Logistikkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

Er du god til at arbejde på tværs, og trives du med såvel praktiske som administrative opgaver? Har du hænderne skruet godt på, og har du erfaring med at kommunikere med mennesker på alle niveauer? Så kan det være, at denne stilling som logistikkoordinator hos Daka ecoMotion er lige noget for dig.

Daka ecoMotion producerer en af de mest miljøvenlige og bæredygtige typer biodiesel, der i øjeblikket findes på markedet, nemlig biobrændstoffer ud fra biprodukter og organisk affald. Vi producerer 55 mil. liter biodiesel om året, som reducerer kuldioxidemissioner med op til 78 procent.

Vi er en del af Daka Denmark A/S og ligger i Løsning lige ud til motorvejen. Vores 20 medarbejdere på Daka ecoMotion arbejder tæt sammen for at sikre, at vi kører 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Desuden har vi et tæt samarbejde med kollegaer på Dakas andre fabrikker samt hovedkontoret i Hedensted.

Om jobbet

Som logistikkoordinator hos Daka ecoMotion får du en bred kontaktflade og bliver bindeleddet i dagligdagen mellem de administrative funktioner på fabrikken samt varemodtagelsen og færdigvareudleveringen. Du er ansvarlig for de ugentlige pejlinger og for at tankgården og udendørsarealer fremstår ryddelige og funktionelle.

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.:

  • Modtagelse af råvarer og hjælpestoffer/kemikalier
  • Indkøb og lagerføring af hjælpestoffer/kemikalier til fabrikken
  • Udlevering af færdigvarer og biprodukter
  • Koordinering af transport til og fra fabrikken af råvarer, hjælpestoffer, biprodukter og færdigvarer
  • Daglig drift og vedligehold af tankgård med pumperum samt ecoMotions udenomsarealer


  • Om dig

    Du formår at kommunikere tydeligt og venligt såvel skriftligt som mundtligt med alt fra kollegaer til chauffører, der kommer forbi. Du har et godt overblik og forstår helt naturligt at beregne konsekvenser og tage ansvar for procedurer såsom prøveudtagning, certifikater etc.

    Som person er du god til at finde de rigtige løsninger, og du er udpræget ordensmenneske. Vi forventer, at du er fleksibel og selvstændig, og at du trives med at løse ad hoc-opgaver efter behov.

    Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med logistik, og gerne også proceserfaring
  • Har truckcertifikat
  • Føler dig hjemme i brugen af Office-programmer såsom Outlook, Word og Excel
  • Taler og skriver dansk på et godt niveau – og at du kan klare dig på engelsk


  • Om Daka

    Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

    Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

    I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

    Vi tilbyder

    Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og biobrændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi udleder, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

    Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Plant Manager, Flemming Jønsson, på telefon 79 28 40 60.

    Ansøgningsfrist: 19. september 2021


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Logistikmedarbejder
    • Løsning
    • Søndag den 19. september 2021

    Lignende jobs

    • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

      Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
      • Logistikmedarbejder
      • Århus
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder (freelance) i Viby J

      Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
      • Logistikmedarbejder
      • Viby J
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i Hammel

      Nøgleposition for koordinering af klargøring og transport af Horsch maskiner Med reference til driftsdirektøren bliver det dit ansvar at koordinere, følge op på og verificere klargøringsordrerne .
      • Logistikmedarbejder
      • Hammel
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder i Århus

      Har du den faglige viden til at vurdere ønsker om ny lokalplanlægning? Har du lyst til at give sparring til plan- og kommuneplancheferne? Kan du udarbejde politiske dokumenter til rådmanden og styr..
      • Logistikmedarbejder
      • Århus
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Løsning

    Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Løsning over tid

    Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
    30. juni 2024 0
    29. juni 2024 0
    28. juni 2024 0
    27. juni 2024 0
    26. juni 2024 0
    25. juni 2024 0
    24. juni 2024 0
    23. juni 2024 0
    22. juni 2024 0
    21. juni 2024 0
    20. juni 2024 0
    19. juni 2024 0
    18. juni 2024 0
    17. juni 2024 0
    16. juni 2024 0
    15. juni 2024 0
    14. juni 2024 0
    13. juni 2024 0
    12. juni 2024 0
    11. juni 2024 0
    10. juni 2024 0
    9. juni 2024 0
    8. juni 2024 0
    7. juni 2024 0
    6. juni 2024 0
    5. juni 2024 0
    4. juni 2024 0
    3. juni 2024 0
    2. juni 2024 0
    1. juni 2024 0
    31. maj 2024 0