udvikling, det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret med viden om regnskabsregler, økonomi og brancher. Desuden har du lyst til at dele ud af din viden og lære fra dig.

Du motiveres af at få indsigt i virksomheder og koncerner for at sikre det bedst mulige beslutningsgrundlag for rådgiverne i Banking og Private Wealth Management samt vores kolleger i kreditafdelingen.

Vi arbejder målrettet med optimering og automatisering af kreditprocesser og har eksempelvis flere robotter i drift i afdelingen. Har du interesse i den retning, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Din nye arbejdsplads
Virksomhedsanalyse er en afdeling i Kreditproces, der er et af de to ben i kreditområdet i Nykredit. Vi har et tæt samarbejde med vores søsterafdelinger i resten af kreditområdet, der bl.a. har ansvar for Nykredits kreditpolitik, større bevillinger, afvikling af nødlidende engagementer og kreditporteføljestyring.

Virksomhedsanalyse har ansvaret for at udføre komplekse virksomhedsanalyser på større erhvervs- og landbrugskunder. Vores analyser anvendes i forbindelse med udarbejdelse af kreditindstillinger til central bevilling i Kredit og eventuelt Kreditkomiteen. Du er således med til at sikre kvaliteten af kreditindstillingen via dialog og sparring med vores kundeansvarlige og kolleger i kreditafdelingen.

Derved har du en nøglerolle i at understøtte Nykredits fortsatte vækst uden at gå på kompromis med risikostyringen. Du bliver en del af et velfungerende team på 17 analytikere og et team af 70 studentermedhjælpere med tre teamchefer i et stærkt fagligt miljø, som er kendetegnet ved højt humør og en uformel omgangstone.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Philip Weinreich Holm på tlf. 44 55 20 84 eller seniorrekrutteringspartner Christian Henningsen på tlf. 44 55 18 43.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • København
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Kan du yde førsteklasses service over for kunder og leverandører, og samtidigt holde styr på mange forskelligartede opgaver inden for planlægning og logistik, er du måske vores nye Logistikkoordina..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
25. juni 2024 18
24. juni 2024 18
23. juni 2024 18
22. juni 2024 18
21. juni 2024 17
20. juni 2024 20
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 20
16. juni 2024 21
15. juni 2024 21
14. juni 2024 21
13. juni 2024 20
12. juni 2024 20
11. juni 2024 19
10. juni 2024 19
9. juni 2024 20
8. juni 2024 19
7. juni 2024 18
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 17
3. juni 2024 20
2. juni 2024 20
1. juni 2024 19
31. maj 2024 19
30. maj 2024 19
29. maj 2024 21
28. maj 2024 22
27. maj 2024 23
26. maj 2024 23

Værd at vide når du søger job som logistikmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer