Digital marketingchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du klar til at kaste dig over en spændende lederrolle og forløse dit faglige og personlige potentiale som digital marketingchef i Odenses mest ambitiøse digitale bureau?

Morningtrain leder efter dig, der har styr på det faglige inden for digital marketing (PPC, SEO osv.), og som samtidig har lyst til at lede byens bedste team af dygtige digitale marketingspecialister.

Vores nuværende digitale marketingchef skal nemlig forfølge en personlig drøm i det vestjyske fra sommeren 2021, og eftersom drømmen desværre ikke kan forenes med et lederjob i Odense, er vi allerede nu på udkig efter hendes efterfølger.

Lyder det som noget for dig?

Så lad os se nærmere på din (måske) kommende stillingsbeskrivelse og arbejdsplads.

Hvad går jobbet ud på? Stillingen som digital marketingchef er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil lede en spændende afdeling i Morningtrain og være en del af Morningtrains ledergruppe.

Vi forventer en leder, som sætter teamet før sig selv. Som digital marketingchef er det nemlig din fornemste opgave at spille dit team af marketingspecialister bedre, så de udvikler sig både fagligt og personligt. Derudover skal du trives med at træffe gode (og svære) beslutninger på daglig basis, ligesom du skal kunne hvile i visheden om, at dine dage aldrig er ens.

Der følger stor selvstændighed med rollen som digital marketingchef, og du vil i den grad få mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og hele organisationen. Rollen indebærer i øvrigt ugentlig lederudvikling med Morningtrains erfarne HR-chef, Thobias Laustsen, samt løbende sparring om forretningsudvikling med direktør Peter Thomsen.

Dine ansvarsområder
  • Sikre udvikling og trivsel i online marketing-afdelingen
  • Sikre opnåelse af de månedlige produktionsmål
  • Indfri mål om månedlige salgsomsætninger (i samarbejde med det kommercielle team)
  • Varetage løbende rekruttering til teamet (i samarbejde med HR-afdelingen)

Dine arbejdsopgaver
  • Lede samspillet imellem projektledere og specialister
  • Repræsentere og onboarde nye kunder i online marketing-afdelingen (i samarbejde med det kommercielle team)
  • Udvikle kunderelationer i samspil med projektledere og specialister
  • Evaluere og optimere interne arbejdsgange i afdelingen
  • Evaluere og følge op på afdelingens produktionsmål
  • Samarbejde med HR-afdelingen om rekruttering
  • Sikre det tværfaglige samarbejde med webudviklingsafdelingen
  • Bidrage til den strategiske organisationsudvikling i samarbejde med de øvrige afdelinger

Kort fortalt vil stillingen som digital marketingchef passe perfekt til dig, der leder efter en mulighed for at udvikle eget potentiale som leder i en strategisk og holistisk rolle med udgangspunkt i netop din baggrund inden for digital marketing.

Hvem er du? Du sidder måske i forvejen i en stilling som ”Head of alt-det-digitale” i et marketingbureau. Det kan også være, at du allerede nu leder et mindre team inden for digital marketing og er parat til at tage hul på et nyt kapitel i dit arbejdsliv.

Vi har ikke en fastlåst forestilling om den perfekte kandidat til rollen, så tøv ikke med at sende os en ansøgning, hvis du kan se dig selv i det følgende:

  • Du har mindst 2-3 års praktisk erfaring med digital marketing og en god grundlæggende marketingindsigt på tværs af de gængse digitale discipliner
  • Du har ledelseserfaring og en god forståelse af, hvad lederrollen kræver af dig både fagligt og personligt
  • Du er en dygtig kommunikator, og du begår dig godt på både dansk og engelsk på skrift såvel som i tale
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund


Derudover er du typen, der siger ting som …

"Modtaget, kollega Anders! Det er en træls situation med det projekt, men lad os fokusere på det, vi kan gøre noget ved. Hvad foreslår du?"

”Nå, kollega Anders og kollega Mette - jeg kan forstå, at der opstår nogle gnidninger imellem jer to. Lad os finde ud af, hvorfor gnidningerne opstår, så vi kan løse det sammen.”

"Godt arbejde, team! Vi nåede vores målsætninger, fordi I gør det megagodt. Her er nogle indsatsområder, vi kan forbedre endnu mere.”

Vi ønsker os en ny kollega, der matcher rollen både fagligt og kulturelt, for som leder i Morningtrain skal du først og fremmest være ambassadør for vores virksomhedsværdier.

Vi interesserer os nemlig for andet og mere end de resultater, der kan aflæses på bundlinjen. Kort sagt er det ikke målet om at nå en bestemt destination, der driver Morningtrain fremad: For os handler det først og fremmest om rejsen, om at nyde turen og få os én på opleveren i selskab med både kunder og kolleger – sammen.

Hvem er vi? Morningtrain er et digitalt bureau i Odense med mere end 40 digitale specialister. Vi har etableret os som et af de førende bureauer i Danmark, og vi tilbyder både design-, programmerings- og online marketingkompetencer på et højt fagligt niveau. Den digitale marketingafdeling består i dag af 10 kolleger med forskellige specialer inden for performance marketing.

Som arbejdsplads er vi kendt for vores evne til at tiltrække og forme fremtidens specialister, og vores stærke virksomhedskultur er blevet omtalt i pressen ved flere lejligheder.

I Morningtrain går vi nemlig gerne den ekstra mil for at sikre medarbejderes trivsel – blandt andet igennem månedlige teambuilding-events, betalt sport i arbejdstiden en gang om ugen og halvårlige 1:1-samtaler med fokus på faglig og personlig trivsel og udvikling. På den baggrund blev vi i 2020 kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads.

Det får du hos Morningtrain
  • Fuldtidsansættelse med fast gage (inkl. pension og sundhedsordning) baseret på dit faglige niveau
  • Ledelsesudvikling og månedlig sparring med din direkte leder
  • Mulighed for at arbejde med en række spændende danske brands
  • Mulighed for at blive en del af en af Odenses store erhvervsmæssige væksthistorier
  • En lækker kantineordning med sund og nærende frokost
  • 1 times betalt motion i arbejdstiden hver uge
  • Mulighed for deltagelse i månedlige teambuilding-events

Hvornår besætter vi stillingen? Vi går efter at besætte stillingen allerede pr. 1. maj eller senest 1. juni. På den måde vil der nemlig være et par måneders overlap med den nuværende digitale marketingchef, som vil kunne lave den bedst mulige overlevering til sin efterfølger.

Vi tager imod ansøgninger løbende og lukker ned for nye ansøgninger, når vi har samlet et antal lovende kandidater. Så skynd dig at søge stillingen – hvis du er interesseret! Vi glæder os til at modtage din ansøgning. ????

Fra vi modtager din ansøgning, går der typisk 1-2 uger, før du får besked, hvis vi ønsker at se dig til en jobsamtale. Hvis vi på baggrund af din ansøgning vurderer, at du ikke er det rette match til stillingen, giver vi naturligvis også besked om det.

P.S. Det forgangne år har som bekendt været et besværligt ét, men vi glæder os til at genoptage alle vores sociale arrangementer snarest muligt. I den her video fra en af vores teambuilding-ture kan du få en fornemmelse af kulturen i Morningtrain:

:

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense C
  • Torsdag den 06. maj 2021

Lignende jobs

  • Salg og Marketing Ansvarlig søges til [xxxxx]

    Salg og Marketing Ansvarlig søges til Milling Hotels Lokation: Odense Ansættelsestype: Fuldtid Er du en strategisk tænkende og kreativ marketing- og salgsperson med en passion for at sk..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til event, salg og service

    Er du en proaktiv og energisk studerende med en passion for events? Har du flair for salg og lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Marketing Intern - Video Editor

    Do you want to create engaging content and strong picture and video material? Then we have the perfect internship for you right here in the Danish robotic capital Odense!Spin Robotics is a Da..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense M
    Få mere info
  • Key Art Manager til designteamet i Marketing

    Vi søger en dygtig og erfaren Key Art Manager til at udvikle vores key art-område i tæt samarbejde med vores designchef.Vi er et kreativt og dynamisk designteam, der stræber efter at levere..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 4
8. august 2024 4