Studentermedhjælper til Marketing & Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til Marketing & Kommunikation


Hos ABB er vi dedikerede til at tackle globale udfordringer. Vores kerneværdier: omsorg, mod, nysgerrighed og samarbejde - kombineret med et fokus på mangfoldighed, inklusion og lige muligheder - er vigtige drivkræfter i vores målsætning om at give alle mulighed for at skabe bæredygtige løsninger.Det er vores historie. Gør den til din historie.



Denne stilling rapporterer til


HR Business Partner

Din rolle og dit ansvar


Er du i gang med en uddannelse inden for marketing og kommunikation, og leder du efter en mulighed for at få god studierelevant, praktisk erfaring med kommunikation/marketing, så har du alle tiders mulighed lige her. I denne rolle får du en god grundforståelse for at arbejde med marketing og kommunikation i en stor og global virksomhed. Du får også indblik i nogle af de teknologier og løsninger, som fremmer den grønne omstilling – for dem udvikler vi hos os i ABB. Kopislave, kaffehenter eller afrydder er ikke en del af arbejdsbeskrivelsen som studentermedhjælper i ABB. Tværtimod. Hos os er et studiejob din mulighed for at anvende den teoretiske viden fra dit studie i det virkelige erhvervsliv. Vores mål er, at du skal have lov til at prøve en masse forskellige discipliner, der matcher dine interesser og uddannelse. Uanset, om din hovedinteresse er kommunikation, marketing eller en kombination af disse, kan du prøve dig selv af i projekter og opgaver, der har en reel betydning for vores forretning. Så længe du har modet til at prøve, skal vi nok bakke dig op. Du bliver en del af et stærkt team bestående af tre, som samarbejder omkring marketing og kommunikation. I spidsen for teamet står Marketing & Communications Manager Marianne Holstein, som du vil komme til at refere til. I teamet sidder også Marketing Communications Coordinator (og tidligere studentermedhjælper) Amalie Jensen og vores kommunikations studentermedhjælper Maham Butt. Du vil løbende få støtte og vejledning i din rolle, så du er klædt på til at køre dine opgaver selvstændigt. Din nye arbejdsplads er vores hovedkontor i Ballerup. Med en 20 minutters togtur fra Københavns Hovedbanegård kan du være på Malmparken Station, som ligger i gåafstand til kontoret, og vi kompenserer din transporttid, hver gang du er på kontoret. Vi forventer, at du kan bruge en til to dage om ugen på kontoret i begyndelsen, men vi vægter fleksibilitet højt, og med tiden vil du få mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dine arbejdsdage. Nedenfor ses nogle af de oplagte opgaver, men vi er åbne overfor andre idéer, hvis det skaber værdi for forretningen. Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele på den halve tid. Din baggrund: • SoMe, der hos os er centreret omkring LinkedIn og Instagram som kanaler • Intern kommunikation – intranet, Viva Engage, infoskærme og interne præsentationer. • Support af ledelseskommunikation – præsentationer, oplæg, LinkedIn opslag og endda taler, hvis du har mod på det • Visuel kommunikation – kan du lidt, og har du lyst til at udvikle dine evner, prøver vi nye ting af sammen • Markedsanalyser – hvis du har interessen

Kvalifikationer til rollen


  • I gang med din bachelor eller kandidat på en marketing- eller kommunikationsuddannelse
  • Gode skriveevner
  • Analytisk sans
  • Mod på at turde prøve nye ting – det er afgørende for at få succes i din rolle
  • Lyst til at være i dialog med mange forskellige mennesker
  • Mulighed for at kunne arbejde ca. 15 timer om ugen under hensynstagen til dine eksamener m.m.

Mere om os


Søg venligst jobbet via vores internationale karrierehjemmeside. Brug evt. ”Denmark” som søgekriterie, så får du listen over alle vores danske job. Ansøgningsfristen er den 12. august, 2024. Har du spørgsmål, så kontakt meget gerne Marketing and Communications Manager Marianne Holstein på +45 4010 4303. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi værdsætter mennesker med forskellige baggrunde. Kunne det her være din historie? Ansøg i dag eller besøg www.ABB.com for at læse mere om os og lære om betydningen af vores løsninger over hele verden. #MyABBStory


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Trade Marketing Representative DK - Open Applicati...

    BAT Danmark søger Trade Marketing RepresentativeVi har løbende ledige stillinger og søger derfor proaktivt efter nye talenter. Bemærk venligst at dette er en CV bank til vores Trade Marketing R..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Amplify søger praktikanter til foråret 2025

    Sæt skub i din karriere med et lærerigt praktikforløbBrænder du for at hente kaffe, feje gulv og gå ud med skraldet? Så er Amplify nok ikke lige det rette sted for dig.Vil du til gengæl..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Global Forecasting Associate Director

    Are you excited by understanding complex commercial market dynamics within CVD, MASH, Alzheimer’s Disease and CKD as well as assessing the impact of strategic decisions and initiatives? Do you have..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Amplify søger Google Ads-specialist

    Er du skarp til Google, og kan du nørde data – og samtidig omsætte det til konkrete kampagner, der understøtter dine kunders forretning? Så er du måske Amplifys nye Google Ads-specialist.Om still..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. september 2024 10
27. september 2024 10
26. september 2024 10
25. september 2024 9
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8