2020-07 - Digital Marketing Manager (København)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Er du en superstar til digital marketing? Har du en sjette sans for forbruger- og kundeindsigt? Og ønsker du at kombinere din fitnessinteresse med din erfaring inden for digitale marketingstrategier, kampagneplaner og webtrafik? Så står der et ungt og kreativt marketingteam klar med åbne arme og håber, at DU vil være med til at drive Bodylab-brandet fremad.

Det er Bodylabs ambition at blive Skandinaviens foretrukne brand inden for sportsernæring og fit lifestyle på B2C- og B2B-markedet, og vi tilstræber at være den mest innovative spiller i Skandinavien. Derfor leder vi nu efter en ambitiøs, kreativ og analytisk Digital Marketing Manager. Du får en operativ rolle med mange ansvarsområder, så kridt hænderne, tag for dig af vores proteinbarer, og glæd dig til en spændende digital workout!

Bodylab sigter efter at fordoble omsætningen inden for 2-3 år, og du vil have en stor indflydelse på at nå disse resultater. Du vil være ansvarlig for at øge vores webtrafik og salg ved at skabe effektive digitale marketingstrategier og -kampagner.

Du skal lede, motivere og inspirere et team på fire med placering i København.

Din profil


Du har et stærkt driftsmæssigt fokus og er en kompetent projektleder, som er drevet af at identificere problemer og nå forretningsmæssige mål – både på kort og lang sigt. For at få succes i rollen skal du kunne lede og motivere marketingteamet, identificere og evaluere potentielle marketinginitiativer og teste disse i mindre skala, inden prioriterede løsninger implementeres med fleksibilitet og effekt i fuld skala.

Hvad er det så, du skal lave?


Som Digital Marketing Manager er det din mission at eksekvere Bodylabs driftsmæssige marketingstrategi med henblik på at øge effekten af eksterne marketinginitiativer og -kampagner gennem relevant, effektiv og veltimet kommunikation. Hovedmålene er at øge webtrafik og -salg samt forbedre kundernes oplevelse og tilfredshed. Vi forventer, at du bruger dine stærke lederegenskaber og driftsmæssige ekspertise til at navigere, styre og holde kursen på Bodylabs digitale e-handelsrejse mod at blive Skandinaviens mest innovative og foretrukne fit lifestyle-brand.

Primære ansvarsområder


  • Udvikle, implementere og evaluere digitale marketingstrategier og -initiativer for at øge webtrafikken og salget
  • Administrere og gøre brug af forbrugerindsigt, herunder kundesegmentering
  • Onlinemarketing, udvikling og implementering af marketing- og kampagneplaner i Norden, herunder mediekøb, marketingautomatisering, re-marketing, produktion af digitalt indhold, SEM-strategi, influencer marketingstrategi og administration af samarbejdsaftaler (CPA/ROI-handler)
  • Marketingrapportering (styring af KPI og ROI), herunder salgs- og omkostningsbudgettering for B2C
  • Holde agile møder og udføre daglig kampagneplanlægning
  • Være ansvarlig for Nordic brand activation
  • Administrere og udvikle marketingteamet, interne interessenter og organisationer

Primære kompetencer og erfaring


Som Digital Marketing Manager forventer vi, at du:

  • Har stærke analytiske kompetencer og evne til at omsætte indsigt til handling
  • Er ambitiøs og kreativ i forfølgelsen af prioriterede og innovative forretningsmuligheder
  • Er meget struktureret og et naturligt ledertalent, der trives i et opstartsmiljø med højt tempo
  • Har mindst 3 års ledelseserfaring
  • Har mindst 3-5 års erfaring med digital marketing og e-handel for FMCG-produkter
  • Har en universitetsgrad inden for business eller marketing

Du vil som Digital Marketing Manager rapportere direkte til Head of E-commerce. Kontoret ligger i Nordhavn, København.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV inden 9. august 2020, hvor du beskriver, hvordan du kan understøtte og forbedre Bodylabs resultater. Ansøgningen sendes til [email protected].

Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte Kenneth Halvorsen, CEO: +47 93006118 eller Kristian Deiborg, Head of Ecommerce: +45 61307560.

Om Bodylab


Bodylab er markedsførende inden for udvikling og produktion af funktionelle sportsprodukter og kosttilskud i Danmark og ekspanderer hurtigt i de nordiske lande. Virksomheden blev grundlagt i 2003, og i 2018 blev Bodylab en del af Scandza-gruppen. Bodylab fokuserer på både e-handel og traditionel detailhandel. Alle produkter kan bestilles på Bodylab.dk/no/se/fi, og dele af sortimentet er tilgængelige i Matas, Salling Group (DK), Dagrofa, Coop (DK), Rema 100 (NO) samt en lang række nordiske fitnesscentre, detailbutikker og specialbutikker. Bodylab eksporterer ligeledes Bodylab-brandet til en række lande i Mellemøsten og Asien. I de seneste år har Bodylab haft en kraftig årlig vækst. Vores kunder omfatter i dag både professionelle atleter, amatører og seniorer, og vi ser i stigende grad, at kvinder også er kunder hos os. Vi har tilfredse kunder (topresultat på Trust Pilot), hvilket vi kun kan sikre ved at arbejde målrettet med kvalitet, kundeservice og de lavest mulige priser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hadsund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0