Content & Social Media Manager til GLAD CREATIVE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Til vores samlede aktiviteter hos GLAD Kalundborg og vores inhouse online mediebureau GLAD CREATIVE, der nu på 11. år servicerer eksterne kunder og naturligvis alt vores interne markedsføring som tæller varemærkerne Land Rover, Peugeot, Citroën, Opel, Ifor Williams Trailers og Theault hestebiler.

Vi har store ambitioner for vores digitale tilstedeværelse, og vi arbejder mod at skabe en tydelig sammenhæng og højt niveau igennem alle touch points i kundemødet. Derfor søger vi nu en dygtig Content & Social Media Manager, som kan drifte og være med til at udvikle vores digitale kanaler i tæt samarbejde med Glad Creatives dygtige digitale projektleder.

Som Content & Social Media Manager bliver du en del af vores marketing-team, som består af stærke profiler, der varetager både brandskabende og salgsdrivende kampagner og koncepter. Jobbet kommer derfor med en bred vifte af kompetente kollegaer, der alle har det til fælles, at de brænder for nogle spændende biler, trailer og hestebiler.

Arbejdsopgaver:

GLAD Kalundborgs nye Content & Social Media Manager bliver ansvarlig for den daglige drift af en række af GLAD Kalundborgs digitale kanaler. Med reference til Glad Creatives digitale projektleder, bliver dine primære opgaver:

  • Udvikling af content til GLAD Kalundborgs digitale kanaler, herunder sociale medier, nyhedsbreve og Glad.dk, Iforwilliams.dk, hestebil.dk, både selvstændigt og i samarbejde med vores team i hele organisationen.
  • Daglig drift af GLAD Kalundborgs sociale kanaler (pt. Facebook, Instagram) med udgangspunkt i vores marketingsplan
  • Community management
  • Sparring og support af medarbejdere i hele organisationen
  • Vedligeholdelse af content på alle vores websites
  • Målet for os er at skabe mere trafik og øget omsætning.

Kompetencer:

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse eller at du er nyuddannet og/eller at du har erfaring fra et lignende job. Du er kendt for en høj faglighed og er nysgerrig på alt, hvad der rører sig digitalt. Du har en stærk digital værktøjskasse, og du ved, hvordan man vinkler budskaber, så de passer til forskellige kanaler, engagerer modtageren og styrker vores brand og forretning. Du kan skrive præcise briefs og har selv erfaring med content-produktion, gerne i form af både billeder og video. Du er komfortabel med Photoshop og InDesign. Du behøver ikke være teknisk anlagt de kompetencer har vi på plads.

Personprofil:

Som person er du en god kollega, der skaber gode relationer takket være stærke kommunikations- og samarbejdsevner og bidrager med positiv energi i hverdagen. Du møder butikker og øvrig organisation i øjenhøjde. Du arbejder struktureret med dine opgaver og har styr på de vigtige detaljer. Du er engageret, nytænkende og sætter barren højt for det kreative niveau både når du arbejder selvstændigt, og når du indgår som del af et team.

Kontakt og ansøgning:

Find jobannoncen og søg stillingen på gladcreative.dk/job. Her udfylder du en forside og vedhæfter din ansøgning og dit CV samt evt. bilag. Ansøg med det samme for vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte direktør Jacob Glad på tlf. 20 73 54 95 eller [email protected]

Ansøgningsfrist: 28. februar 2022

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Løn og vilkår efter kompetencer og erfaring samt pension efter overenskomst og hospitalsforsikring.

Vi glæder os til at høre fra dig

Bilcentret Peer Glad A/S siden 1972, er autoriseret forhandler af Opel, Peugeot, Citroën og Ifor Williams erhvervs- og hestetrailere samt aut. serviceværksted af Jaguar / Land Rover. Med konceptet ”Glad Pre-owned leasing” importerer vi nyere brugte Land Rover. Mange af bilerne importeres på bestilling af vores kunder og ud fra deres konkrete ønsker. Vi er 35 medarbejdere, der alle arbejder med en stærk vision og et stærkt værdisæt. Se mere på glad.dk

Vi har de seneste år investeret i at lægge vores forretning sammen til en forretning under et tag. Vi har bygget vores værksted større og vi har opført et nyt showroom, nye personale faciliteter, administration, klargøring mv... Resultatet er blevet fantastisk. Den nye sammenhængende forretning byder på gode kunde- oplevelser og super personaleforhold med gode effektive arbejdsgange.

Glad Trading A/S siden 2010, er en import virksomhed af varemærkerne Ifor William Trailers og Theault. Virksomheden sælger vores store sortiment af erhvervstrailere gennem et etableret forhandlernet. Se mere på iforwilliams.dk

Theault hestebiler sælgers direkte til forbruger og virksomheder. Se mere på hestebil.dk – Inhouse har vi GLAD CREATIVE som er et online medie bureau. Samlet er vi 8 medarbejder.

Vi kan hos GLAD Kalundborg tilbyde en spændende fremtid og fine muligheder for at udfolde dit talent.

Fleksibilitet, høj kundeservice og faglighed driver os frem i begge forretninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Kalundborg
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0