Lager- og logistikoperatør søges til Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland i Skalstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til, at skabe de bedst mulige rammer for uddannelsen af vores hjemmeværnssoldater og vil du udfordres på din faglighed, så er jobbet som specialarbejder med ansvaret for uddannelsesmateriellet ved Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland måske noget for dig.

Om os

Som følge af det nye trusselsbillede er Hjemmeværnet igen, blevet en uundværlig del af det danske totalforsvar, og vi er frontløberne, når det kommer til erfaring med nationale operationer.

Vi er en ansvarlig/koordinerende myndighed for alle militære indsættelser i distriktets operationsområde. Distriktet er sammenfaldende med Midt- og Vestsjællands politikreds, og vi har derfor et tæt samarbejde med politiet og øvrige civile myndigheder i politikredsen, som repræsenteret samfundets samlede beredskab.

Vi holder til på flyvestation Skalstrup ved Roskilde og er inddelt i to sektioner: En Logistiksektion, der varetager logistik, personeladministration og økonomi, og en Operations- og uddannelsessektion, der varetager operationer, uddannelse, efterretning og kommunikation.

Du vil blive en del af Logistiksektionen der består af fem medarbejdere, med både civil og militær baggrund. Vi er i alt 15 fastansatte i staben som varetager føring og uddannelse samt understøttelse af de mere end 700 hjemmeværnssoldater der indgår i distriktets enheder.

Vi har i dagligdagen en fri og respektfuld omgangstone. Vi tager fælles ansvar for trivslen og forventer at alle byder ind med deres kompetencer - også på tværs af sektionernes opgaveløsning.

Om stillingen

Udover at forvalte vores egen myndighedsbeholdning er logistiksektionen også ansvarlig for at forestå vartning, udlån og genforsyning af uddannelses- og puljemateriel til alle vores enheder i Hærhjemmeværnsdistriktet samt at udføre videreformidling af godkendte materielrekvisitioner til udleverende depot.

Vi indgår i hjemmeværnsdistriktets operative opgaveløsning med ansvar for den logistiske understøttelse af distriktets indsættelse. Dvs. at du vil skulle deltage aktivt i distriktets øvelser og kunne begå dig under feltforhold.

Endvidere skal du være med til at sikre, at materiellet herunder våben og ammunition håndteres, opbevares, transporteres og vedligeholdelses jf. gældende bestemmelser.

Du kommer til at, indgår som ressourceperson i forbindelse med distriktets kontrol- og inspektionsvirksomhed overfor vores kompagnier.

Hjemmeværnets opgaveløsning gør, at man skal være klar på at noget af arbejdet kommer til at ske om aftenen og i weekender.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en lager- og logistikuddannelse, herunder lagerstyring, regnskab og indkøb. Dette er dog ikke et krav, da intern sidemandsoplæring og kursusdeltagelse vil kunne bibringe dig de nødvendige kompetencer.

Det er vigtigt at du kan omgås andre med en bred kontaktflade, at du er åben og serviceminded og at du kan kommunikere såvel mundtligt som skriftligt.

Du skal være organiseret og god til at planlægge og disponere de rådige ressourcer. Du skal kunne bevare overblikket i en kompleks og til tider hektisk hverdag.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til vores sags- og dokumenthåndteringssystem Workzone og at du har kørekort til kategori B og C samt truckcertifikat. Det er ønskeligt, at du har kendskab til ADR herunder håndtering af farlig gods.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Har du en uddannelse som lager- og logistikoperatør, vil basislønnen være på 25.516,96 kr. pr. måned. Er du ufaglært vil basislønnen være på 23.126,27 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og søgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for logistiksektionen major Lars Kaltoft, på tlf. 4173 2810 eller på mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Sidste frist for ansøgning er 22. juni 2022 og samtaler afholdes løbende og umiddelbart efter sidste frist. Ansættelse er fra 15. august 2022 eller snarrest derefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næstkommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Roskilde
  • Onsdag den 22. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4