Speditører til [xxxxx] på Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du en holdspiller, og vil du med på holdet hos en af Danmarks førende familieejedeTransportvirksomheder, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier? Vi søger de rette personer, som kan bidrage til og sikre vores fortsatte vækst samt hæve niveauet på kvalitet og service overfor vores kunder i ind- og udland.

BHS Logistics er på en spændende rejse med mange tiltag og projekter, hvilket betyder, at vi har brug for dygtige folk med hjertet på rette sted og værktøjskassen i orden. Vi søger til både vores Kontinent afdeling og Nordens afdeling, da vi har gang i en rivende udvikling. Vi har et fantastisk team af speditører og disponenter, som er målrettede og som ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord!

Det, vi tilbyder, er et tempofyldt miljø med udfordrende opgaver og høje ambitioner. Dette gør, at købmandskabet kommer til sin ret, så du kan udvikle dine muligheder, og dermed bidrage til din egen og vores fortsatte vækst.

Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:

  • Disponering mellem enten Danmark og Kontinentet eller Danmark og Norden
  • Kontakt til vognmænd, chauffører, kunder og samarbejdspartnere
  • Være en del af et stærkt team-arbejde i afdelingen, hvor vi arbejder tæt sammen og udvikler hinanden
  • Økonomisk trafikansvar
  • Speditionsopgaver fra A til Z

Kvalifikationer, som vi ønsker, at du har, for at få succes i BHS...

  • Købmandskab. Er meget væsentligt i BHS. Du skal være resultatorienteret og omkostningsbevidst. Og vi forventer, at du brænder for den gode handel. I dagligdagen vil du have masser af muligheder for at lave den gode handel, og demonstrere, at DU er en moderne købmand i transportbranchen.

  • Løsningsorienteret. Du arbejder og kæmper for optimale og omkostningsbevidste løsninger for kunderne. Vores motto er "Passion for solutions" - og du skal derfor altid søge efter den bedste løsning for kunderne. Og vores kunder er vilde med det, når du viser dem, at DU kan finde den bedste løsning til dem.

  • Overblik. Du har "mange biler i luften" på samme tid - og hver eneste bil skal du betragte som dit eget lille projekt. Er du passioneret og forstår at holde hovedet koldt i pressede situationer - så får du succes hos os! Herudover forventer vi også, at du besidder en forståelse for helheden i dine og dine kollegers arbejdsopgaver - vi arbejder som et team både lokalt og i hele Danmark!

  • Alt det, de andre også skriver. Du SKAL være uddannet speditør. Du taler og skriver engelsk. Du har et godt kendskab til IT, da vi i større og større grad digitaliserer vores arbejdsgange..... Ja, ja - det har du helt sikkert styr på - så i stedet for at bruge tid på at skrive dette - så send os din ansøgning om hvorfor det lige er DIG, som skal være en del af vores fede miljø!

Hvorfor skal du vælge BHS Logistics?

Det skal du fordi, at vi tilbyder dig at blive en del af et udfordrende og tempofyldt miljø, hvor du får meget ansvar og samtidig arbejder tæt sammen med resten af det fantastiske team. Dine kollegaer er passionerede og målrettede, og ønsker at gøre en forskel i hverdagen – en hverdag som også er sjov og spændende.

Arbejdsdagene er aldrig ens - og kan du lide at udfordre dig selv, og vise, at du har styr på dit speditør-arbejde, så er dette et drømmejob for dig! Du vil kunne udvikle dine muligheder og kompetencer - fx også gennem videreuddannelse, og bidrage til din egen og vores fortsatte vækst.

Du får naturligvis også god løn efter kvalifikationer, pension og sundhedssikring, sundhedsordning og fremragende kollegaer!

I sommeren 2022 rykker vi endvidere i spritnye, moderne lokaler i et nybygget domicil i Køge. Så derfra kommer din arbejdsplads til at være i Køge, men i super flotte lokaler og omgivelser!

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

BHS Logistics A/S er en af de førende danske transportvirksomheder med omkring 290 ansatte fordelt på vores fire danske afdelinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Global Process Manager Operational Finance (FINOPS) – 18 months contractLocation: Denmark / Netherlands / United KingdomAbout Us:A.P. Moller - Maersk is a leading integrated..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København S

    Trives du i en tværfaglig relationspræget hverdag? Finder du det motiverende at arbejde med de planmæssige rammer i den indledende fase af store som små projekter? Har du erfaring fra private rådg..
    • Logistikmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Opstart hurtigst muligt. Vi søger dedikerede medarbejdere, der er vant til at håndtere læsning af lastbiler med truck. Hvis du har erfaring inden for byggematerialer og trælast, er det et stort..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4