Omnichannel Campaign Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Omnichannel Campaign Specialist

I Topdanmark arbejder vi med et omfattende og stærkt datadrevet marketingsetup, som understøtter, leverer og orkestrerer personaliserede kundeoplevelser på tværs af alle vores kanaler. Vi stræber efter at binde kunderejsen og indsatserne sammen, og centrum for vores setup er vores marketing platform SAS Customer Intelligence 360. Her kombinerer vi disciplinerne inden for CRM og digital markedsføring og har dermed indstillet et skarpt fokus på at lykkes med nedbrydning af siloerne inden for disciplinerne og forene kundeoplevelsen på tværs af alle kanaler.

Vi er kommet langt i denne spændende udvikling, men har brug flere hænder til opbygningen af målgrupper, kampagner og kunderejser på vores platform, hvilket nu giver dig muligheden for at blive en del af vores Omnichannel Campaign Management team i Topdanmark Koncernmarketing.

Lyder det som noget for dig?

Som Omnichannel Campaign Specialist er du, i tæt samarbejde med resten af teamet i Omnichannel Campaign Management, ansvarlig for at udvikle og drive vores marketing platform.

I overblik vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Udvikle kampagner på tværs af kanaler og, i tæt samarbejde med Customer Journey Managers og øvrige specialister i Marketing, understøtte vores Divisioner med eksekvering af forretningskritiske kampagner og leads.

  • Levere leads og personalisering pba. segmentering ud fra både online og offline data.


  • Udarbejde de rigtige målgrupper og eksekvere på tværs af kanaler.

  • Automatisere og vedligeholde flows, kampagner og customer journeys

  • Analysere markedsdata og potentialer samt levere indsigter til kampagnetiltag

  • Evaluere og optimere kampagnetiltag


Du vil du få en helt afgørende rolle og en spændende hverdag med skarpt fokus på datadrevet markedsføring med benhårdt fokus på data og nøgletal. Udover kollegaer i eget team, vil du indgå i tæt samarbejde med kollegaer fra øvrige teams i Koncernmarketing samt vores IT-team, som alle besidder en meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner. Så du vil få en alsidig og inspirerende arbejdsdag med en uformel omgangstone, hvor vi i et godt miljø udfordrer og hjælper hinanden.

Vores forventninger

Du har erfaring inden for datadrevet markedsføring og marketing automation og besidder en bred teknisk og forretningsmæssig forståelse. En god dataforståelse er et krav, du kan arbejde struktureret og selvstændigt med store datamængder og formår at holde overblikket og se sammenhængen i komplekse flows og datakilder. Du har erfaring i at arbejde med målgrupper og segmentering som grundlag for eksekvering af personaliseret kommunikation i flere kanaler.

Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, fx indenfor økonomisk markedsføring eller lignende. Og da dine primære arbejdsredskaber vil blive forskellige SAS løsninger, vil det ligeledes være en stor fordel, hvis du har tidligere erfaring inden for forskellige SAS løsninger, særligt SAS Customer Intelligence, SAS Enterprise Guide og SAS Visual Analytics.

Som person er du initiativrig og byder selv ind med gode idéer til udvikling. Du er løsningsorienteret og drevet af optimering og fremdrift. Du er selvkørende og formår at løbe opgaver i land på egen hånd, men samtidig også en holdspiller, som er i stand til at skabe gode relationer og er villig til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne.

Du er i stand til med godt humør at håndtere en arbejdsdag med flere sideløbende opgaver af stor forretningsmæssig betydning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Campaign & Channels, SanneThomns på telefon 2114 3198.

Vi behandler ansøgninger løbende - send en ansøgning hurtigst muligt, hvis du er interesseret. Vi glæder os til at høre fra dig!

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Are you passionate about marketing? Do you possess a keen eye for detail and derive satisfaction from organizing information into cohesive structures? Then, you could be the ideal candidate to join..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Are you a strategic thinker and excited about social media and digital marketing? Are you capable of guiding and inspiring in a global context? We are seeking a Global Social Media Manager to spear..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Join us as an Associate Director of New Product Planning, leading strategic initiatives within the ground-breaking CETA (Cardiovascular & Emerging Therapy Areas) at [xxxxx] If you're ready .
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Vil du være med til at udvikle samfundspositioneringen af Skandinaviens største forsikringsselskab? Har du erfaring med at drive strategiske presseindsatser, omdømmestyring, rådgivning af topledere..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 10
4. juli 2024 9
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 6
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3