Lager- og logistikoperatør til forsyningscentret på Antvorskov Kaserne, Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Synes du det er fedt, at have mange bolde i luften? Er du serviceminded og klar på at tage fat? Så er det måske lige dig vi mangler.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division, som er en moderne logistikvirksomhed, der støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger.
Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på
kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten.

Du får din gang på forsyningscentret i Slagelse, hvor vi varetager en bred vifte af logistikopgaver for Forsvarets enheder på Antvorskov Kaserne, men også for enheder uden for garnisonen.

Vores opgaver er meget forskelligartede, og du vil derfor opleve, at din hverdag er varieret.

Vi er et blandet team af 38 civile og militære medarbejdere. Tonen hos os er uformel med plads til grin og godt humør. Vi sætter dog altid vores faglighed højt, og vi prioriterer vigtigheden i at yde en rigtig god og stabil service over for vores kunder.

Om stillingen

Vi tilbyder et job, hvor du indgår i et team, der varetager opgaverne på lageret som:

- varemodtagelse og pluk
- forsendelser
- optællinger
- kundebetjening
- andet forefaldende lagerarbejde

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være opnået på forskellige måder. Du kan enten være uddannet lager- og logistikoperatør, logistikassistent eller tilsvarende, gerne med relevant erfaring inden for logistisk genforsyning.

Du kan arbejde selvstændigt og er forudseende, så du kan bidrage aktivt til teamets samlede opgaveløsning. Vi forventer, at du er effektiv, fleksibel og omstillingsparat ligesom du arbejder på et højt fagligt niveau.

Du skal kunne lide at håndtere varer med omhu, da vi er meget kvalitetsbevidste.

Du kommer til at indgå i et team af erfarne og dygtige kollegaer, hvor det er en selvfølge, at man hjælper og støtter hinanden, og hvor vi blandt andet måler vores indsats på kundetilfredshed.

Du er et udpræget ordensmenneske, som er meget detaljeorienteret. Du har overblik og trives med et stort arbejdspres. Desuden er du udpræget teamplayer og er i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Du har et godt kendskab til IT og gerne uddannet i brugen af SAP R/3. Du har truckcertifikat.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forsyningscenter Slagelse, chefsergent Claus Julius på telefon 2555 2017.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2022 og vi forventer at holde samtaler løbende. Ansættelse 1. november eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SUPPLY CHAIN DIVISION
Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed under Forsvarsministeriets Materielog Indkøbsstyrelse. Vi støtter samtlige Forsvarets enheder, soldater samt øvrige medarbejdere med forsyninger. Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Materielhoveddepot er placeret i Skrydstrup, hvor vi råder over et lager på over 20.000 kvadratmeter med mere end 70.000 varer. Samlet bestyrer vi over 350.000 materialer. Læs mere på www.fmi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Slagelse
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Køge

    Hvis du har interesse og evner inden for transport, og du brænder for at få enderne til at gå op i en højere enhed - så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i at serv..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Køge

    Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknologier. Du vil arb..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Slagelse

    Til virksomhed inden for fremstillings branchen søges lager/logistik medarbejder som har stort kørekort, varer skal flyttes fra en lokation til anden.
    • Logistikmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Holbæk

    Drømmer du om en elevplads i Danmarks største bilkoncern, hvor du arbejder med teknik, logistik samt administrative opgaver? Er du skarp til at holde overblikket og sætter en ære i at yde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1