Rekrutteringsfirma

Holdkaptajn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vil du være den centrale spiller i en kreativ facilitator-virksomhed, hvor du på den ene side har den daglige kontakt til kunderne og forvandler deres henvendelser til nye opgaver? Mens du på den anden side er holdkaptajn for playmakerne og faciliterer den interne udvikling og videndeling. Så kan denne spændende stilling være et match for dig…

Playmakers – et hold af facilitatorer, proceskonsulenter, moderatorer og grafiske facilitatorer


Playmakers er en facilitatorvirksomhed, som hjælper kunder med at lave gode møder, workshops og processer. Holdopstillingen tæller 8-12 forskellige playmakere (facilitatorer), der alle har deres egen virksomhed samtidig med, at de løser opgaver i Playmakers’ regi.

To stamspillere har deres daglige gang i Playmakers – direktør og playmaker, Mette Ullersted og back office-ninja (ja, du læste rigtigt), Britt Brejnholm. Men de har brug for en central, tredje spiller til truppen – en holdkaptajn, der har den primære kundekontakt og koordinerer opgaverne.

Som holdkaptajn får du følgende ansvarsområder:


  • Kundekontakt, tilbudsgivning og salg af opgaver
  • Briefe og lave aftaler med playmakerne
  • Følge op på processerne (før, under og efter)
  • Sparring og videndeling – intern udvikling på Playmakers-holdet
  • Sætte struktur på den interne kommunikation og opgavestyring

Du skal hjælpe os med at vokse – indadtil og udadtil


Det bliver din primære opgave at håndtere henvendelser på mail og telefon. Her sikrer du den første afklarende og tillidsskabende dialog med kunden, hvor I sammen tuner jer på, hvad opgaven handler om, og hvad Playmakers kan bidrage med. Derefter overdrager du opgaven til den helt rette playmaker, laver tilbud, følger opgaven fra sidelinjen, løser eventuelle udfordringer og samler op på erfaringer, kundens tilfredshed og yderligere salg. Med andre ord; du har kontakten til kunderne, mens udførslen varetages af playmakerne.

Samtidig er du holdkaptajn for playmakerne. Den rolle udfylder du gennem daglig sparring, hvor du hjælper playmakerne med bedst muligt at skabe værdi for kunderne. Du faciliterer den interne videndeling med særligt blik for at vedligeholde den udprægede tillid og generøsitet, der kendetegner holdet, så alle bliver både klogere, stærkere og dygtigere af at være med i Playmakers.

For at kunne forstå kunderne og opgaverne – og for at kunne sparre med playmakerne – er det et krav, at du kommer med en skarp facilitator- eller konsulentfaglighed – sikkert med rødder i en akademisk uddannelse. Det kan f.eks. være som udviklings- eller HR-konsulent eller lignende stilling med fokus på organisations- og kompetenceudvikling.

Sæt dit touch på fremtidens Playmakers


Playmakers insisterer på at skabe værdi, som understøtter kundens mål, ved at lytte nysgerrigt, bidrage ærligt og levere loyalt på kundens eget sprog. Du bliver en del af en flad organisation med rigelige mængder af frihed, tillid og sparring på tværs.

Som holdkaptajn bliver du Mette Ullersteds forlængede arm og tætte allierede samtidig med, at du agerer central sparringspartner for både Mette Ullersted og Back office-Ninja, Britt Brejnholm. Sammen udgør I Playmakers-trioen, der skal flytte virksomheden fra ”Mette Ullersted” til ”Playmakers”, hvor alt ikke afhænger af direktøren, der gennem alle år har været krumtappen i virksomheden. Du får en central rolle i af aflaste Mette Ullersted, mens du skruer op for strukturen i virksomheden.

Bliv klogere på jobbet i videoen herunder, hvor Mette Ullersted tager dig bag kulisserne og fortæller mere om stillingen eller besøg Playmakers på deres hjemmeside (som dog ikke er fuldt transformeret fra ”Mette Ullersted” til ”Playmakers” endnu).

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at kunden får adgang til dit kandidatur og dine uploadede dokumenter.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i Fredericia

    Til vores Agency afdeling i Fredericia søger vi en engageret trainee / voksenlærling Har du mod på en karriere i det Blå Danmark med masser af muligheder for ansættelse efter endt uddannelse, så .
    • Maritim medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Senior Engineer Primary Steel Design – Offshore Wi...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • (Senior) Consent Manager - Offshore Wind

    About the jobAre you passionate about shaping a more sustainable future and would you like to play a key role in [xxxxx]’s transition to cleaner energy? Do you want to help drive the develop..
    • Maritim medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Vikarstilling: Vikarer søges til Skibet

    Vikarer søgesSundhedsfagligt eller socialpædagogisk personale søges til Skibet, det midlertidige psykiatriske tilbud i Sdr. OmmeBrænder du for at arbejde tæt sammen med borgere i .
    • Maritim medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
15. september 2024 21
14. september 2024 21
13. september 2024 20
12. september 2024 19
11. september 2024 19
10. september 2024 20
9. september 2024 20
8. september 2024 20
7. september 2024 20
6. september 2024 21
5. september 2024 20
4. september 2024 21
3. september 2024 19
2. september 2024 18
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 19
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 17
24. august 2024 17
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 15
19. august 2024 15
18. august 2024 15
17. august 2024 15
16. august 2024 16