Rekrutteringsfirma

Internationalt Young Talent Program 2022 hos Bunzl – Junior Logistics Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være en del af en proces, hvor du allerede fra start er tiltænkt en fremtidig rolle som logistikchef? Drømmer du om at blive del af et internationalt program hvor du vil opleve forskellige dele af verden? Så er dette graduate program hos Bunzl lige noget for dig!

About the role


Dette er en kæmpe karrieremulighed for dig, der vil udvikle dig professionelt og samtidig lære en global virksomhed at kende fra et internationalt perspektiv. Bunzl plc er en global totalleverandør af bl.a. forbrugsvarer, sikkerhedsudstyr, inventar og maskiner til industri, butik og køkkener. Bunzl plc har hovedsæde i London og beskæftiger over 19.000 medarbejder i forskellige datterselskaber beliggende i store dele af verden.

I denne specifikke stilling leder Academic Work efter dig der, efter et 18 måneder langt intenst, uddannende og udviklende trainee-program, vil have mulighed for at indtage rollen som Junior Logistikchef i et af Bunzls danske datterselskaber, MultiLine. Programmet er helt generelt inddelt i 3 perioder af hver en varighed på 6 måneder (18 måneder i alt). Den første periode vil foregå hos MultiLine i Sorø, hvorefter periode 2 og 3 vil foregå i to af Bunzls europæiske søsterselskaber. På den måde vil du opnå en mere nuanceret og international forståelse af virksomheden og ydermere udvikle dine professionelle og personlige kompetencer. Efter endt forløb er du tiltænkt rollen som Junior Logistikchef i MultiLine og ligeså blive en del af virksomhedens ledelse for logistik.

Job duties


Du starter med et intensivt og dybdegående onboarding-program hos MultiLine i Sorø. Her vil du blive grundigt introduceret til selskabets tre afdelinger som indbefatter hhv. Supply Chain, Warehouse Operation og Transport. Du vil få et udførligt indblik i alle afdelingers funktioner og alle dertilhørende arbejdsområder og ligeså blive en del af flere spændende projekter. Du vil derigennem blive introduceret for alle procedurer, beslutnings- og ledelsesprocesser, så du kan blive så godt som muligt klædt på til at kickstarte din karriere hos Bunzl. Du vil blive en del af skræddersyede onboarding-programmer, og få en personlig mentor, både i de første 6 måneder af uddannelsen hos MultiLine og i de to programmer i udlandet.

Du bliver tilbudt:


…at blive en del af en moderne og global virksomhed med en unik og inkluderende kultur, der opererer i en dynamisk hverdag. Hos MultiLine går det ofte stærkt, hvorfor du er en del af et miljø, hvor effektivitet driver arbejdet og hvor der ikke er langt mellem tanke og handling. Ikke desto mindre vil du altid blive respekteret og betragtet som en yderst værdifuld ressource. Udover at du får et stort ansvar, vil din trivsel samt din personlige og faglige udvikling være i højsædet fra dag ét.

Efter endt uddannelse er du tiltænkt en rolle med følgende arbejdsområder:


  • Daglig drift af diverse opgaver vedrørende generel lagerdrift
  • Daglig drift af diverse opgaver vedrørende ind- og udgående transport
  • Daglig drift af diverse opgaver vedrørende lagerkontrol
  • Inddragelse i alle aktive udviklingsprojekter
  • Ansvar for projektledelse på udvalgte projekter
  • Personaleledelse og dertilhørende fokusområder


We are looking for


… har en uddannelsesmæssig baggrund inden for supply chain og logistik - såsom Cand.merc., Supply Chain Management eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du er analytisk stærk og tilgår dit arbejde med stor grundighed, for på den måde at bevare et konstant overblik over komplekse opgaver og problemstillinger. Du skal have en kommerciel forståelse af forsyningskædens vigtigste knudepunkter og besidde stærke systemiske og digitale kompetencer. Derudover er du flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, og gerne et andet fremmedsprog som fransk, spansk, tysk eller hollandsk. Derudover er du:

  • Resultatorienteret
  • Kommunikativ
  • Selvstændig
  • Initiativrig

Vigtig information


  • Start: januar/februar 2022
  • Arbejdsomfang: Fuldtid
  • Sted: Sorø (sted med ca. 225 ansatte)
  • Løn: Baseret på erfaring (løn inkluderet i begge udlandsophold) Der vil blive arrangeret bolig til begge udlandsophold.

NB. Vores udvælgelsesproces er løbende og kan derfor lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til screenings- eller interviewfasen.

Client information


Bunzl tilbyder et bredt og udvalg af varer, services og løsninger til det professionelle Danmark, såvel som hele verden. Med deres moderne logistiksystem sikrer de en høj leveringssikkerhed, som gør det nemt og sikkert for deres kunder. Derudover fokuserer Bunzl på at reducere deres miljøpåvirkning gennem løbende tiltag, såsom at udvide deres sortiment med nye bæredygtige og miljømærkede produkter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Sorø

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0