Ambition søger SEO Outreach specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du vores næste SEO-talent med mod på at drive vores outreach aktiviteter? Så læs med her!

Som Outreach Specialist vil du indgå i Ambitions SEO-team, hvor vi dagligt arbejder med optimering af vores kunders digitale platforme og tilstedeværelse.

Teamet består af en række skarpe specialister, som arbejder på tværs af teknik, indhold og links, og der er rig mulighed for sparring og udvikling. Du vil desuden have mulighed for at trække på datanørdernes viden ved udformning af analyser - samt den kreative afdeling til outreach-kampagner.

Som Outreach Specialist i Ambition vil du få ansvaret for vores outreach aktiviteter, hvor du også kan præge retningen samt videreudvikle vores eksisterende samarbejder.

Vi forventer at:

  • Du har drive og gå-på-mod
  • Du har erfaring med on-page SEO samt en fornuftig teknisk forståelse
  • Du er nysgerrig og passioneret indenfor området
  • Du kan både afdække risici og muligheder ud fra analyser af linkprofiler
  • Du kan disallowe og har sat dig ind i de væsentligste Google patenter
  • Du har erfaring med diverse SEO tools samt Google Analytics & Google Search Console
  • Du arbejder struktureret, løsningsorienteret og analytisk, og du kan kommunikere på engelsk

Ambition tilbyder:

Du bliver del af et fantastisk medieteam, hvor du vil få en vigtig rolle i SEO-teamet. Her får du både sparring og modspil samt mulighed for at vokse sammen med teamet og vores kunder. Du får faglige udfordringer, og din passion kan derfor frit få lov til at blomstre.

Vi har en god stemning på kontoret, hvor der er en uformel og kammeratlig tone. Derudover får du et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og kunder. Vi tilbyder også frihed og en platform til at skabe både personlig og faglig succes. Du får en arbejdsuge, hvor dagene ikke ligner hinanden, og hvor du er omgivet af virkelig dygtige specialister, som hjælper og støtter dig.

I Ambition tror vi på, at udvikling af medarbejderen er vejen frem! Hos os er der kort vej fra tanke til handling, og organisationen er kendetegnet ved en flad struktur og et professionelt arbejdsklima.

Lønnen afspejler dine kvalifikationer og omfatter desuden pension, frokost og sundhedsforsikring.

Du kommer til at referere til Head of SEO og Web analytics, Daniel Varberg.

Er det dig, vi leder efter?
Så send en motiveret ansøgning samt CV til Daniel på [email protected] hurtigst muligt og inden den 21. November. Du er også velkommen til at kontakte Daniel vedrørende spørgsmål på mailen [email protected] eller tlf. 53 88 83 83

Ambition A/S

Ambition er en fusion af DM Partner, Director og Webjuice – og en ny måde at tænke bureau på. Faktisk har vi skabt Danmarks eneste rendyrkede, datadrevne bureau, hvor virksomheder med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan se frem til at blive en vinder i markedet.

Virksomheden er beliggende få minutters gang fra både Nørrebro St. og Bispebjerg St. – og har til huse i de nyrenoverede og historiske bygninger fra Mejeriet Enigheden.

Læs mere om Ambition på www.ambition.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København NV
  • Søndag den 01. december 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1