E-Commerce Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

E-commerce Coordinator

Om BabySam

BabySam er markedsleder i Danmark indenfor salg og rådgivning af babyudstyr. Vi tør drømme stort og går benhårdt efter at fastholde og udvide positionen i markedet. Med et landsdækkende netværk på 29 butikker, en ambitiøs omnichannel strategi og en webshop på en ny og stærk platform har vi fundamentet på plads til at nå nye højder på vores i forvejen stærke vækstrejse. Vi søger derfor nu en E-commerce Coordinator til at varetage opgaven at vedligeholde vores masterdata på vores online varer på BabySam.dk.

Vi vil være kundernes favorit destination, og derfor har vi en stærk ambition om at levere en optimal kundeoplevelse – også online.

Jobbet

Du bliver en del af et dedikeret og resultatorienteret E-commerce team på 3-4 personer, som har hver deres ansvarsområder, men hvor vi alle sammen hjælper hinanden med at nå fælles mål.

I rollen som E-commerce Coordinator bliver du ansvarlig for at optimere varevisningen på vores site BabySam.dk. I dagligdagen vil du få et tæt samarbejde med vores leverandører, Indkøb og resten af organisationen. I stillingen bliver du den drivende kraft i at håndtere og vedligeholde produktdata af forskellig karakter. Det er derfor en klar fordel, hvis du i forvejen har arbejdet med babyudstyr enten fra detail eller fra leverandørleddet.

Dine arbejdsopgaver

  • Håndtering, vedligeholdelse og effektivisering af varernes produktdata i vores systemer
  • Forædling af varerne online herunder uploading af billeder, manualer, videoer, vejledninger mv
  • Sikre tilbehørsprodukter knyttes til varerne, så vores kunder får en god oplevelse
  • Andre forefaldende opgaver

Din baggrund og kompetencer

Du er rutineret bruger af Excel og er hurtig omstillelig og har let ved at lære nye it-systemer. Ligeledes har du det godt med rutineprægede opgaver. Du skal have gode samarbejdsevner og kunne navigere i en virksomhed som vores, hvor tingene går hurtigt. Erfaring med Navision og ligeledes kendskab til babyudstyr er en fordel.

På det personlige plan er du udadvendt, struktureret samt har sans for detaljen. Din rolle har stor betydning for vores daglige drift, og derfor er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du skal være en person der selv tager initiativer og driver opgaverne selvstændigt fremad. Du vil være med til at gøre en aktiv forskel med din rolle, og du skal kunne lide at udfordre dig selv og dine kolleger konstruktivt, så vi sammen når målet.

Vi kan til gengæld tilbyde

Du tilbydes et selvstændigt job i en dynamisk detailvirksomhed, hvor dagligdagen er præget af høj aktivitet, afveksling og masser af udfordringer. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegaerne engagerede. Stillingen giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling, og for den rette er der mulighed for at præge dit ansvarsområde og selvstændigt bidrage til den videre udvikling.

Du får gode ansættelsesforhold, løn efter kvalifikationer, pensionsordning og tilbud om frokostordning. Stillingen refererer til Ecommerce Manager Tine Jermiin. Arbejdssted er BabySam HQ, Nyholms Allé 3, 2610 Rødovre.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så tøv ikke med at sende os dit CV og din ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 31 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 45 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Besøg os på de sociale medier


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Rødovre
  • Fredag den 23. oktober 2020

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Head of CRM & Sales Management , Tryg Privat

    Brænder du for at arbejde med Lead Management og omsætte data og indsigter til resultater? Har du lyst til at blive en del af vores salgsorganisation med ansvar for den daglige drift og stå i spids..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketing Consultant

    Brænder du for at skabe resultater gennem lead-generering, kunde-events og digital markedsføring? Har du en særlig interesse for retail-branchen og ønsker at arbejde med softwareløsninger til de st..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0