Junior Product Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

K. W. Bruun søger Junior Product Manager til Eftermarkedet, som vil være med på vinderholdet

Motiveres du af projekter, hvor der er kort fra tanke til handling? Og er du klar til at være en del af alt fra salg, administration og eksekvering af egne projekter? Så er det nu, du skal søge stillingen som Junior Product Manager i K. W. Bruuns Eftermarked afdeling.

”Hvis du er på udkig efter en stejl læringskurve, så er K. W. Bruun det rette sted. Her får du mulighed for at udvikle dig i samarbejde med dine dygtige kollegaer i en hverdag der aldrig er kedelig” – Marlena Müller Hauboff, Commercial Manager, Eftermarked.

Om jobbet
Vi leder lige nu efter en rigtig købmand, der med gejst og gå-på-mod skal være med til at skabe fremgang på salg af tilbehør og reservedele. Hverdagen som Junior Product Manager er spændende og du får mulighed for selvstændigt at træffe store forretningsmæssige beslutninger, samt sætte dit eget præg på arbejdsdagen.

Du bliver ansvarlig for tilbehør- og reservedelssalg, for de bilmærker som K. W. Bruun importerer. Med andre ord går din arbejdsdag ud på, at vi når ud til vores fælles kunder, med de bedst mulige produkter og kampagner.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At udvikle salg af tilbehør og reservedele for K. W. Bruuns mærker. Herunder at udvikle og vedligeholde koncepter, kampagner samt tiltag der fremmer salg af tilbehør og reservedele
  • At udarbejde markedsanalyser med fokus på at ramme det korrekte produkt- og prismix
  • At understøtte forhandlernettet, samhandelspartnere samt interne afdelinger i K. W. Bruun vedrørende produktforespørgsler, træning, præsentationer og konceptudvikling
  • At udarbejde brochurer, annoncer samt andet salgsmateriale i tæt samarbejde med vores Marketing afdeling
  • Tæt dialog med fabrikken vedrørende nye modeller samt kampagner

Er du vores nye kollega?
Vi søger dig, som kan lide at skabe resultater i et højt arbejdstempo. Dette indebærer, at du er opsøgende og nysgerrig på at udføre arbejdsopgaver på en ny måde. Du skal derfor være motiveret af at finde løsninger på komplekse problemstillinger. Ydermere er det essentielt, at du er organiseret i dit arbejde og overholder tidsfrister.

Du nyder at bidrage til afdelingens fælles mål, da vi tror på, at samarbejde skaber de bedste resultater. Vi forestiller os derfor, at du er en teamplayer, der har for øje at støtte hinanden i teamarbejdet og dermed fremme hele Eftermarkedets performance.

Ideelt set har du erfaring fra bilbranchen, men dette er ikke et krav. Den rigtige baggrund er ikke vigtig for vores valg, vi fokuserer i stedet på at finde en ny kollega, der ønsker at udvikle sig, vise viljen til at vinde og er i stand til at tænke ud af boksen.

Derfor skal du vælge os
Du vil få din daglige gang sammen med ca. 160 af koncernens medarbejdere i vores moderne kontor i Glostrup. Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed, som byder på en unik kultur med engagerede kollegaer, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling. Du vil opleve en dagligdag med højt tempo og kort vej fra tanke til handling.

  • Du får et godt onboardingforløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kollegaer
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer, bl.a. i vores sports- og vinklubber
  • Du får attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne mærker
  • Lønpakken består af pensionsordning, sundhedssikring, heltidsulykkesforsikring, 10 årlige feriefridage samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler
  • Vi har kantineordning med morgenmad og frokost, og der er desuden mulighed for at bestille aftensmad som take away

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner jobopslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Stausholm, Aftermarket Director, på mail [email protected] eller telefon +45 30 62 61 16.

Vær opmærksom på, at vi pga. databeskyttelse udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Global Digital Marketing Manager

    Are you a talented Digital Marketeer with a flair for connecting data to the business, with strong analytical skills? Are you experienced in managing different channels and platforms, whilst consid..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • SEO Consultant

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Digital Dialogue Marketing Specialist

    Job ID: 26852 Vi søger en Digital Dialogue Marketing Specialist med god erfaring (3+ år) til Personal Bankings Digital Sales-team i Danmark. Du får mulighed for at blive en del af den spændende d..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Global Strategy Project Lead (15 months maternity ...

    Are you passionate about working at the forefront of healthcare innovation, setting and planning the strategic direction for Digital Health in [xxxxx]? Are you excited about making an impact..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. oktober 2024 2
15. oktober 2024 2
14. oktober 2024 3
13. oktober 2024 3
12. oktober 2024 2
11. oktober 2024 3
10. oktober 2024 2
9. oktober 2024 2
8. oktober 2024 2
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 2
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 2