Digital Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Brænder du for digital markedsføring? Er du verdensmester i optimering og vedligeholdelse af websites, og tænker du kunderejsen først i alle dine beslutninger på sitet? Har du også styr på indhold, performance, tracking og SEO-optimering? Så er du måske vores nye kollega.

Bekey er førende i Danmark inden for mobilbaserede elektroniske adgangssystemer til etageopgange, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi arbejder i et fremadstormende digitalt marked og fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker, smart og digital løsning.

Om jobbet
Stillingen er nyoprettet, og du får en central og koordinerende rolle i Bekeys fortsatte vækstrejse. Med reference til CEO’en får du ansvar for videreudviklingen af Bekeys hjemmeside, herunder ansvar for alt indhold på sitet. Du skal med udgangspunkt i Bekeys visuelle identitet og designguide sikre, at sitet bliver opbygget optimalt, så det understøtter brugeroplevelsen og kunderejsen bedst muligt for alle vores kunder, forhandlere og beboere.

Du får derudover selvstændigt ansvar for alle marketingindsatser målrettet Bekeys tre forretningsområder, hvor du skal sikre udarbejdelse, koordinering og eksekvering af alle marktingaktiviteter på tværs af målgrupper og medier, f.eks. på Bekeys website, LinkedIn og Facebook, fagmedier, messer og kundearrangementer. Hverdagen bliver alsidig og afvekslende, og dine primære ansvarsområder bliver:

  • Implementere Bekeys visuelle identitet, herunder videreudvikle og vedligeholde Bekeys brand- og designguide.
  • Videreudvikle Bekeys website, så det brander Bekey og Bekeys forretningsområder optimalt i forhold til de relevante målgrupper, herunder implementere et grafisk layout med fokus på brugeroplevelsen og kunderejsen på sitet.
  • Udvikle nyt indhold samt løbende vedligeholde eksisterende indhold, så sitet understøtter Bekeys målsætninger og forretningsområdernes salgsaktiviteter.
  • Løbende optimere websitets performance på baggrund af datadrevne marketingdiscipliner, f.eks. implementering og tracking af brugeradfærd, SEO-optimering, optimering af google adwords og cookies.
  • Udarbejde, koordinere og eksekvere marketingkampagner målrettet eksisterende og nye kunder, herunder alle relevante marketingaktiviteter på både offline og online medier.
  • Koordinere udarbejdelse og vedligeholdelse af Bekeys marketingmaterialer til både digitale og fysiske medier.

Vi tilbyder
En stilling i et iværksættermiljø, hvor du får nye udfordringer både fagligt og personligt med mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, tage selvstændigt ansvar og afprøve nye initiativer. Du bliver en del af et positivt aggressivt team, hvor vi har det sjovt, er passionerede, arbejder vedholdende og drives af at vinde.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med pension og sundhedsforsikring, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Vi har gode arbejdsforhold, en lækker frokostordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om Bekey, så klik ind på vores hjemmeside Bekey.dk.

Om dig
Vi forestiller os, at du har min. 3 års erfaring fra en stilling med digital marketing, gerne fra en startup virksomhed.

Det er vigtigt, at du har arbejdet med grafisk design af hjemmesider og optimering af både brugeroplevelsen og kunderejsen. I det daglige udviser du selvstændighed, har et stort drive, er initiativrig og iderig, samtidig med at du arbejder struktureret og vedholdende for at nå dine kreative og ambitiøse mål. Du bliver motiveret af en alsidig hverdag med varierende opgaver og trives med alle faserne fra de kreative ideer til planlægning, eksekvering og opfølgning på effekten ved dine mange marketingindsatser.

Jobbet er for dig der:

  • Har solid erfaring med grafisk design og optimering af hjemmesider, herunder specifikt opbygning og vedligeholdelse af hjemmesider i WordPress
  • Sikkert eksekverer digitale marketingkampagner på tværs af platforme
  • Har arbejdet med content development til forskellige typer af medier og målgrupper
  • Interesserer dig for digital marketing og har stor viden om de gængse digitale markedsføringsdiscipliner
  • Har stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så send dit CV og en ansøgning i dag. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte CEO Jannik Christensen på sms eller ringe på tlf. 3157 3738. Vi afholder samtaler fra midten af august og ønsker jobbet besat hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mød en kommende kollega
"Jeg har været i Bekey i et halvt år, og jeg er rigtigt glad for de faglige udfordringer og sammenholdet i teamet. Fra min første dag blev jeg taget godt imod af imødekommende kollegaer. Jeg blev klædt godt på til arbejdsopgaverne, og der gik ikke længe, før jeg fik ansvar og muligheden for at arbejde selvstændigt.
Vi har alle stor indflydelse på at nå forrentningens mål, og jeg er enormt glad for at få muligheden for at kunne bidrage til Bekeys løsninger, som hjælper nye og eksisterende kunder til at få en lettere hverdag. Hos Bekey er der plads til at være dig og plads til, at du kan udvikle dig. Det har der i hver fald været for mig, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på."

- Halla Hassan, Account Manager Bekey blev grundlagt i 2009 og åbner i dag døre for både offentlige og private virksomheder, der har et ærinde hos borgere og beboere, hvor en digital nøgle øger sikkerheden og trygheden, samt fjerner besværet med koordinering af fysiske nøgler. Bekey er 100% ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S, der i dag er en koncern med 550 ansatte og en omsætning på mere end 1 mia. kr.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Hellerup

    [xxxxx] er en ekspanderende, ambitiøs og succesfuld bilvirksomhed, der står bag den danske import og distribution af bl.a. Peugeot, Citroën, Opel og Fiat, og vi søger en Marketing P..
    • Marketingmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6