Rekrutteringsfirma

Marketing & Content Communicator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du en ægte content-entusiast med ekstraordinær trang til at formidle og fortælle historier? Kan du omsætte forretningsbehov til kommunikation, der spiller? Og har du et finpudset skrivetalent, som mange i faget misunder? Tjek, tjek, tjek – så står der snart Neets A/S på ryggen af dig…

Du drysser dagligt contentglimmer ud over Neets’ platforme


Neets A/S udvikler brugervenlige og enkel hardware til styring af AV-udstyr, der gør livet lettere for den, der skal præsentere og mødes virtuelt i møde- og undervisningslokaler. Som virksomhedens nye Marketing & Content Communicator tilføjer du magien, der flytter Neets budskaber fra en provinssti til en tysk motorvej – på tværs af kommunikations- og salgskanaler.

Med andre ord; du har en skarp sans for, hvordan teknisk indhold formidles, så det fanger og leder modtageren videre – uanset om det gælder SoMe-opslag, blogpost, cases, video eller produkttekster.

Du får ansvaret for at Neets’ produkter, aktiviteter, PR, branding og marketing bliver kommunikeret eksternt til kunder og interessenter. Herunder får du bl.a. følgende opgaver:

  • Drive og vedligeholde kommunikation på alle Neets’ platforme og relevante medier
  • Udvikle nyt content (bredt forstået) til Neets’ salgskanaler, som sikrer en kontinuerlig synlighed omkring virksomheden på relevante platforme (i samarbejde med Marketing og Experience)
  • Skabe historier, video, blog, cases og produkttekster m.m.
  • Udsende nyhedsbreve og drive automation e-mails samt posts på SoMe-platforme m.m.
  • PR-arbejde

Du bliver en del af et mindre marketing-team og får en central rolle i organisationen omkring historieopbygning og kommunikation. Din base bliver på virksomhedens hovedkontor i Horsens.

Gennemført content med den rette luft under vingerne


Neets leder efter en content-entusiast, der passioneret skaber resultater online gennem sin kommercielle tankegang. Sagt på en anden måde er det den forskel kommunikationen gør, der er vigtigst for dig, og ikke content i sig selv, der er dit mål.

Det lykkes du med, fordi du forstår din målgruppe og leverer budskaber i øjenhøjde. Samtidig tør du prøve nye ting af i kommunikationsbuffeten. Finurlige og kreative ting, som giver det lille udefinerbare ekstra og får din modtager til at læse videre – og har du mod på at gøre det i videoformat, sender vi begejstrede klap i din retning.

Du vil opleve stor frihed til at sætte dit præg på fremtidens kommunikation hos Neets. Derfor træder du ind i rollen med stor pondus og gå-på-mod fra dag ét, hvor du får en nøglerolle i at aktivere virksomhedens salgsled og holde dem til ilden med fedt content. Din pen er skarp og flydende, og du håndterer den eminent på både engelsk og dansk.

Unik aktør i en nichebranche


Neets holdkort tæller 15 dygtige og innovative medarbejdere i et firma, hvor der er højt til loftet og med en flad struktur. Du bliver en del af et ukompliceret og humoristisk arbejdsmiljø og lander i en stol, hvor mulighederne for personlig og faglig udvikling er store.

Det gælder ikke mindst din mulighed for at sætte netop dit præg på Neets’ fremtidige kommunikation. Neets tilgang med Design Thinking i alt, hvad man gør, betyder, at virksomheden prøver meget af, og det vil du også opleve frie rammer til at jonglere med i stillingen som Marketing & Content Communicator.

Læs mere om Neets A/S på hjemmeside, LinkedIn eller Facebook.

Bemærk, rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at kunden får adgang til dit kandidatur og dine uploadede dokumenter.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0