Social Media Manager & Content Creator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Som Social Media Manager og Content Creator i Aseteks marketing-team vil du være spydspids for at få vores budskaber, produkter og fortællinger omsat til kommercielt indhold på tværs af vores digitale kanaler.

Overordnet ansvar Som vores nye Social Media Manager og Content Creator i Branding & Marketing-teamet er du med til at forme det indhold, der bringer vores værdier, produkter og fortællinger ud til vores internationalt publikum.

Det kræver, at du er videbegærlig, proaktiv og fleksibel. Du trives i tæt samarbejde i en tværkulturel virksomhed med afdelinger i både Danmark, USA, Kina m.v. Ikke mindst formår du at tænke kreativitet ind i hverdagens tempo, og det falder dig naturligt at gøre indhold både uimodståeligt og forståeligt.

Vi forventer, at du tager fuldt ejerskab for at vedligeholde og udvikle vores sociale medier og blogs, primært producerende men også koordinerende i forhold til f.eks. video eller foto. Du skal forvente at arbejdet på SimSports-området vil tage det meste af din tid, og at alt indhold eksekveres på engelsk selvom vi taler dansk (og 10% norsk) på kontoret til daglig.

Dine primære sparringspartnere i marketingteamet bliver vores paid content-ansvarlige, grafikerelev, kundesupporters og vores product manager. Du vil også have en nøglerolle overfor eksterne partnere, som du skal skabe indhold sammen med. Det gælder eksempelvis videooptagelser med vores produktionsselskab, skrevne artikler med freelancere, eller content generelt med racerhold- og kører, og andre sponserede partnerskaber.

Vores indholdsproduktion og -distribution varetages pt. gennem systemer og værktøjer som Wordpress, Active Campaign, Agora Pulse, Meta Business Suite, Grammarly og Monday.com.

Dine Opgaver
  • Producere og publicere opslag på Aseteks og Asetek SimSports’ sociale medier – og varetage det engagement, du skaber
  • Skrive og udgive blogindlæg og nyhedsbreve
  • Være hovedansvarlig for en forretningsunderstøttende indholdsplan– hvad enten du selv skal producere eller modtage leverancer fra andre
  • Koordinere videooptagelser og -redigering i samarbejde med eksternt produktionsselskab
  • Koordinere indhold fra andre producenter, bl.a. freelancere eller studentermedhjælper/praktikant

Faglige og personlige kvalifikationer
  • Har mod på at skabe indhold på tværs af forskellige digitale kanaler
  • Kan skrive og begå dig på engelsk på højt niveau
  • Har lyst til at formidle teknologi og hardware til et nørdet, internationalt publikum
  • Er mere praktiker end teoretiker
  • Kan arbejde med både B2B og B2C – og forstår hvordan forskellen mellem dem kan komme til udtryk i content
  • Kan tage ansvar for eget område, være opsøgende og springe til, når kolleger har brug for en hånd
  • Er omstillingsparat og kan omprioritere uden at tabe fokus på overordnede mål
  • Er nysgerrig på (hardware)teknologi og følger med i digitale trends

Vi tilbyder
  • Mulighed for at begå dig med kreativt content på tværs af medier – både med øje for B2C og B2B
  • Marketingerfaring og -ansvar i en international børsnoteret virksomhed med ambitioner om vækst
  • Stillingen er en fastansættelse, 37 timer/ugen
  • En dagligdag og stemning, der er karakteriseret af en uformel tilgang til hinanden med åben og ærlig kommunikation
  • Kontor i Aalborg Ø, et stenkast fra motorvej E45 og med god adgang til offentlig transport fra Aalborg City. Fra 2024 flytter vi i et spritnyt, højteknologisk hovedkontor i Svenstrup

Din baggrund Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor kommunikation, marketing, branding, journalistik eller lignende. Du skal mestre skriftlig kommunikation på engelsk, som er både kreativ og informativ – og samtidig sørge for at det samme content lever i forskellige formater på forskellige platforme.

Du har en grundforståelse for SEO i praksis, og kan skabe indhold, der vil bygge vores brand, sælge vores produkter og få modtagerne til at engagere sig med os.

Du har 2-4 års erfaring fra en lignende stilling, og givetvis erfaring med nogle af de konkrete værktøjer, vi bruger. Vigtigst af alt har du modet på at lære nyt, kaste dig ud i tingene og være med til at opbygge et nyt brand næsten fra bunden samtidig med, at du har en uformel og opsøgende tilgang til dit arbejde.

At du har personlig interesse eller tidligere erfaring for vores fagområder medcomputerhardware og motorsport, er ikke et krav, men det kan hjælpe dig i daglige arbejdsgang.

Interesseret? Kan du se dig selv i rollen som vores nye Social Media Manager og Content Creator? Så send en ansøgning og dit CV allerede i dag!

Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat, men ser gerne vedkommende starter senest 1. september.

Asetek er en børsnoteret teknologivirksomhed, og har i dag tre overordnede forretningsben. De tre forretningsben inkluderer vandkøling til gamere og PC-entusiaster, grønnere datacentre og ’Asetek SimSports’, som er hardware til racersimulatorer.

Vores spidskompetence består i at kombinere hardware, software og mekanik og derved danne grundlag for topperformance. Dét, samt vores værdier om Performance, Passion og Precision, kan du nu få chancen for at blive en del af.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 15. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1