Vikarstilling: Kommunikationsmedarbejder til marketingteam søges til vores afdeling i Hjørring (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hjørring

Vores kommunikationsmedarbejder skal på barsel og derfor søger vi nu et barselsvikariat med mulighed for forlængelse eller fastansættelse med opstart hurtigst muligt.

Har du stor interesse indenfor kommunikation og har du en lille tekstforfatter gemt i dig, hvor fængende tekster med slagkraft er en del af din hverdag? Og mestrer du samtidig at skabe content, som fanger vores kunder og læsere og har du et godt overblik i et CMS-system? Så er det måske dig vi søger som vores kommunikationsmedarbejder til vores hovedkontor i Hjørring.

Om jobbet:

Som kommunikationsmedarbejder bliver du en del af et team som består af en marketingkoordinator og en grafiker, hvor dine primære opgaver bliver at skabe content og opdatere vores hjemmeside med produkter i vores CMS-systemer (Joomla og Prestashop). Ligeledes skal du skabe indhold til fx flyers, pressemeddelelser og tekster til intern og ekstern brug både på dansk og engelsk. Derudover vil du varetage vores trykkeri af reklamer i tæt samarbejde med vores grafiker. Opgaverne kan være meget periodepræget, men kan kategoriseres således:

  • Oprettelse af produkter samt udarbejde beskrivelser af materiel.
  • Tekstforfatning (dansk og engelsk) og korrekturlæsning.
  • Oversættelse af tekster og manualer.
  • Trykkeri og klargøring af klistermærker på Roland printer.
  • Diverse ad-hoc opgaver på tværs af afdelingerne.

Om dig:

Du har erfaring fra lignende arbejdsopgaver eller har en stor passion for kommunikation og mestrer det danske såvel som det engelske sprog. Som person er du udadvendt med et positivt sind og besidder en ihærdig arbejdstilgang, hvor du møder opgaverne, store som små, med den samme energiske tilgang. Du er struktureret, ansvarsbevidst og har et godt kendskab til it og er basisbruger af Adobe pakken. Du nyder at blive udfordret og kan holde fokus i en travl hverdag, hvor ukendte opgaver ikke skræmmer dig.

Derudover er du:

  • Stærk personlighed med gode evner indenfor indhold og tekst.
  • Ambitiøs, struktureret, handlekraftig og resultatorienteret.
  • En god kollega som er humoristisk og hjælpsom.
  • God til at samarbejde og overholde deadlines.

Vi tilbyder:

Vi er en alsidig arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har et godt kollegaskab og et godt humoristisk arbejdsmiljø, hvor daglig sparring, videndeling og læring er en stor del af hverdagen. Dertil kommer en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning og frokostordning.

Interesseret?

Synes du at stillingen lyder interessant, og kan du se dig selv være en del af marketingteamet i Hjørring? Så send en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt til [email protected] mærket med ”kommunikationsmedarbejder Hjørring” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Bo Sørensen på telefon: 30 85 85 60

Nordjysk Lift er en af landets førende udlejningsvirksomheder indenfor materiel, og vi dækker hele Danmark. Vi er omkring 100 engageret medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt for, at blive kundernes foretrukne valg, når der opstår en efterspørgsel på materiel. Vi sætter en ære i den nære relation med kunderne, hvilket også er grunden til, at vi har 11 afdelinger fordelt rundt i Danmark, så vi også i den fysiske forstand, altid er tæt på kunderne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 30. august 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Brønderslev

    Analytisk Digital Marketing Coordinator søges til Brønderslev områdetTil en nyoprettet stilling leder vi efter en analytisk Digital Marketing Coordinator, der kan slutte sig til en virksomheds team..
    • Marketingmedarbejder
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Nordjylland

    Chief Marketing Officer til hurtigt voksende international e-commerce-virksomhedSom en del af direktionen varetager du ansvaret for at udbygge og lede marketingteamet samt udvikle og implemente..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Aars

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Aalborg

    Marketing & Community Manager CinderCat Games Aalborg Full-time Salary Competitive Job DescriptionCinderCat Games is a growing video game startup founded..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1