Warehouse Worker søges til vores weblager i Viby J

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du være med til at sikre et højt serviceniveau til kunderne på vores webshop?

Bliv en del af vores weblager-team
Som medarbejder på vores nye weblager i Viby, vil du indgå i et nyt og spændende team. Vores fornemmeste opgave er at håndtere alle webordrer i Søstrene Grene, så alle ordrer pakkes og sendes til vores kunder over hele verden på den mest optimale måde. Vores systemer og udstyr er helt nye og er bygget til den rejse, vi har begivet os ud på med at drive en webshop.

Vi prioriterer bæredygtighed, så både vores valg af forsendelseskasser og emballage bærer præg af dette. Dette er ligeledes vægtet højt i vores interne pakkeprocesser, så alt foregår via scanner i vores WMS-system. Plukning af varer fungerer med plukvogne, og pakkerne står ved en komfortabel pakkestation på en pakkelinje.

For at det hele skal gå op i en højere enhed, er samarbejde en forudsætning for, at vi i weblager-teamet kan yde den bedste service for vores kunder. Derfor lægger vi vægt på, at du er en holdspiller som med godt humør og en positiv indstilling bidrager til det fælles gode arbejdsmiljø.

Plukke og pakke varer til vores kunder over hele verden
Med reference til vores Operations Manager for E-com Warehouse bliver din primære opgave at plukke og pakke ordrer samt lægge varer på plads, men herudover vil andre forefaldende opgaver på lageret forekomme.

Arbejdsopgaverne er opdelt i fire teams: inbound, pluk, pak og forsendelse. Man vil som udgangspunkt være tilknyttet et team med faste opgaver, men skal være indstillet på at hjælpe, hvor der er behov. Arbejdet er præget af et højt arbejdstempo, og det er derfor vigtigt, at du sætter pris på en travl hverdag.

En energisk og kvalitetsbevidst holdspiller
Som person er du handlekraftig, udadvendt og glad for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du er vant til korte deadlines og trives med en uforudsigelig hverdag. Vi forventer, du er fleksibel i forhold til overarbejde og ekstra vagter, når ordretallet kræver det. Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig, da det er dine øjne, der sikrer det sidste kvalitetstjek, inden varen sendes ud til kunden.

Du skal kunne tale et forståeligt dansk og engelsk, og hvis du har erfaring med pluk og pak og eventuelt håndscanner fra andre webshops er dette en fordel, men ikke et krav.

Praktiske oplysninger
Jobtype: Fuldtid, 37 timer om ugen.
Arbejdstid:Vi søger ansættelser til både fast daghold (8-16) samt til vores skiftehold, der kører et rul på 3 uger, hvor der er 2 uger på daghold (8-16) efterfulgt af en uge på aftenhold (16-24). Det er alle tidsbegrænsede ansættelser indtil 23/12/2021 med mulighed for forlængelse/fastansættelse.
Arbejdssted: Gunnar Clausens Vej 20-22, 8260 Viby J.
Ansøgningsfrist: 1. september 2021
Opstart: 1. oktober 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os mellem 8-14 (man-fre): Nick Stitz Johansen (Teamlead) på telefon: 51965318

Kribler det i fingrene for at komme med på rejsen?
Så upload din ansøgning med tilhørende CV. Samtaler forventes afholdt i uge 35. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Viby J
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Praktik (Byplanlæggere og Landskabsarkitekter)

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistik

    Søger du en spændende og udfordrende praktikplads til dit næste semester? Og ønsker du at få erfaring indenfor Retail, samt blive en del af en stor international virksomhed? Så har du chancen nu, f..
    • Logistikmedarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Logistikleder til FTZ Aarhus

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistics Development & Efficiency Manager - Viby

    Would you like to set the direction and direct the development agenda in our customer driven Supply Chain organization in collaboration with local teams of [xxxxx] Foods International? “As .
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1