Lager- og logistikoperatørelev til Beredskabsstyrelsen Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Thisted

Kunne du tænke dig en anderledes uddannelse, hvor du arbejder med logistik, der medvirker til at sikre Danmarks samlede katastrofe beredskab? Blive en del af et super fedt team med gode kolleager, spændende opgaver og med Danmarks bedste udsigt?

Så er vores uddannelse måske lige noget for dig. Send os din ansøgning og CV. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os

Du vil blive en del af Beredskabsstyrelsen i Nordjylland, som ligger i Thisted. Herfra har vi udsigt over Limfjorden og kort afstand til fantastiske naturområder. Arbejdspladsen består af forskellige underafdelinger, der alle samarbejder om at være klar til at hjælpe, hvis der er behov for netop vores hjælp. Vi er både uniformerede befalingsmænd, værnepligtige og civilt ansatte på kasernen. Vi har en positiv kultur og bestræber os altid på at komme igennem arbejdsdagen med et smil på læben.

Om stillingen

Uddannelsen strækker sig over ca. 2½ år og vil primært foregå på tjenestestedet, dog med flere skoleophold på en erhvervsskole. Du starter i praktik på vores logistikcenter, hvor du vil lære de grundlæggende færdigheder inden for lager og logistik.

Du vil blive tilknyttet en fast lager- og logistikoperatør, der igennem hele din uddannelse vil vejlede, undervise og oplære dig i alle de nødvendige færdigheder.

Om dig

Vores forventninger til dig som elev er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og har bestået grundforløbet inden for lager og logistik.

Ansvarlighed og kvalitet er en grundlæggende værdi for Forsvaret. Vi forventer, at du vil arbejde på, og tage ansvar for, at præge de opgaver du bliver stillet overfor. Det kræver, at du lægger meget energi i din uddannelse, og du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, men også kan arbejde selvstændigt med pålagte opgaver.

Er du over 25 år, må du gerne vedlægge realkompetencevurdering, RKV, fra en erhvervsskole eller tage dem med til en eventuel samtale. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en start løn på 14.567,00 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 21.549,29 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen er du velkommen til at kontakte chef for logistikafdeling Simon Kokfelt 72 85 25 71.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mathias Fønskov, på telefon 72 81 91 21 eller mail [email protected].

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, Grundforløbsbeviset fra skolen og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Stillingen kan besættes 1. september 2022 eller efter aftale. Vi forventer, at afholde ansættelses samtaler efter ansøgningsfristen. Ansøgningsfristen er d. 1. august 2022.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krise-styringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Bered-skabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Thisted
  • Mandag den 01. august 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Støvring

    Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel? Så har vi elevpladsen! Du skal have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til handelsuddannelsen med specialer. Har du en hhx, .
    • Logistikmedarbejder
    • Støvring
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (freelance) i Nørresundby

    Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud pr..
    • Logistikmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Nordjylland

    Brænder du for fysisk planlægning og byudvikling med fokus på bæredygtighed og arkitektur ?Nu har du muligheden for at blive en del af Team Plan, som både er et ungt, kreativt og fagligt stærkt..
    • Logistikmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Aalborg

    Logistikbefalingsmand til Logistiksektionen ved Militærpolitiet i Aalborg (genopslag) Kan du nav..
    • Logistikmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0