Rekrutteringsfirma

Brand Specialist Telecom & New Bizz, Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group & Deltaco, en Brand specialist for Telecom & New Bizz. Har du passionen, evnerne og lysten til et selvstændigt job, hvor du kommer til at være ansvarlig for at udvikle koncepter og stærke varemærker? Kunne du tænke dig at udnytte alle dine talenter indenfor Brand Management og kategori optimering, så har du her muligheden.

Du vil sammen med dit team få ansvaret for nogle af verdens stærkeste varemærker og I vil sammen opbygge markedets stærkeste kategori til konsument og B2B markedet i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Jobbet

Jobbet der tilbydes er et udfordrende job i en dynamisk og vækstende international virksomhed med kunden i centrum. Der fokuseres på at levere gennemtænkte koncepter, eksekvering i butik samt direkte salg til erhvervskunder. Du vil blive budgetansvarlig for kategorien og det vil være dig der, i samråd med dine kolleger, sætter retningen for kategorien.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Sammensætte, optimere og indsælge det mest attraktive sortiment i kategorien til det nordiske marked
  • Skabe vindende konceptstrategier og sikre eksekvering af disse. Dette i tæt samarbejde med de fire nordiske landeansvarlige og deres salgs teams
  • Sikre en løbende udvikling af din produkt - og mærkevareportefølje
  • Skabe nære og stærke relationer til dine A-brand leverandører
  • Sammen med dit team supportere og træne resten af organisationen i kategorien

Du vil begynde med en grundig introduktion til leverandører, kolleger og primære kunder, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes i jobbet. Endvidere vil du sammen med din leder arbejde løbende med din udvikling og succes.

Kandidaten

Du har minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling med leder eller specialist ansvar enten som produktchef, kategorichef, indkøbschef eller brandspecialist. Gerne med en baggrund indenfor telecom, gaming eller electronics.

Som Brandspecialist for Telecom og New Bizz kategorien skal du:

  • Være struktureret og analytisk
  • Tage ansvaret for dine brands og vækste kategorien
  • Forstå vigtigheden af gode relationer og godt købmandskab
  • Kunne styre en portefølje på mere end 2.000 SKU´s med høj rotation og korte livscyklus’
  • Være klar til at arbejde i højt tempo med komplekse opgaver i et internationalt miljø
  • Besidde gode lederegenskaber og være klar til at hjælpe dine kollegaer

Du har evnen til at begejstre dine nordiske kollegaer med dit engagement og viden inden for kategorien. Du er udadvendt og tillidsfuld og i stand til at opbygge et godt samarbejde med dine leverandører. Du ved hvad der skal til for at lykkes som kategoriansvarlig, da du allerede i tilsvarende stilling har haft succes med at sammensætte og arbejde aktivt med en FMCG, FMCE og/eller AV kategori.

Virksomheden tilbyder

Du vil få engagerede kollegaer med en uformel omgangstone. I Aurora Group og Deltaco arbejdes der i en kultur, hvor der tages ansvar for egen funktion og gives frihed til at tage beslutninger. Opgaver løses i tæt samarbejde og sparring med kollegaer fra øvrige afdelinger.

Der er tale om et fuldtids job, med ca. 40 rejsedage om året med overnatning. I jobbet vil du skulle referere til Head of Category Management

Løn

Løn efter forhandling, inkl. pension og sundhedsforsikring

Tiltrædelse

Snarest, men afventer den rigtige kandidat

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden

Aurora Group og Deltaco er i dag en førende partner i Norden med mere end 100 års erfaring indenfor forbruger elektronik og med aktiviteter i 10 forskellige lande. Distributionen er samlet på et centrallager i Jönköping og et satellitlager i Lilla Edet i Sverige. Internt salg varetages lokalt og support samt Back Office varetages fra hovedkontoret i Ballerup, Danmark.

Aurora Group og Deltaco’s forretningskoncept består i skabe værdi for vores partnere gennem at bygge brands og bygge business. Vores mål er at være den stærkeste partner i Norden, respekteret for vores koncepter og serviceydelser, betroet for vores højt kvalificerede medarbejdere og fremragende eksekvering

We build your business – We build your brand

I 2013 blev Aurora Group opkøbt af den svenske børsnoterede virksomhed Dist IT AB. For yderligere information: www.auroragroup.eu og www.distit.se



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Vikarstilling: Kommerciel Product Manager (Barsels...

    Som Project Manager i 3’s Product Office får du ansvar for at drive en række af projekter indenfor vores forskellige produktområder som f.eks. Voice, Internet og Roaming. Sammen med de relevante Pr..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 4