E-mail Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Denne rolle er ny – og spændende for dig, som ønsker at anvende din erfaring inden for e-mail marketing til at tænke nyt og få indflydelse på udbredelsen af et unikt digitalt produkt. Så hvis du brænder for at drive e-mail marketing på både strategisk, taktisk og operationelt niveau og anvende datadrevne indsigter til at drive vækst og skabe leads gennem sofistikerede og effektive e-mailkampagner – så læs mere her!

Du træder ind i virksomheden på et spændende tidspunkt, hvor vi har udviklet vores egen marketingplatform med ambitionen om at arbejde endnu mere på et solidt datagrundlag, e-mailmarketing, automations og personaliseret indhold. Så med det rigtige datadrevne og nysgerrige mindset, får du muligheden for at gøre en stor forskel i en digital udvikling.

Vi er i gang med at udleve en ambitiøs strategi for udbredelsen af vores sikre, digitale adgangsløsninger til opgangsdøre og private døre, der gør hverdagen nemmere og smartere for både leverandører og beboere – og søger lige nu en E-mail Marketing Specialist, der vil med på vores vækstrejse mod en automatiseret, skalerbar volumenforretning.

Rollen
Du får en nøglerolle i at støtte vores strategiske retning og bidrage til at styrke vores digitale tilstedeværelse gennem udvikling, implementering og løbende overvågning af e-mail marketing, automation, lead scoring og lead-genereringskampagner baseret på dataindsigter. Med sparring fra vores nye marketingchef er det dig, der er ansvarlig for at sikre, at vi hele tiden skaber værdi gennem disse aktiviteter.

Du vil blive en del af et team med fire dedikerede marketingkollegaer og vil have tæt sparring med både produktafdelingen og salgsafdelingen. Det er naturligvis vigtigt, at du kan kommunikere klart og tydeligt, da du som en del af et mindre team også kommer til at skrive indhold og designe e-mails, men dine tekniske og datamæssige kompetencer vægter højest.

Primære hovedopgaver

  • Udvikle og implementere effektive e-mailkampagner fra start til slut.
  • Opsætte og administrere e-mailautomationer for at engagere eksisterende kunder og generere leads gennem hele kunderejsen.
  • Analysere kundedata og segmentere målgrupper baseret på demografiske data, adfærdsmønstre og tidligere interaktioner for at levere personaliserede e-mailkampagner.
  • Optimere e-mailperformance ved at overvåge og analysere KPI'er såsom åbningsrater, klikrater og konverteringsrater for at identificere muligheder for forbedring.
  • Sikre compliance, så e-mailkampagner overholder lovgivningsmæssige krav for at beskytte mod spam og sikre databeskyttelse.
  • A/B- teste for at evaluere forskellige elementer i e-mailkampagner, såsom emnelinjer, indhold, Call-to-Actions (CTA'er) og tidspunkter for afsendelse, for at identificere vinderne og optimere fremtidige kampagner.
  • Rapportere på e-mailpræstation til ledelsen for at levere indsigt til forbedring af kampagner og resultater i tråd med Bekeys strategi.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du tænker og agerer datadrevet, og med et nysgerrigt og kreativt sind ønsker du at teste nye veje til at generere leads og omsætning - men du er samtidig så struktureret, at du får implementeret og rapporteret på dine opgaver. Med begejstring og gå-på-mod formår du at tiltrække og engagere kollegaer fra både dit eget team samt øvrige afdelinger.

For at opnå succes i rollen forventer vi, at du:

  • Har 5+ års erfaring med fokus på digital marketing og performance marketing.
  • Har solid erfaring med e-mail marketing, A/B-testning og e-mailautomation.
  • Har erfaring med e-mailmarketingplatforme som Klaviyo, Mailchimp, eller lignende.
  • Har erfaring med tekstproduktion.
  • Har viden om lovgivningsmæssige krav og bedste praksis inden for e-mailmarkedsføring.
  • Er proaktiv og trives i et miljø, hvor hurtig tilpasning og kontinuerlig læring er nøglen til succes.
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og i et team.

Hvad kan vi tilbyde hos Bekey?
Du vil blive en del af en virksomhed på 45 dedikerede og passionerede kolleger, der har det sjovt og drives af viljen til at vinde. Vi har en uformel tone med højt til loftet og plads til alle. Arbejdsstedet i Søborg har masser af frie parkeringspladser og ligger tæt ved offentlig transport og gode cykelruter.

Vi tilbyder desuden:

  • Arbejde med et team af dygtige og sjove kollegaer, der inspirerer dig og arbejder sammen for at opnå brancheændrende mål
  • Personlig og faglig udvikling med mulighed for at afprøve nye initiativer
  • Fokus på at det skal være sjovt og inspirerende, selv ved forsinkelser eller interessante udfordringer
  • Agilt scale-up-miljø med et solidt fundament af en større koncern og ordentlige arbejdsforhold
  • God frokostordning fra Meyers og mulighed for at tage aftensmad med hjem
  • Sociale arrangementer med dine kollegaer

Interesseret?
Kan du se dig selv i rollen og som en del af Bekey? Så tøv ikke med at sende dit CV og en ansøgning vores vej.

Vi gennemgår ansøgninger løbende og inviterer til samtale i løbet af august med henblik på at få besat stillingen snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, så ræk endelig ud til os. I uge 30-31 kan du træffe Pia Stjernlund (HR-chef) på [email protected] og fra uge 32 kan du træffe Michelle Wimmer (Marketingchef) på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

"Vi tror på, at vores produkter og vores løsninger skaber reel værdi hos kunderne. Når vi lukker en ny kunde, kan man virkelig mærke den energi, det skaber hos os. Det betyder, at vi kommer tættere på vores fælles mål om at få Bekey til at lykkes. Vi er en virksomhed med iværksætterånd i den forstand, at der er en høj energi, tingene går stærkt og beslutninger bliver truffet hurtigt – og det synes vi er fedt. Beslutningstagerne er ikke længere end to skriveborde væk. Og så er vi heller ikke større end, at alle har en god forståelse for, hvad der sker i de forskellige afdelinger. Vi engagerer os alle i Bekey som helhed." -Emil Hjertman Christensen, Forretningsudvikler Digital Transformation

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=80713040)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Torsdag den 29. august 2024

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing and Communications Manager

    Brand awareness og fokuseret markedsføring af Danmarks næststørste privathospitalCapio er på en spændende rejse. Vi har udviklet os fra at være et specialiseret privathospital til at være en af..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Experienced Global Product Manager - Cardio and Ne...

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for an Experienced Global Product Manager for Patient Monitoring within Cardio and Neurology to be based in Ballerup, Copenhagen. The role is reporting to the .
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student assistant - digital marketing (SEO focus)

    Now you have the opportunity to join one of the world's leading companies within highly advanced hearing solutions. Our global Digital Marketing & Acquisition team is looking for a student assi..
    • Marketingmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 2
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2