Praktikforløb i kreativ marketingafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Hørsholm

Vil du gerne arbejde med medie- og marketingproduktioner? Kan du lide at løse grafiske designopgaver? Og er du nysgerrig på hands-on arbejdet med at planlægge og afvikle photoshoots og snuse til marketing arbejdet i praksis? Så er du den praktikant, vi leder efter til vores kreative team i Marketingafdelingen hos Rosendahl Design Group.

Om praktikken

Vi vil gerne give dig et lærerigt og inspirerende praktikforløb på ca. 3-6 måneder, alt afhængigt af, hvilken uddannelse du går på. Som praktikant er du sammen med resten af vores kreative team, der tæller to personer samt forskellige freelancere (fotografer, stylister, copywriters, grafiske designere m.fl.), med til at eksponere vores 9 designbrands: Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Du vil deltage i det daglige arbejde og supportere teamet med bl.a. praktiske ad hoc-opgaver, grafisk design af små til mellemstore opgaver, for eksempel opsætning af annoncer, udvikle animationer, layouts af MS Office præsentationer, filarkiveringer og dtp af fotos m.m. Derudover vil du deltage som assistent på photoshoots og spille en aktiv rolle i det praktiske omkring op- og nedpakning, regi lister, optælling m.m. Undervejs i praktikforløbet vil din interne berøringsflade bl.a. omfatte produktudvikling, PR, design og marketing. Eksternt vil du komme i kontakt med fotografer, art directors, stylister m.fl.

Vi foretrækker et praktikforløb på ca. 5-6 måneder, men er også åbne for ansøgning om praktik på ned til 3 måneder.

Din profil

Vi søger en praktikant, som arbejder sikkert i både Adobe-og MS-pakken. For at komme i betragtning til praktikforløbet, er det vigtigt for os, at du er:

  • I gang med en relevant videregående uddannelse inden for medieproduktion og/eller visuel kommunikation, (evt. KEA, DMJX, Erhvervs- eller Produktionsskoler) og har et brændende ønske om at integrere dine uddannelsesmæssige færdigheder i praksis
  • Ivrig efter at videreudvikle din faglighed inden for visuel kommunikation og medieproduktion via et praktikforløb
  • Udadvendt og nysgerrig med et gå-på-mod, der smitter
  • Struktureret, detaljeorienteret, selvstændig og i stand til at gennemføre arbejdsopgaver fra start til slut med tæt sparring og dialog fra dine nærmeste kollegaer
  • Proaktiv, praktisk anlagt og klar på at give dig i kast med diverse praktiske ad hoc opgaver.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt praktikforløb, hvor du vil få et godt indblik i, hvordan det er at arbejde i et kreativt hus, mens du får konkret mulighed for at arbejde med medieproduktion og marketing aktiviteter for førende danske designbrands. Et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Stillingen er ulønnet og baseret på min. 30 timer, idet vi gerne tilpasser arbejdstiden, så du har mulighed for at passe et studiejob ved siden af. Til gengæld kan du som praktikant forvente at få en masse værktøjer og erfaring med marketing og medieproduktion i praksis med i rygsækken. Herudover tager vi naturligvis hensyn til praktikopgave-skrivning og læring undervejs i forløbet.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte Creative Production Manager, Rikke Hagemann Olsen på 31 41 31 75. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

Om Rosendahl Design GroupVi er en danskejet familievirksomhed med 120 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource, og vi vægter medarbejdertrivsel højt. Derfor er det afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1