Konsulenter søges til implementering af Schengen-retsakterne om et sikkert rejseområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændingestyrelsen søger konsulenter til Område for databeskyttelse og særlige projekter.

Lidt om alt det vi tilbyder
Område for databeskyttelse og særlige projekter vil i de kommende år få en væsentlig rolle i implementeringen af ESP (European Search Portal) i Danmark, som skal være et centralt redskab for de myndigheder, der skal kontrollere EU’s ydre grænser. Konkret er der tale om implementering af flere nye IT-systemer, henholdsvis ESP – ETIAS (European Travel Information and Authorisation System) og ESP – EES (European Entry/Exit system), som begge skal være operative i 2022.

Herudover er der tale om implementering af opbygning af interoperabilitet (IO) mellem EU-systemerne, herunder ETIAS og EES. Område for databeskyttelse og særlige projekter har formandskabet for de tværministerielle projektgrupper for ETIAS, EES og Interoperabilitet og implementeringen i Danmark. ESP - ETIAS vedrører kontrol med visumfrie tredjelandsborgeres rejser ind og ud af EU og udvikles i EU-regi.

ETIAS forudsætter, at der i de enkelte EU-lande opbygges nationale enheder blandt andet til afgørelse af tilfælde, hvor det er tvivlsomt, om visumfri indrejse bør tillades. Den danske nationale enhed placeres i Udlændingestyrelsen.

ESP – EES skal blandt andet registrere alle tredjelandsstatsborgeres ind- og udrejser af EU. IO skal sikre, at der etableres mulighed for udveksling af data og deling af informationer mellem systemerne.

Dine primære arbejdsopgaver er at indgå i styringen og implementeringen af Schengen-retsakterne, herunder designe hvordan myndighederne skal anvende de nye kontrolmuligheder bedst muligt under hensyntagen til de teknologiske muligheder og arbejdsgange i styrelsen. Dit arbejde omfatter kontakt til andre myndigheder i Udlændinge- og Integrationsministeriet og eksterne myndigheder berørt af arbejdet med Schengen-retsakterne samt afrapportering til områdets ledelse. Du har samarbejdsrelationer internt i kontoret og i forhold til alle deltagerne i projektarbejdsgrupperne, der varetager den indholdsmæssige del af implementering. Du har ligeledes eksterne samarbejdsrelationer til blandt andet Udlændinge- og Integrationsministeriet og Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Du får 12 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig

  • Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., og erfaring inden for it, data og
  • procesorienteret arbejde. Det vil være en fordel at have en juridisk baggrund, da mange opgaver indebærer analyser af juridiske problemstillinger. Ligeledes er erfaring med sekretariatsarbejde, herunder fremstilling af forskelligt præsentationsmateriale, en fordel.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en god forståelse for it-området og digitalisering
  • arbejder systematisk og struktureret og følger opgaverne til dørs
  • kan planlægge og dokumentere processer og gennemføre kontroller
  • har blik for det strategiske niveau og er løsnings- og handlingsorienteret
  • kommunikerer godt på skrift og i tale og mestrer at skabe stærke relationer både interntog eksternt

Du skal være en central del af sekretariatet, der skaber fremdrift i forhold til implementeringen af de nævnte forordninger. Her er det en fordel, hvis du har erfaring med formulering af forretningskrav ud fra forordningskrav, der kan indgå i formulering af interne retningslinjer. Derudover er det en er fordel, hvis du har erfaring med projekt- og risikostyring, herunder projektnedbrydning og styring efter afhængigheder og med projektstyringsmodeller som f.eks. Prince 2.

Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med:

  • fremdrift og beslutninger på tværs af det omfattende interessentbillede
  • design af tværgående sagsbehandlingsprocesser, der sikrer sammenhæng på tværs af mange involverede og interessenter
  • design af myndigheds set-up, herunder myndighedsroller samt samarbejde og snitflader mellem myndigheder
  • specialistressourcer vedrørende informationssikkerhed/overholdelse af GDPR - givet projektets størrelse og kompleksitet
  • opkvalificering af interne ressourcer til i større omfang at kunne varetage ovenstående opgaver og roller

Det er herudover en fordel, hvis du har erfaring med internationalt samarbejde, herunder internationalt udlændingearbejde i EU.

Endelig er det en forudsætning for stillingerne, at du behersker engelsk flydende i såvel skrift som tale.

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.200 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil flytter til Næstved som led i regeringens plan Bedre Balance I og II om flytning af statslige arbejdspladser. Flytningen var oprindeligt planlagt til at ske den 14. april 2020, men er midlertidigt udskudt. Du vil derfor blive ansat med arbejdssted i Næstved og få en midlertidig placering i København i en kortvarig periode frem til flytningen. Som medarbejder i Udlændingestyrelsen vil du få forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Udlændingestyrelsen tilbyder dig fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte områdechef Kim Lunding på telefonnummer 35 30 87 20 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 19 og 20. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0