Rekrutteringsfirma

E-commerce Logistikkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du stærk i problemløsning, og kan du levere logistik service i verdensklasse? Har du analytisk talent, sammenhængsforståelse og et godt blik for de fremtidige muligheder, så du kan videreudvikle de logistikmæssige koncepter i takt med at onlinesalget vækster? Så kan det være dig, vi er på udkig efter til denne karrierestilling.


Om jobbet
Som E-commerce Logistikkoordinator får du ansvar for at sikre den gode kundeoplevelse, fra salget er registreret online, til kunden modtager sin vare. Du samler på tilfredse kunder og sørger kontinuerligt og proaktivt for at trimme og udvikle logistikkoncept og processer, så du lever op til kundens forventninger og til de forretningsmæssige mål.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Daglig opfølgning på leveringsstatus af ordrer samt retur flow
  • Håndtering af kundehenvendelser vedrørende logistikmæssige opgaver
  • Problemløsning herunder kontakt til speditører og andre eksterne parter samt formidling af løsninger til kunde
  • Opfølgning på kundetilfredshed og efterspørgselsmønstre samt håndtering af eventuelle reklamationer
  • Opfølgning og evaluering på logistikleverandørperformance
  • Udvikling af nye leverance koncepter
  • Koordinering med kundeservice, Logistik- og E-commerce Manager
  • Diverse analyser herunder optimering af indpaknings- og emballeringsløsninger

Du bliver en del af kundeserviceteamet med reference til kundeservicechefen og får kontor i Aarhus. Du får gode muligheder for at sætte dit præg på dit arbejdsområde, og for den rette kandidat, der gennem en engageret indsats viser gode resultater, vil jobbet kunne være et godt fundament for videre karriere indenfor FLEXA.

Om dig
Du har formentlig 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i en BtC orienteret E-commerce virksomhed, hvor du har fået logistikmæssig erfaring i værdikæden fra salgets indgåelse til den afsluttende hjemmelevering hos kunden. Alternativt har du måske erfaring som logistikleverandør. Du har vist, at du har talent for at udvikle stærke koncepter og for at skabe gode resultater. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men har du en logistikmæssig uddannelse, kan det være en fordel.

Det er vigtigt, at du er en stærk beslutningstager, proaktiv, problemløsende, igangsættende og får ting til at ske. Du skal udover at være stærk på eksekvering også have analytisk talent, så du kan løfte faktabaseret viden og konklusioner ind i konceptudviklingen. Du ser mønstre og forstår at omdanne det til kommercielle løsninger.

Du har smil på læben og en tro på, at der altid findes løsninger, hvilket betyder, at du opleves som en person, der skaber kundeservice, der gør en positiv forskel. Internt i organisationen skaber du dig en position, hvor andre gerne vil hjælpe dig. Du har godt overblik over dine opgaver og fører dem selvstændigt i mål.

Onlinesalget retter sig mod mange internationale markeder, hvorfor det forventes, at du taler og skriver engelsk på forretningsniveau. Gode IT-mæssige og talbehandlingsmæssige kompetencer er et krav.

FLEXA er dansk design og specialiserer sig i udvikling, produktion og salg af møbler og interiør til børneværelset. Virksomheden er repræsenteret i 50 lande. Alle FLEXA produkter er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som vokser i takt med barnets udvikling. FLEXA bruger sin viden om børn til at skabe verdens bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter til børneværelset. Læs mere om FLEXA på www.flexaworld.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7