Rekrutteringsfirma

Logistics Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Them

Har du lyst til en alsidig hverdag i et internationalt miljø, hvor du kommer til at arbejde tværorganisatorisk med mange forskellige områder inden for logistik og indkøb? Så kig nærmere på stillingen som Logistics Coordinator hos estron a/s i Them.

Foretrukken leverandør af miniaturetråde, stik og kabler


estron udvikler og producerer pålidelige miniaturekomponenter til høreapparater og kommunikationsudstyr, der anvendes af millioner af mennesker verden over. Det kræver en toptunet logistikafdeling, og derfor er virksomheden nu på udkig efter en dygtig Logistics Coordinator, der kan hjælpe med den daglige drift inkl. indkøb og planlægning.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Udvikle og vedligeholde ERP-system (Microsoft Dynamics Nav), f.eks. oprette varer og leverandørkort samt vedligeholde og optimere stamdata
  • Planlægning ift. produktionssteder samt MRP-kørsel i NAV
  • Ordrebehandling – køb / salg fra produktionssteder
  • Deltage i udviklingen af bl.a. stregkoder, forecast og konfigurator til Ruter+BOM
  • Indkøbsdisponering indenfor aftalte indkøbsaftaler
  • Deltage i udarbejdelsen af og opfølgningen på KPI’er i logistikafdelingen og på koncernniveau

Du får base på virksomhedens domicil i Them. Din reference bliver til Head of Logistics & Production, Lars Henrik Bondegaard.

Internationalt og tværorganisatorisk samarbejde


Det er et absolut must, at du er en stærk ERP-bruger, som har erfaring med planlægning, oprettelse af varer, udarbejdelse af varekort og placering af ordrer. Du får desuden brug for gode samarbejdsevner samt forståelse for vareflow og produktion. Du kommer nemlig til at arbejde tværorganisatorisk sammen med bl.a. udvikling, salg, produktion, økonomi samt dine kolleger i logistikafdelingen.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet for en produktions- eller projektorganisation – og meget gerne en international af slagsen. estron opererer nemlig i hele verden og har leverandører i både Danmark, Europa og Asien. Derfor kommer du også langt med stærke engelskkundskaber og en god kulturforståelse.

Sikkerhed og kvalitet


Med mere end 25 års specialerfaring er estron garant for innovation, fleksibilitet og troværdighed i verdensklasse. Virksomheden er ISO 9001-certificeret og kendt for sin høje kvalitet og kundetilfredshed.

Internt er virksomheden kendetegnet ved sit flade hierarki hvor åben kommunikation og samarbejde er højt prioriteret. Det vil du hurtigt mærke, hvis du bliver den nye Logistics Coordinator til estron.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Them.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Them

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Herning

    Begynd din karriere med en elevplads hos [xxxxx] Som speditørelev hos os får du mulighed for at udvikle dig i den retning, du vil, og du får ansvar – og hjælp med på vejen.Er du kl..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Herning

    Rekruttering udføres af All Recruit på vegne af vores samarbejdspartner, Dematic.Om jobbet:Som Tekniker vil dine daglige opgaver være at servicere, fejlfinde og reparere på et fuldautomatisk logi..
    • Logistikmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Silkeborg

    Vores kunde i Silkeborg søger lige nu en kollega til deres lager, som har erfaring med at stable med reachtruck. Virksomheden er i vækst, og du vil blive en del af en sund virksomhedskultur, hvor m..
    • Logistikmedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Midtjylland

    DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er e..
    • Logistikmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Them

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Them over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Them over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0