Vikarstilling: Struktureret Marketing & Content Coordinator (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hals

Vi leder efter dig, der med dit overblik og struktur er det naturlige og koordinerende samlingspunkt inden for marketing, branding og content ved Sol og Strand.

Som Marketing & Content Coordinator er du et væsentligt omdrejningspunkt i Sol og Strands afdeling for kommercielle aktiviteter, idet du bliver tovholder inden for eksekvering, vedligehold og ikke mindst koordinering af branding og positionering over for vores to kundesegmenter; husejerne og feriegæsterne.

Samtidig bliver du en væsentligt bidragsyder i planlægning, udarbejdelse og vedligehold af kreativt content og storytelling på tværs af platforme.

Din hverdag bliver alsidig og spændende med både intern og ekstern interaktion, idet dine opgaver bl.a. består af:

  • Projektkoordinering og opgaveløsning på tværs af afdelingen
  • Koordinering og kontaktperson på salgsportaler/agenter
  • Opdatering på hjemmeside mht. diverse content samt SEO-tekster
  • Kvalitetssikring af brugeroplevelsen
  • Kontaktpunkt for eksterne samarbejdspartnere, f.eks. oversættelsesbureauer, content-leverandører etc.

Vi søger efter dig, der har en uddannelse inden for kommunikation, marketing eller lignende, som kommer med erfaring inden for koordinering og planlægning, og som har stærke digitale kompetencer. Du holder dig opdateret inden nye digitale udviklinger, og du har fingeren på pulsen inden for digitale trends, SoMe, branding og hjemmesidecontent. Dit skriftlige niveau er meget højt, både i forhold til skrivestil og grammatik, og vi forventer, at du kan skrive korte og præcise tekster, der fænger og sælger budskaber. Kan du tysk, er det en fordel.

Som person er du proaktiv, og du trives i en hverdag, der indeholder mange forskellige opgaver. Du arbejder struktureret, du er god til at planlægge, og du formår selvstændigt at disponere din tid. Proaktivt byder du ind med nye ideer, som du selvstændigt følger op på og kommer i mål med. Du trives i rollen som tovholder, da du i høj grad vil få en supporterende rolle – både i afdelingen for kommercielle aktiviteter men også i Sol og Strand som helhed.

Du kommer med på en spændende udviklingsrejse i en nyoprettet afdeling, hvor du arbejder i et innovativt team i et uformelt miljø med højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Stillingen er et barselsvikariat med evt. mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt. Vi venter på, at den rette kandidat dukker op, hvorfor der ikke er en sidste ansøgningsfrist. Samtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hals

Lignende jobs

  • Spændende praktik muligheder i marketing hos [xxxx...

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Cisco Product Manager til Epoka A/S

    For vores kunde Epoka søger vi en erfaren Cisco Product Manager til hovedkontoret i Svenstrup Ønsker du at bidrage til vækst og udvikling af en international og ambitiøs virksomhed, der er blan..
    • Marketingmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info
  • VILDERE Marketingpraktikant - Forår 2025

    Er du studerende inden for kommunikation og marketing, og mangler du den fedeste praktikplads til foråret 2025? Så behøver du ikke lede længere! Vi er på udkig efter dig, der er klar til at smide t..
    • Marketingmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • MeetingDesigner, barselsvikariat Comwell Hvide Hus...

    Vil du være en del af et innovativt team, hvor høj service, stærkt fællesskab og udvikling er i fokus? Hos Comwell er vi på udkig efter dig, der vil gøre en forskel og trives i et dynamisk miljø, h..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hals over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1