Rekrutteringsfirma

Channel Marketing Lead til Samsung

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ønsker du at blive udfordret i en af de hurtigst voksende mærker i verden, med fokus på teknologi og innovation? Har du inden for de sidste par år færdiggjort din uddannelse inden for marketing, elsker du at koordinere, præsentere og er dine sprogfærdigheder i top? Så er det dig, som Samsung søger!

Om stillingen


Academic Work leder efter en Channel Marketing Lead til Samsung i Ballerup. Stillingen er et fuldtidsvikariat, hvor kontrakten vil strække sig over 12 måneder. Du vil blive en del af Samsungs IM-afdeling (Internet og Mobil), hvor du til dagligt vil indgå i et mindre marketingsteam. I afdelingen er der et tæt samarbejde med de resterende marketingsafdelinger i Norden samt Key Account Managerne for at sikre, at Samsung er præsenteret bedst muligt og kampagner bliver eksekveret optimalt.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor blive ansat af Academic Work, men arbejde som konsulent ved Samsung.

Arbejdsopgaver


Som Channel Marketing Lead, skal du, efter begrænset oplæring, kunne varetage forskellige marketingopgaver selvstændigt. Sammen med Key Account Managerne vil du deltage i kundemøder, hvor I skal blive enige om virkeliggørelsen af virksomhedens kampagner, samt får koordineret hvilke materialer, kunden skal bruge. I stillingen vil du desuden få muligheden for at hjælpe og planlægge Samsungs kunde- og brandevents. En vigtig arbejdsopgave vil være at gennemlæse marketingsmateriale, som modtages fra Samsungs samarbejdspartnere. Materialet er oversat til dansk, men kan indeholde fejl.

Arbejdsopgaverne inkluderer:

  • Hjælpe og assistere kunder i samarbejde med Key Account Managerne
  • Kvalitetssikring og proof reading af marketingsmateriale
  • Udvikle og koordinere kampagner i dialog med kunden
  • Koordinere og planlægge kunde- og brand events
  • Præsentere og rapportere afdelingens arbejde

Denne stilling er for dig, som har et stort drive for marketing. Du trives i en omskiftelig virksomhed og har interesse for mobilteknologi. Du nyder at have daglig kontakt med virksomhedens kunder og kan tænke innovativt og kreativt, så Samsungs kampagner og events bliver unikke og effektive. Du er samarbejdsvillig og har let ved at indgå i tætte relationer, hvor man løfter i flok. Din struktur og grundighed skinner igennem i dit sproglige og alt øvrigt arbejde, hvor sans for detaljen gør, at du ikke overser fejl.

Vi søger dig, som


  • Har færdiggjort din bacheloruddannelse inden for marketing. Det anses som en fordel at have en kandidatuddannelse, men er ikke et krav
  • Har tidligere studiejoberfaring inden for marketing
  • Du er i starten af din karriere inden for marketing
  • Behersker dansk og engelsk på et højt niveau og besidder stærke grammatiske færdigheder
  • Har kørekort

Hvis du har tidligere erfaring fra en tele el. forbrugerelektronik virksomhed og kundekampagneplanlægning ses det som en fordel, men ikke et krav.

Som person har du et stort drive for at få arbejdet gjort. Du er idérig og ønsker at finde løsninger på problemer. Du er energisk i dit arbejde og føler dig til rette i situationer, hvor du skal præsentere dit arbejde for andre. Du er positiv og glæder dig over de små succeser. Din strukturelle arbejdstilgang og grundighed fremhæves af din evne til at koordinere og holde overblikket.

Anden Information


  • START: Hurtigst muligt
  • OMFANG: Fuldtid
  • LOKATION: Ballerup

PRIVATLIVSPOLITIK: Ved oprettelse af jobprofil samt indsendelse af jobansøgning og andre informationer, giver du automatisk samtykke til, at Academic Work behandler dine informationer i henhold til persondataloven.

Anden information


For over 70 years, Samsung has been dedicated to making a better world through diverse businesses that today span advanced technology, semiconductors, skyscraper and plant construction, petrochemicals, fashion, medicine, finance, hotels, and more. Samsung´s flagship company, Samsung Electronics, leads the global market in high-tech electronics manufacturing and digital media. Through innovative, reliable products and services, talented people, a responsible approach to business and global citizenship, and collaboration with our partners and customers, Samsung is taking the world in imaginative new directions.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 4