Marketingspecialist med sans for Facebook annoncering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Drømmer du om en fremtid i bureaubranchen, og brænder du for annoncering på sociale medier? Så er det lige præcis dig, vi søger til vores ledige stilling som marketingspecialist i vores social- og contentteam hos Aveo.

Hvem er du?
Som person er du ambitiøs, og du har en klar idé om, at du vil arbejde og udvikle dig inden for det digitale område. Du har en analytisk sans og forstår, at god markedsføring er afhængig af konstant at skrue og optimere på de små ting. Samtidig har du mod på at arbejde kreativt med ord, når du skal skrive teksterne til dine annoncer.

Vi er på jagt efter dig, der har lyst til at arbejde med Facebook Business Manager hver dag. Dig, som ikke bliver skræmt ved tanken om at skulle opsætte en Pixel i WordPress, og dig, som har mod på at kaste dig over annonceadministratoren i Facebook.

Du er god til at snakke med mennesker, og du er med på, at god kundedialog kun er med til at gøre vores arbejde sjovere. Derudover har du en god forretningsforståelse, og du har lyst til at arbejde selvstændigt og selv planlægge dine arbejdsopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil tælle:

  • Ansvar for egen kundeportefølje
  • Opsætning af annoncer på sociale medier
  • Annoncetekster til de annoncer, du opsætter på medierne
  • Analyse af markedsføringens effekt
  • Rapportering til kunder samt dialog

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til fx Facebook Business Manager, Google Analytics, WordPress, ActiveCampaign og MailChimp. Der er mulighed for også at arbejde med e-mail markedsføring og tekstforfatning til hjemmesider, men det er ikke et must. Det vigtigste er dog, at du kan se dig selv arbejde selvstændigt med annoncering på sociale medier, da dine hovedopgaver vil befinde sig her.

Hos os handler det ikke om at kunne det hele fra starten, men snarere at du har den rigtige indstilling og har lyst til at lære det, du ikke kan. Vi skal nok klæde dig på til alle opgaver. Til gengæld forventer vi, at du har passion og drive for faget.

Hvem er vi?
Du vil blive en del af et ungt og hurtigtvoksende web- og marketingbureau med 50+ ansatte, der igen i år er blevet Børsen Gazelle og nomineret til EY Entrepreneur of The Year. Der er altså fuld fart på og masser af ambitioner, men samtidig er der højt til loftet, uformelle rammer og frihed under ansvar. Har du en god idé, er der meget kort fra tanke til handling, og vores holdning er generelt, at alle må byde ind med tanker og idéer.

Gennemsnitsalderen hos os er 29 år, og vi har jævnligt sociale arrangementer, som arrangeres af en dedikeret personaleforening. Du kommer til at indgå i et team med fire kolleger, som er en del af en større marketingafdeling, der også tæller specialister inden for SEO, Google Ads og konverteringsoptimering.

Vi tilbyder grundig oplæring, tilknyttet sparringspartner og løn efter kvalifikationer.

Kribler det i fingrene efter at ansøge?
Så send en kort motiveret ansøgning og CV til Teamleder - Social, Maiken Bech Christensen, på [email protected]. Eventuelle spørgsmål kan stilles på samme mail.

Det praktiske
Vi søger en, der kan starte hurtigst muligt – gerne 1. december 2021.

Ansættelse sker lige så snart, det rigtige talent har vist sig, så send din ansøgning med det samme. Samtaler afholdes løbende, og du kan forvente at skulle til to samtaler før ansættelse. Derudover vil du skulle udarbejde en case inden den første samtale.

Arbejdsstedet er Jægergårdsgade 118, 8000 Aarhus C.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus N
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1