E-commerce & Marketing- manager til B2B online salg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du et kommercielt mindset, og er du drevet af online B2B handel? Ser du det som en fantastisk udfordring, sætte skub i vores nye platform med E-commerce salg til B2B? og er du vant til at skabe målbare resultater med datadrevne salgskampagner via Google Adwords og sociale medier?

Så kan det være dig vi søger. Vi søger netop nu en ny kollega med passion, erfaring og som har resultater inden for E-commerce, content marketing og gode online kundeoplevelser. Som samtidig er klar på at starte online salg op via vores nye internationale Magento2 webshop med dekorations- og udsmyknings- produkter.

Som E-commerce & Marketing- manager hos MK Illumination (Universal Statues) bliver du en del af et kreativt hus der arbejder med oplevelser inden for lys, design, dekoration og glasfiber-produkter.

I jobbet som E-commerce & Marketing- manager vil dine opgaver bl.a. være:

  • Dagligt at arbejde med datadreven E-commerce både nationalt og internationalt B2B
  • Opsætte salgskampagner både via Google adwords og bl.a. retargeting kampagner via FB, IG og eventuelt LinkedIn
  • Løbende indsamle og udvikle relevante kundelister på et B2B internationalt marked
  • Lave marketingplaner som er relevante for annonceringer og kampagner året rundt
  • Planlægge kampagner med billeder, videoer og tekster til content marketing i samarbejde med marketing-kollegaer.
  • At stå for den daglige drift af webshoppen med indsætning af nye produkter, billeder, videoer og tekster med øje for løbende salgsoptimering

Din profil er analytisk, datadreven og resultatorienteret. Du er en stærk digital profil med gode resultater i bagagen. Du har nemt ved at samarbejde og formidle behov og ønsker videre til kollegaer i det nærmeste team. Det er vigtigt, at du kan strukturere, planlægge og eksekvere på et højt fagligt niveau.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Kommer med gode konkrete resultater fra tidligere jobs og projekter på CV’et. Dette har vores prioritering og kommer før meritter og uddannelser.
  • At du er bevidst og bekendt om kompleksiteten ved at arbejde med B2B e-handel på et internationalt niveau, med alt hvad det indebærer af sprogbarrierer, kulturforskelle mv.
  • At du har fokus på løbende at vækste, i samarbejde med ledelsen sætte nye KPI’er og efter behov være klar på at indtage nye markeder.
  • At du har kendskab og erfaring med Google Analytics, Google Search Console, SEO mm.

Virksomhedsprofil:

MK Illumination er kendt for den kreative produktion af produkter i verdensklasse til juleudsmykning, dekorationer, tematiseringer og forlystelsesparker.

Vi bruger alle former for materialer (træ, metal, glasfiber, mekanik) af høj kvalitet til fremstilling af produkter og -projekter for at sikre den bedste kvalitet og tilfredsstillelse af vores kunders ønsker og behov. Vores vigtigste marked er forlystelsesparker, indkøbscentre og byer der alle skal ha skabt en oplevelse.

Vi er en gruppe af designere, arkitekter, billedhuggere, malere, svejsere, montører, logistik, projekt- og tekniske ledere, der kan hjælpe vores klienter med krav til brugerdefinerede designs, udvikling, fremstilling og installationer af små og store projekter verden over.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, hvor der er stor respekt for hinandens kompetencer og konstant fokus på kvalitet og udvikling. Huset rummer desuden virksomhederne MK Themed Attractions, Création Group og Universal statues.

Ansøgning:

Er du parat til at tage disse udfordringer op, og hjælpe os med at komme til tops i ind-og udland så send din ansøgning og CV til [email protected] med emnefelt ”E-commerce & Marketing”.

Hvis du vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte MD Rene`Hansen på [email protected] eller telefon 20 99 25 88.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ringsted
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1