Digital manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvide Sande

Surf med på Vestkystens digitale bølge!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af ung og stærk organisation, der gennem en række spændende udviklings- og markedsføringsprojekter, arbejder for bæredygtig turismeudvikling i Varde og Ringkøbing Skjern kommuner.

Hvis du er digital trendsætter med blik for godt design, så kan det være dig vi søger til vores marketing team. Vores nye digitale manager skal besidde veldokumenterede analytiske og kommunikative egenskaber – og et bredt erfaringssæt inden for digital marketing.

Jobbeskrivelsen

Din primære opgave bliver en større ombygning og fremtidig løbende vedligehold af kvalitets content på vores website, der bygges på Visit Denmark ASP CMS-platform, i Drupal 8/9.

Du skal sikre brugerengagerende og brandskabende CTA-content på såvel websitet som på tværs af platforme. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaringer med webdesign og UX – og greb om at levere differentieret kommunikation tilpasset kunderejsen og målgruppesegmenter.

Herunder udarbejdelse af flowcharts og wireframes, opsætning af mobilvenlige sæson- og kampagnebaserede landing pages.

Du får ansvaret for vores online performance, som du selv medvirker til at opsætte og måle KPI´er for, hvorfor dybdegående kendskab til Google Analytics værktøjer, analyse og rapportering samt SEO og SEM i praksis er afgørende kvalifikationer.

Vi forventer, at du har erfaring med at optimere konverteringsrater og user-funnels. Ligeledes forventer vi, at du har det fornødne indblik i lovpligtig online dokumentation, GDPR, webtilgængelighed med videre.

Du får ansvaret for vores digitale kampagner, herunder indkøb, opsætning, løbende optimering og tracking af performance på tværs af platforme. Vi forventer, at du har erfaring hermed.

Vi anvender ikke for nuværende marketing automation tools, men erfaring med sådanne vil være en fordel.

Af andre opgaver og roller kan nævnes optimering af vores e-mail marketing setup, deltagelse i data-samarbejder og projekter med øvrige destinationsselskaber og landsdækkende organisationer, tillige med en fælles Vestkyst APP (digital wayfinding og oplevelseskommunikation).

Du skal arbejde struktureret og evne at udarbejde og følge årshjul og handlingsplaner – for derved at sikre samspil med dine teammedlemmer og resten af organisationen.

Organisationen

Du vil referere til marketing- og udviklingschefen, som du også får et tæt samarbejde med omkring digital strategi, brand og kampagneideer. Du vil samarbejde med SoMe manageren og den journalistiske manager om produktion og distribution af nyt content og med Guide Danmark databasemanageren omkring optimering af de turisme-produkter, der udgør kernen i Destination Vesterhavets online medlemsservice og oplevelseskommunikation. Du vil samarbejde med Visit Denmarks udvikler team omkring programmering og udviklingsønsker.

Det vil være en fordel hvis du har ledelseserfaring, men det er absolut ikke en nødvenlighed.

Det er dog afgørende, at du formår at tage ansvar og vise retning for de opgaver der knytter sig til den digitale udvikling, ligesom du skal evne, på sympatisk vis, at give klare opgave-briefes til leverandører og kolleger.

De fleste arbejdsdage er på kontoret i Hvide Sande. For nogle af os er det et stykke vej, men her er barskt og skønt - med strand, nogle af Europas fineste surf-spots, havn og restaurationer lige uden for døren.

Tonen er uformel og direkte blandt de 12 faste og 8 timeansatte. Vi har en stor ekstern kontaktflade på kontoret, såvel som i mødet med vores medlemmer (turismeaktørerne) og samarbejdspartnere.

Vi griner højt i vores åbne kontormiljø, men har også stillestationer og dyre noicecancelling hørebøffer. Vi er udadvendte og nysgerrige – og håber, at du er på samme måde?

Vi hjælper hinanden ved at udfordre antagelser. Vi er handlingsorienterede og ikke bange for at teste os frem til de bedste løsninger.

Vi tilbyder fastansættelse med løn efter kvalifikationer, fornuftig pension og sundhedssikring.

For at høre mere om jobbet så ring til Vibeke Birk på 2129 1523 eller send mail på [email protected].

Opslaget er gældende til 15. september, men samtaler foretages løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøning sendes via knappen "Send ansøgning".

Destination Vesterhavet er et turismestrategisk samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner med en sammenhængende kyststrækning på ca. 100 kilometer og en årlig turisme omsætning på 8,1mia. kroner. Vi har desuden 7,6 mio. overnatninger, hvilket gør Destination Vesterhavet til Danmarks største turismedestination i 2020.

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2dc831cc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvide Sande.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hvide Sande
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hvide Sande

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hvide Sande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hvide Sande over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1