Copywriter søges til Danmarks første bæredygtige content marketing-bureau (København)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger en ny Copywriter til vores nyåbnede kontor i København til en stilling på 25 timer med senere mulighed for fuldtid.

Du ser frem til at være med til at bygge en kultur op omkring vores værdier, som tager afsæt i principper om bæredygtighed. Du har allerede de rigtige værktøjer i værktøjskassen, og du er klar til at rykke nu.

Først lidt om os…

Vi er et rendyrket content marketing-bureau, der skriver – og intet andet. Familien består af 40 brødre og søstre, som tilsammen udgør en broget flok unikke ordjonglører, der alle har deres specialer og interesseområder.

TEXTA ApS bliver snart til TEXTA A/S. Vi har ambitiøse vækstplaner i 2019, og dem vil vi gerne have, at du bliver en del af og ikke mindst bidrager til. Du skal bruge dine værktøjer til at eksekvere på opgaver for vores mange kunder, som er den lille iværksætter med behov for tekst til sin hjemmeside til de helt store e-commerce-sites, der med et strategisk afsæt skal bruge et skræddersyet setup med flere specialister ad gangen på daglig basis.

Vores familiemedlemmers kompetencer har navne som søgeordsanalyse, strategi, content marketing på flere sprog, korrektur, transskribering, oversættelse og workshops. Du kommer til at bevæge dig i krydsfeltet mellem strategi, søgeordsanalyse og eksekvering på content.

Så lidt om dig…

  • Din baggrund kan være kommunikation, cand.merc. eller cand.skraldemand – bare du har flair for content og kan stave (du får lov at bevise det i en test).
  • Du ved allerede, hvad SEO er – og derfor skal vi ikke uddybe, hvad det står for.
  • Du har før arbejdet med content marketing og kan hive et par esser ud af ærmet som bevis på dine kompetencer. Det kan være blogindlæg eller onsite-tekster m.v.
  • Du er grundig og omhyggelig.
  • Du har måske erfaring og kendskab til e-mail marketing.

Lidt om jobbet...

  • Du vil primært skulle skrive artikler, SEO-tekster, markedsføringsmateriale eller andre former for tekster for vores kunder.
  • Du kommer til at håndtere egne projekter med masser af information, som skal serveres lækkert i øjenhøjde.
  • Du kommer til i bedste Pippi Langstrømpe-stil – ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg helt sikkert godt finde ud af” – at sætte dig ind i komplekse marketing-discipliner, du ikke har beskæftiget dig med før, og udarbejde noget sprødt content.
  • Du kommer til at indtage en plads i en virksomhed med base i København, hvor du hurtigt får ansvar, bliver selvkørende, har masser af indflydelse og udvikler dig med lynets hast.

Sådan søger du…

Passer du på ovenstående, vil vi gerne se beviser på din kunnen. Sammen med dit CV sender du nemlig et stykke content, du enten tidligere har lavet og er stolt af eller udarbejder til formålet.

Send til [email protected] senest d. 15. august 2019 kl. 12.00 som PDF. Vi holder løbende samtaler med henblik på ansættelse hurtigst muligt. Stillingen er på 25 timer pr. uge i første omgang, men ting går stærkt, hvorfor det ikke er utænkeligt, at der relativt hurtigt bliver mulighed for at gå op i tid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 15. august 2019

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0