Erfaren E-mailmarketing Specialist (Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S



Tænker du i triggers og segmenter, manøvrerer flydende rundt i minimum én e-mailmarketingplatform og kan tale med alt fra udviklere til marketingchefer fra nogle af landets største virksomheder? Så er det dig, vi leder efter!

Vi ønsker nemlig at udvide vores Aarhus-afdeling med endnu en erfaren E-mail Specialist, som skal hjælpe os med at udvikle og implementere strategiske og konverterende e-mailset-ups til kunder som Meyers, Shaping New Tomorrow, SOUNDBOKS, DSB, GOODIEBOX, Coolshop, Novo Nordisk m.fl. Lyder det interessant?

Om jobbet
Hvis du har læst hertil, så går vi ud fra, at du indtil videre finder stillingen interessant. Det er vi rigtig glade for at høre, for det synes vi også, at den er!

Som E-mailmarketing Specialist vil du nemlig blive en del af vores specialist-team med reference til vores Team Lead. Du vil få din egen kundeportefølje , hvor du, via en tæt dialog med kunderne, har ansvaret for at udarbejde e-mailmarketingstrategier, opsætte og eksekvere e-mailkampagner- og automations, overvåge og optimere dine kunders opsætninger og rapportere resultaterne.

Jobbet kræver, at du både arbejder strategisk, taktisk og operationelt med dine kunders e-mailmarketing. Det strategiske arbejde vil være løbende at rådgive dine kunder om, hvordan de hele tiden kan optimere deres set-up til det bedre og være på forkant med fremtidige aktiviteter i kundens virksomhed. Du vil også generelt skulle rådgive kunder omkring brugen af e-mailmarketing i deres samlede digitale marketingmix. I forhold til det taktiske arbejde vil du bl.a. skulle udarbejde planer for, hvornår kampagne-e-mails skal udsendes. Du vil også skulle definere segmenter med udgangspunkt i målsætningen, og du vil skulle udarbejde flowcharts for de forskellige automatiske e-mailset-ups. Det operationelle arbejde vil bestå i at opsætte og udforme e-mails til brug i både kampagner og automatiske e-mailflows, optimere performance af de enkelte e-mails via splittesting samt løbende vurdere og rapportere på resultater.

Forventninger til dig
Hvis du har læst hertil, så går vi ud fra, at du indtil videre finder stillingen interessant. Det er vi rigtig glade for at høre, for det synes vi også, at den er!
  • Har minimum 1-2 års erfaring med e-mailmarketing og e-mailplatforme
  • Erfaring med værktøjer som f.eks. Zapier, Emailonacid/Litmus, Sleeknote, Leadfamly, Kickbox.io er et stort plus
  • Specifik erfaring med e-mail marketingplatforme som f.eks. Klaviyo, ActiveCampaign, Customer.io, Autopilot, HubSpot, APSIS, HeyLoyalty, Agillic eller lignende vil være et stort plus
  • Har en naturlig teknisk forståelse
  • Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde, en naturlig interesse for digital marketing og en generel god forretningsforståelse
  • Er udadvendt, selvkørende og ansvarsbevidst og bruger disse færdigheder til at sikre et godt og udviklende samarbejde med dine kunder
  • Bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater
  • Trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål – også selvom jeres arbejdsopgaver er individuelle


Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden.

Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig, fast løn, baseret på dine kompetencer og erfaringer.

Om Ackermann
Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi er et team bestående af lidt over 20 personer - de fleste i København - der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber efter, at det er sjovt at gå på arbejde – hver dag. Vi tilbyder lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement ca. en gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen – og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem! Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=933499b3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5