Ecommerce & Digital Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du digital hele vejen ind til benet? Er du blandt de få som forstår at skabe efterspørgsel online, og ved du hvordan den konverteres? Kan du lede vores dygtige Ecommerce team på tværs af Ecommerce Operations, UX&CRO & Marketing? Så har vi drømmejobbet til dig!


Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

VI ER GLOBALE Vores største markeder er Central- og Nordeuropa. Vi er repræsenteret i mere end 35 lande verden over. Som en del af vores DIGITAL team, vil du have base på vores hovedkontor i Aarhus, men have en bred kontaktflade - både i Danmark og internationalt.

VI STÅR SAMMEN Vi tror på hold og individer med karakter. Sammen driver vi hummels vækst inden for sport, mode og børnetøj. Vi sætter barren højt - og vi leverer! Vores organisation er kendt for stærk teamånd, vores måde at tænke på og vores store sociale engagement samt brede CSR-aktivitet.

VI TROR PÅ DET VI GØR Vi ønsker at forandre verden gennem sport. Vores værdier SPORT, CHARACTER, KARMA, DANISHNESS & HERITAGE driver os i alt, hvad vi gør. Da sociale medier er vores direkte kontakt til kunderne, er det vigtigt at du kan identificere dig med virksomhedens værdier.

ANSVAR OG UDVIKLING
Som Ecommerce & Digital Marketing Manager hos hummel A/S vil du have P&L ansvar for vores Ecommerce setup på tværs af markeder. Du vil stå i spidsen og have ansvar for den daglige ledelse af et team på syv, men du vil derudover få en bred kontaktflade i organisationen, da du skal arbejde på tværs af vores brands og markeder. Du vil få ansvaret for forretningsudvikling og strategi på området, og du vil derudover blive marketing ansvarshavende på digital, herunder håndtering af budget og strategi.

FÅ STYRKET DIN PROFIL HOS OS
Du vil blive en central person i organisationen med ansvar for en af hjørnestenene i vores fremtidige strategi. Du får stor indflydelse på, hvordan hummel præsenteres digitalt, og dermed være instrumental i vores ambitiøse digitale vækstplan.
Du vil stifte indgående bekendtskab med et brand, som gerne vil fremad, og som har noget på hjerte. Du får styrket dine samarbejds- og kommunikationsevner, og har i det daglige rig mulighed for sparring med et stærkt ledelsesteam.
Dette betyder, at du får mulighed for at udvikle dig i et dynamisk miljø; et sted præget af innovativ opgaveløsning og masser af gejst.

DINE SKILLS

  • Du har minimum 2-3 års erfaring i lignende stilling med ledelsesansvar – meget gerne indenfor mode eller livsstil
  • Erfaring med ecommerce er et krav
  • Du er ekspert i digital markedsføring
  • Du har en stor forretningsforståelse og evnen til at køre egen P&L
  • Erfaring fra et internationalt setup værdsættes.
  • Du skal være struktureret og evne at jonglere flere projekter uden at miste overblikket
  • Du skal kunne lide at være involveret i alle processer omkring ecommerce – herunder logistik, service, indkøb, marketing og forretningsudvikling.

DIN AFDELING
DIGITAL er en strategisk vigtig afdeling for hummel, hvor al digital eksekvering finder sted (E-commerce, Market Places, mv.). Vi er et team på 19 medarbejdere med god energi og masser af humor. Her er højt til loftet og stor lydhørhed for nye måder at gribe tingene an på. Vi vil gøre det anderledes end de andre og skabe resultater ud over det sædvanlige.

Er du klar til at forsætte din karriere i en organisation der vil fremad, udvikle dit potentiale og bidrage til dit teams succes? - Så søg nu! Send din ansøgning med CV nu, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 09. december 2020

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7