SoMe-specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en haj på de sociale medier, og elsker at skabe succes for dine kunder? Vil du være med til at videreudvikle et stærkt vækstende bureau indenfor digital markedsføring og web? Outsource DK søger en skarp person inden for SoMe annoncering til vores kontor i Aarhus.

OM JOBBET

Som SoMe-specialist kommer du til at have ansvaret for en stor del af vores kunders annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Du vil blive ansvarlig for at udarbejde og optimere kunders annoncer, herunder både teknisk og visuelt, men derudover også udvikle strategier med fokus på trafik og konverteringer. Foruden selve arbejdet med SoMe, vil kundekontakt og dialog være en stor del af jobbet, her vil du også komme til at arbejde tæt sammen med specialister på andre platforme. Vi tror på, at vi kan opnå de bedste resultater med daglig kontakt med kunderne, og derfor skal du være klar til at tage kontakten.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:
  • Udarbejdelse af annoncestrategier der spænder i tråd med kundens interesser.
  • Løbende optimering af kunders kampagner, annoncesæt og annoncer.
  • Produktion af content, både visuelt og skriftligt.
  • Analysere data og derefter kunne agere herpå.
  • Løbende kommunikation med kunder både via telefon, onlinemøder, fysiske møder og personlige rapporter.


DIN PROFIL
Det er afgørende, at du har SoMe erfaring fra andet bureau, gerne 2 års erfaring. Du er kendt i de forskellige programmer og analyseværktøjer, og kan fra dag 1 arbejde med dine kunder. Om din styrke ligger i det tekniske eller content delen er ikke vigtig, men du skal kunne arbejde med begge for at lykkes for vores kunder.

Foruden det faglige, skal du have mod på at tale med dine kunder og løbende holde dem orienteret omkring dit arbejde. Vi har en stor portefølje af SoMe-kunder, som dagligt skal have produceret annoncer, eller skal have analyseret data og udarbejdet strategier. Derfor er det vigtigt at kunne gribe opgaven, når de kommer ind fra højre og tage dialogen med kunden. Derudover skal du være i stand til at se markedsmulighederne for både eksisterende og potentielle kunder.

Som person er du dedikeret, har et stort drive, faglig stolthed samt et højt fagligt niveau, og du søger konstant at forbedre kvaliteten af dit arbejde. Vi går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor skal du trives i et miljø hvor der er plads til sjov og ballade i løbet af en arbejdsdag.

OM OUTSOURCE.DK
Outsource dk er et full service digitalt markedsførings- og webbureau med mere end 10 års erfaring. Du bliver en del af et dynamisk og progressivt arbejdsmiljø, hvor alle arbejder for den samme sag. Kunderne kommer altid i første række, og vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten og processerne i vores produkter.

VI TILBYDER
  • En uformel og sjov hverdag
  • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
  • Fede personalearrangementer
  • Fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på din faglige og personlige udvikling


KONTAKT
Send ansøgning og CV afsted via knappen "Send ansøgning" eller til [email protected]. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Neergaard på e-mail [email protected].

ANSÆTTELSESTYPE
Fuldtid

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=142c99a9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 7
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7