Studentermedarbejder til marketingafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Interesserer du dig for e-kommunikation, data og dialogsystemer og har du lyst til at lære mere og arbejde sammen med dygtige kollegaer i vores dialog- og loyalitetsteam? Så læs videre her.

Ældre Sagen har mere 925.000 medlemmer, som vi gennem en målrettet medlemsdialog ønsker at give den bedst mulige nytte af deres medlemskab. Omdrejningspunktet for medlemsdialogen er løbende mailudsendelser, som synliggør de mange fordele et medlemskab giver adgang til i form af nyttig viden og rådgivning, spændende medlemsarrangementer og attraktive medlemstilbud.

Som studentermedarbejder kommer du til at indgå i Marketing-teamet omkring medlemsdialog og loyalitet.
Vores vigtigste værktøjer er dialogsystemet Portrait Dialogue, Navision/Business Central og Sitecore, som tilsammen udgør den tekniske platform for vores medlemsdialog.

Din første opgave bliver at sætte dig grundigt ind i vores tekniske platform og måden, vi arbejder på. Med god indsigt i platformen tager du dig af forespørgsler forbundet med de mange forskellige mailudsendelser, ligesom du deltager ved test og fejlsøgning i forbindelse med drift og udviklingsprojekter.

Derudover vil der være faste opgaver relateret til opfølgning og afrapportering af dialog- og marketingtiltag samt mindre tilpasninger af mailtemplates og opsætning af indhold til nyhedsbreve.

Endelig vil du få en opfølgende rolle overfor husets interne delleverandører på enkeltopgaver.

Din rolle
  • Kontaktperson for spørgsmål fra Medlemsservice og FrivilligService
  • Opfølgning på tekniske/udviklingsmæssige udeståender internt
  • ”Superbruger” på registreringer og datastrømme
  • Opfølgning og afrapportering på div. mails og nyhedsbreve
  • Marketing backup på mindre templateopdateringer og opsætning af marketing e-mails


Lidt om dig
Det er en fordel hvis du er i gang med en relevant uddannelse inden for IT og/eller kommunikation/marketing. Derudover skal du have en god teknisk forståelse og styr på detaljerne og arbejde struktureret og selvstændigt. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket, er vedholdende og forstår at følge opgaverne til dørs. Du er også serviceminded, initiativrig og dialogskabende i dit samarbejde med kollegaer.

Det er et plus, hvis du har kendskab til eller erfaring med CRM-/dialogsystemer, men ikke et krav. Du kan have kendskab til eller erfaring med SQL, HTLM og CSS, men det er heller ikke et krav.

Hos os får du et spændende og lærerigt studiejob, med 14 engagerede og motiverede kolleger i Marketingafdelingen, hvor vi alle sætter en ære i at gøre en forskel i den gode sags tjeneste samtidig med at vi har det godt sammen.

Arbejdstid og løn
Stillingen er på cirka 10-12 timer ugentligt, fordelt på to dage, heraf ca. 4-5 timer hver onsdag. De resterende timer placeres efter aftale, ligesom hjemmearbejde kan blive en mulighed på sigt. Der kan i perioder være behov for flere timer, dette aftales løbende.

Lønnen er kr. 154,87 i timen inkl. pension og udbetales månedligt. Vi tager selvfølgelig hensyn til, at du har perioder med eksaminer osv.

Stillingen er en studenterstilling med ansættelsesstart snarest. Du refererer til underdirektøren for Medlemmer & Marketing. Arbejdspladsens placering er på Ældre Sagens hovedkontor, Snorresgade 17-19, 2300 København S, på Islands Brygge i København.

Information og ansøgning
Du kan læse mere om Ældre Sagen på www.aeldresagen.dk.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 24. september 2022, kl. 23.00, vi holder samtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior projektleder Christina Hajslund på tlf. 2888 5269 eller på [email protected].

Ansøgning og CV bilagt eksamenskarakter og evt. anbefalinger sender du via vores rekrutteringssystem – bemærk at vi kun modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du finder linket til stillingen på www.aeldresagen.dk under ”ledige stillinger”.

Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et godt og langt liv. Det gør vi via vores arbejde med viden og holdning på samfundsniveau, via rådgivning, et stort frivilligt arbejde, medlemsarrange-menter og andre tiltag. Værdierne i vores arbejde er nærvær, indsigt og handlekraft. Vi er en almennyttig organisation og neutral i partipolitisk, etnisk og religiøs henseende. Vi har over 925.000 medlemmer, 215 lokalafdelinger, 21.000 frivillige samt et sekretariat med 175 medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Trade Marketing Representative - Sydsjælland

    .BAT Danmark søger Trade Marketing Representative til SydsjællandDrømmer du om en karriere inden for salg og i en international markedsledende organisation? Trives du i en hverdag, hvor du .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til Marketing og Telemarketing...

    Er du en skarp og engageret studerende med interesse for marketing? Har du erfaring med marketing automation systemer, eller har du en brændende lyst til at lære det? Så er du måske den, vi søger!.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Amplify søger kreativ content creator (deltid)

    Har du passion og flair for at skabe visuelt indhold, der både skiller sig ud og afspejler vores kunders brands? Og har du lyst til at arbejde i et arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til båd..
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3